Пастиране
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ядай някваснимка отблизо да киризи старияDBZ написа:Ми де да знам, боята нещо се е преебала като, че ли и не знам дали с едното пастиране ще стане като нова

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ако има паднал лак си има евтини начини за възстановяване ама ако е основата е повреденаDBZ написа:Тия дни ще гледам да я снимам и ще ти пратя. Предполагам трябва да съм я измил нали

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ако нямате машина и ръчно става аз си купих паста на "костенурка" в едни зелени кутийка има и гъба на под пластмасовия капак , намазвате с гъбата колата оставяте да побелее и после с памучен парцал избърсвате ина4е който го мързи да търка има машини на три степени в практикер по 20лв
пастата полира мн добре и оставй защитен слой ,но ако колата след това се мие на авто мивка с препарати се смъква тоя слой.ПП измиите добре колата преди това да няма засъхнали насекоми и фъшкии по нея или остатъци 4е остават като бели петанца от пастата после
пастата струва около 10 лв по памет има я по бензиностанциите и практикер
успех

bmwfena написа:ако има паднал лак си има евтини начини за възстановяване ама ако е основата е повреденаDBZ написа:Тия дни ще гледам да я снимам и ще ти пратя. Предполагам трябва да съм я измил нали![]()
![]()
![]()
Значи като я мия и като изсъхне и примерно по вратите остават някви големи петна, сеедно е прах и пак мия и пак остават. Тва от кво може да е?
Ето тука има една снимка уж като е мита. Виж как е сив капака.
http://img515.imageshack.us/my.php?imag ... 051he1.jpg
http://img515.imageshack.us/my.php?imag ... 051he1.jpg
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bmwfena написа:ако има паднал лак си има евтини начини за възстановяване ама ако е основата е повреденаDBZ написа:Тия дни ще гледам да я снимам и ще ти пратя. Предполагам трябва да съм я измил нали![]()
![]()
![]()
Колега,би ли споделил какъв е начина,че съм силно заинтересован.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ама първо яко измиване -вятър да няма и тенекията да не е нагрята и много много търпениеbmwfena написа:ами нормална взех 2 вида пасти--първо я минах с една 2риномер 3в1 и после няква полир американска----а ве казвам ви стана като огледалоdj_ennsy_1 написа:Браво, перфектна е! А с каква "машина" я търка?

Shot at 2007-07-31

Shot at 2007-07-31

Shot at 2007-07-31

Shot at 2007-07-31

Shot at 2007-07-31

- Nickson
- Потребител
-
- Кара: E 34
Фен,
Може ли да напишеш имената на пастите и евентуално някъде да качиш снимки как изглеждат. Искам на мойта да и върна външния вид както я купих от предишния собственик, изглеждаше точно като твойта. Моля те да ги снимаш, за да не стане произшествие ако взема други пасти, от доста места чувам че те са най-важното.
Също така - имаш ли представа дали ще се махне от тавана полепнал сок от липа, бях я изкарал мойта като цъфтяха и сега изглежда зле.
Може ли да напишеш имената на пастите и евентуално някъде да качиш снимки как изглеждат. Искам на мойта да и върна външния вид както я купих от предишния собственик, изглеждаше точно като твойта. Моля те да ги снимаш, за да не стане произшествие ако взема други пасти, от доста места чувам че те са най-важното.
Също така - имаш ли представа дали ще се махне от тавана полепнал сок от липа, бях я изкарал мойта като цъфтяха и сега изглежда зле.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
значи първата паста е няква наливна и струваше 100гр.3-4лв а таа американската полиращата ще ви я кажа като я видя

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ами мерак трябва и търпение--знаиш как се нервих ама нема как...ония ден спирам в Любимец като ходих до Дидо и един ми вика аве момче таа кола на колко години е
викам му на 16 итоа замлъкна
изгуби и ума и дума 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2