Автокаско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Автокаско

Мнение от bvieri » 25 Юли 2007, 20:42

Здравейте колеги, интересува ме дали, като си закупя кола имаща автокаско, направено от предишния собственик, дали ще важи и за мен до края на срока на договора на застраховката?
Благодаря ви предварително.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Юли 2007, 20:48

Не, ще трябва да отидеш до някой клон на застрахователната компания и да си прехвърлиш собстеността на полицата. Има някакъв срок ако не се лъжа който го пише в общите условия при всяка застраховка.

Потребител
Аватар

Мнение от bvieri » 25 Юли 2007, 20:51

Благодаря, а това значи ли , че ще ползвам автокаското, без да плащам и аз нещо? И доколкото разбирам в този срок трябва аз да отида-новия собственик на колата, така ли?

Благодаря много за отговора!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Юли 2007, 21:01

Да трябва да отидеш ти с новия талон и майче договора, и няма да плащаш нищо освен може би ако имат такса прехвърляне ( някои имат такава) която е нещо от сорта на 2лв (два лева)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 25 Юли 2007, 22:41

Kris написа:Да трябва да отидеш ти с новия талон и майче договора, и няма да плащаш нищо освен може би ако имат такса прехвърляне ( някои имат такава) която е нещо от сорта на 2лв (два лева)

В ДЗИ (а доколкото знам и в Булинс) предхвърлянето е безплатно. На мен не ми искаха договор, само новия талон и старите полици (ако имаш и гражданска за прехвърляне).

Назад към Извън Темата