Проблем след измиване-решено изгорял предпазител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bu4komobil
- Потребител
-
Проблем след измиване-решено изгорял предпазител
Здравейте нов съм и много работи не са ми ясни но това което искам да питам ми е най-належащо!вчера си измих колата и двигателя(мити са с маркуча пред вкъщи а не с водоструиика) и възникна следния проблем:часовника не работи,копчетата на климатроника,подгрева на задния прозорец и на циркулацията на купето светят(все едно са вклучени а те не са)ако някои знае и иска да помогне
Последна промяна bu4komobil на 26 Юли 2007, 21:10, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Отвори я цялата да изсъхне, че яко е нагълтала вода.... да я пекне слънцето и с тоя вятър днес..... до довечера може и да поизсъхне 

Намокрил си някои кабели,които с времето най вероятно не са с добра изолация.Снопа за тези уреди за които казваш е един и проблема е някаде там.Не е нищо страшно,но не бива да се кара така-просто я изчакай да изсъхне.
И запомни че след подобни измивания на мотора,колата не се пали,нито кара докато не си сигорен че е нацяло суха.
И запомни че след подобни измивания на мотора,колата не се пали,нито кара докато не си сигорен че е нацяло суха.
- Mollov
- Мародератор
-
...а най-добре е мотора да не се мие, амо само с влажна кърпа да се бърше.... пак има ефект... или ако ще се мие да става по правилният начин 

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
- Mollov
- Мародератор
-
Ами отиваш на подходяща автомивка, където ти предпазват по-важни елементи като компа, бушони и т.н. и знаят как да мият двигателя.... и после го оставят да съхне... и т.н. 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
bimbolet написа:........и кой е правилния начин?Honzik написа:... или ако ще се мие да става по правилният начин
аз лично ще процедирам по друг начин: взех си някакъв спрей специално за двигатели, съдържащ обезмаслител. Пръскаш мястото което искаш да измиеш със спрея после с една кърпа и след това го минаваш с влажна кърпа да се махнат остатъците от спрея. В събота ще ми остане време да го измия и ще споделя впечатления от спрея

the project is ready....

- Andronoff
- триногата
-
Моя мотор е толкоз гнусен, че ме е яд да го гледам!
При последното външно миене компа ми се беше намокрил, че много се разтреперах да не е заминал, но не беше..
На следващото миене обаче, двигателя ще бъде измит, но преди това ще извадя компа... Дано да не се получат разни други усложнения като при колегата.. ще внимавам
При последното външно миене компа ми се беше намокрил, че много се разтреперах да не е заминал, но не беше..
На следващото миене обаче, двигателя ще бъде измит, но преди това ще извадя компа... Дано да не се получат разни други усложнения като при колегата.. ще внимавам

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
От миене на мотора съм имал не веднъж страшни ядове с различни коли. Затова съм на мнение, по-добре мръсен и здрав, отколкото чист и неработещ... по никакъв начин мръсотията не пречи на мотора.
12 мнения
• Страница 1 от 1