Съвет за малко резонанс...
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
- dido_demon
- Потребител
-
Съвет за малко резонанс...
Здравейте БМВ маниаци, имам един такъв въпрос как да си направя бимата да ръмка по зверски. Начи на скоро се сдобих с една 318i, но тва оригиналното гърне не ме кефи как ръмка, то на татко Пасата ме бие по звук дет са казва. Ако има некаква възможност да си ъпгрейтна гърнето, па да наподоби поне много малко резонанса на шестака мноо ще са изкефя. Ако знае някой или ако е правил нещо такоз мноо ще се радвам да сподели малко опит. А ако е сменял някой средно гърне с права тръба бих желал да знам дали ръмка зверски, че ако ще стане тъка направо го резвам. Дайте съвет хора, благодаря предварително...
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
смени гърнетата с Пасата за да ръмка твойто

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- BMW-M3-GAZE
- кандидат ентусиаст
-
Е можеш да смениш само задното гърне и да се полу4и желания ефект.
На пазара ве4е има страшно много избор,но наистна трябва да ти пасне на колата,защото ина4е може да се се полу4и много смешен и драглив звук на ламарина.моето си е ремус и смятам,4е си пасна.
На пазара ве4е има страшно много избор,но наистна трябва да ти пасне на колата,защото ина4е може да се се полу4и много смешен и драглив звук на ламарина.моето си е ремус и смятам,4е си пасна.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Има и вариант да си махнеш 318-ската и да си земеш 320-ска и няма да има нужда да наподобяваш нищо. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
turbo написа:Има и вариант да си махнеш 318-ската и да си земеш 320-ска и няма да има нужда да наподобяваш нищо.
Ей ся му извади душата,ам ако е искал 320 пък не е имало кинти

Колега с това ръмжене ,дето го гониш,де си нямаш проблем амет догановците по вашия край..,заглушаване на джамиите ,конспирация,аман от БМВ-та и т.н....

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ми резониращи гърнета под път и над път се продават , колега. Както ти написаха с РЕМУС няма да сбъркаш, щото тия от 50лв. понякога вадят звук на кенеф. Ако смениш цялата изпускателна система звука ще стане несравним.
Също така и един спортен филтър променя звука ( ама от ония скъпите
).
Също така и един спортен филтър променя звука ( ама от ония скъпите

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
като искаш звук от ябълката долу изкарваш една тръба която да отива към колонката на вратите от дясно и слагаш един накрайник и ето ти злооооооооообно бръмкане като на истинско бмв, аз ако имах 1.8 тъй щях да напрая
поздрави от Русе:)

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Сложи едни прави тръби само и ше ти ръмка в главата и докато спиш
Майтапа настрана, вземи едно крайно гърне и ще получиш желаният ефект. Е, няма да е като на шестак звука ама пак е готино. Ако имаш повече парички вземай Remus, ако нямаш NesSport e перфектния избор за парите си

Майтапа настрана, вземи едно крайно гърне и ще получиш желаният ефект. Е, няма да е като на шестак звука ама пак е готино. Ако имаш повече парички вземай Remus, ако нямаш NesSport e перфектния избор за парите си

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
sonny написа:kriso85 написа:щото тия от 50лв. понякога вадят звук на кенеф.
ела да го чуеш мойто с гърне от 50лв дали вади звук на кенеф
И мойто

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
SuPeR_FLY написа:sonny написа:kriso85 написа:щото тия от 50лв. понякога вадят звук на кенеф.
ела да го чуеш мойто с гърне от 50лв дали вади звук на кенеф
И мойто![]()
![]()
За мен вади звука, който точно очаквах от колата и много му се кефя
Аз говора за масово разпространените - дето са с мега огромни двуцевки обикновено. Незнам кви са ваште, ама тия дето ги продават по Илиянци и кварталните тунинг магазинчета са мега зел.
А още повече май и на двамата колите са ви 6ци и те си вадят як звук и с обикновено гърне.
ПП : треа ме светнете, от каде да си взема такова хубаво, че скоро ще ми треа

Последна промяна kriso85 на 26 Юли 2007, 14:00, променена общо 1 път
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
kriso85 написа: Аз говора за масово разпространените - дето са с мега огромни двуцевки обикновено. Незнам кви са ваште, ама тия дето ги продават по Илиянци и кварталните тунинг магазинчета са мега зел.
А още повече май и на двамата колите са ви 6ци и те си вадят як звук и с обикновено гърне.
ПП : треа ме светнете, от каде да си взема такова хубаво, че скоро ще ми треа
Ми да от най-разпространените са

13 мнения
• Страница 1 от 1