Вдига температура над средата!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Колега, ако колата ти прегрее не вдигай оборотите, а гаси колата и викай да те прибират. Щото ще издухаш и гарнитурата и главата. И после ще започне едно шлайфане, едно късане на резби по блока, ще ти се вземе акъла.
А наистина като видя как се вдига температура за секунди започвам да си мисля, че старото ми Ауди е по-добрата кола - съжалявам, ако съм обидил върлите манияци.

А наистина като видя как се вдига температура за секунди започвам да си мисля, че старото ми Ауди е по-добрата кола - съжалявам, ако съм обидил върлите манияци.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
koko29 написа:...за секунди започвам да си мисля, че старото ми Ауди е по-добрата кола...

а емоционалните излагайте в друг
подфорум! Благодаря.
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
колеги,от както измих радиатора с пароструика не ми загрява,но не сум го свалял,просто махнах пластмасата на която стои датчика на перката и и видях,че има доста мухички,измих ги и засега всичко е ок.За жалост обаче ми се повреди климатроника последните дни
работи добре само на високи обороти,а фреона си е в нормата ,точно 1250 грама,филтрите са сменени,но в понеделник ще видим каде точно в компресора е проблема...

работи добре само на високи обороти,а фреона си е в нормата ,точно 1250 грама,филтрите са сменени,но в понеделник ще видим каде точно в компресора е проблема...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2