Банда нещо 4ука отзат вляво сериозно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Банда нещо 4ука отзат вляво сериозно
колеги проблема е следния появи се 4укане от задна лява гума ве4е втори майстор я преслушва,сменил съм тампони на носа4и и задни накладки не е гърнето защото си 4ука сериозно на дупки или на павета,някой ако е имал същия проблем и ако може да помогне 4е ми писна да се занимавам с тея майстори мерси предварително
- sleit_
- Потребител
-
- Кара: Е60 525i M54
има едни прахоуловители на амортисьорите, които се намират в горната им част и с годините се късат и започват да се движат свободно по дължината на амортисьора и съответно по дупките потракват. поне при мен проблема е такъв, дано съм бил полезен 

- sleit_
- Потребител
-
- Кара: Е60 525i M54
не знам дали този прахоуловител може да се демонтира (заменя), но предполагам че неможе. нека някой по запознат с устройството на амортисьорите да се произнесе по въпроса. и при мен почукваше задно ляво, но това бе отдавна. напоследък не съм го чувал и сътветно не съм се занимавал с него. решението според мен е нови амортесьори, но ако сегашните ти са добре инвестицията е неоправдана. остава вариянта с някакво побългаряване (или да го махнеш или по някакъв начин да съединиш двете скъсани части)
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Сигурно са ти заминали тампоните на амортисйорите или самите амортисйори .Мойта също беше така и се оправи като ги смених.А прахоуловителите се продават заедно с шоковете.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
terorero написа:Сигурно са ти заминали тампоните на амортисйорите или самите амортисйори .Мойта също беше така и се оправи като ги смених.А прахоуловителите се продават заедно с шоковете.
90% е някоя от тези 2 причини
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Сигурно са ти заминали горният тампон на амортисиора.И при мен така лопа6е сериозно като мине6 през дупка,и като ги смених вси4ко се оправи.За да го смени6 трябва да извади6 вси4ко от багажника трябва да состане само по ламарини(махат се корите)Успех
ха ха ха днес отивам при един приятел да ми смени десен накрайник и му обяснявам за това 4укане пи4а се наведе отдолу и ми каза 4е въобще не са ми сменили задни тампони на носа4и ЕЙ ще ги убия тея майстори няма такава излагация аз си карам и си мисля 4е съм с нови тампони търся некви измислени при4ини отивам да се разправям каде са ми тампоните

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
14 мнения
• Страница 1 от 1