Спешно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Спешно

Мнение от RIDDICK » 26 Юли 2007, 22:56

здравеите,вярвам че ви е писнало от подобни теми но използвах търсачката но това което ме интересува не го намерих,преди няколко месеца купих от тук(форума) обурудван комплект дигитален климатроник поне такива бяха думите на този от които го купих няма да споневам имена за да не си помисли че се опитвам да го злепоставя но както "комплекта" беше свален от негова кола която карал незнам колко си време и всичко било изрядно и работило се оказа че не е точно така и понеже не съм в БГ помолих приятел да ми закара колата да ми го монтират и дулго очаквания ден за монтажа беше днес но се оказа че не всичко така както би трябвало да е,та с две думи проблема е компресора неможе да получи импулс от управлението в купето ,и се наложи да го сменя с това с врътките ,а ми се искаше да си имам дигиталния климатроник а са платил за дигитален ....,ако някои може да ми каже на какво би се дулжало това ше съм благодарен...КОМПРЕСОРА НЕ ПОЛУчАВАЛ ИМПУЛС.... :help: ..,благодаря ви

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 26 Юли 2007, 23:44

Не можах да разбера кое е толкова спешно в темата ти, но все пак... Нека да запитам... Ако се подадат едни 12 волта на самия компресор, за да включи какво се получава... почва ли да прави студено вътре в купето и дали от там нататък управлението си работи? По друг начин формулиран въпросът би изглеждал така: С управлението с врътките всичко ли заработва, както се очаква? :roll:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 27 Юли 2007, 0:00

спешно ми е колега защото колата ми е разхвърлена и се налага да купувам сега този с врътките понеже дигиталния неподавал импулс н акомпресора,вероятно управлението с врътките подава този импулс защото с него заработвало така ми казаха мен ме няма в бг, говоря само по телефоните и ако проблема е някакъв елементарен за този импулс да му кажа на човека да види къде е каза ми че имали много работа и не му се занимавало да търси защо не заработвал дигиталния и ако съм искал да ми слагал това с врътките да я сглобявал и готово...та затова питам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 27 Юли 2007, 0:59

явно никои не се е сблъсквал с подобен проблем :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 27 Юли 2007, 10:24

Колега, имай впредвид, че двата климатроника се различават не само по управлението (дигиталното и врътките), а и по самите кутии с клапите за насочване на въздуха. Ако човекът, който слага климатика ще маха всичко, за да сложи цялата система за климатроника с врътките съм съгласен, но иначе не виждам как ще се вържат нещата. Ако вече е монтирал клапите като за дигитален климатроник е най-добре да се пробва с друг модул за управление и ако е в него проблемът да се търси вече за постоянно, защото може този, който в момента го има наистина да не е в час. Нещата са така:

автоматични клапи за диг. климатроник + дигитално управление = работещ дигитален климатроник

ръчни клапи за климатроник с врътките + управлението с врътките = работещ климатроник с врътките

Други комбинации в случая са невъзможни.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 27 Юли 2007, 15:39

благодаря ти за точния отговор явно си в нещата ,да ти кажа днес вече разбрах какво става на практика аз съм в голяма грешка че са решили да ми сложат климатроника с врътките като компромисен вариант...,нищо подобно никакви клапи не са монтирали нито управления а само са ми сложили едно копченце да си пускам аз студено и да си го спирам като се охладя ...,наи лошото е че съм на дуда мамина и нямам идея кво става с колата ми и само говоря по телефони...,след 3 дни се прибирам и явно ще търся някуде да си монтират това което неотдавна съм купил за пълен обурудван комплект дигитален климатроник които реално не съм виждал ....,ако има някои желаещ да ми го монтира ще съм наи щастливия независимо в коя точка на българия да е тръгвам веднага(след31 юли) :help:

Назад към E36