Монтаж на климатроник

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 24 Юли 2007, 15:13

melody1 написа:На мен един ми предлага климатик за 700лв. без монтажа.(този с врътките).Тази цена добра ли е. Климатика е от 318IS. Монтажа искам да ми го направи колегата Lacho.

Попазари се малко де, 700лв. е малко скъпичко според мен ;) Но пък от 318ИС ще ти пасне перфектно на 318-ката ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: Монтаж на климатроник

Мнение от Stanchev » 24 Юли 2007, 15:17

villie77 написа:
melody1 написа:Здравейте колеги. Бихте ли ме насочили към сервиз, който може да ми монтира дигиталния климатроник за бмв Е36(М40). Автомобила не е имал климатик. Искам хората да работят добре и да го монтират както трябва.
Щях да си взимам нова Е36 точно заради климата, но се отказах защото не ми се "продава" на смешна цена. Автомобила ми е със изцяло сменена ходова част, всичко по двигатела е сменено и е с 100%-тови оригинални М-кови джанти(17-ки). Косура е, че няма клима и заради това моля ако някой има представа къде могат кадърно да ми монтират клима да ми даде адрес или тел. за връзка.

Поздрави.

колега, ако си от пловдив незнам дали мога да ти помогна, но в софия в импас 56 ги монтират перфектно. преди8 години имах хонда акорд и ми сложиха американски климатик за без пари и за 1 ден. провери в пловдив дали имат офис или сервиз или вземи тел от нета и ги питай директно как стоят нещата. успех

и в Пловдив има импас56...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 24 Юли 2007, 15:21

Къде се намира

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 24 Юли 2007, 15:26

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 24 Юли 2007, 15:54

Цената в Импас е 3000лв. , но проверете сами имат си E-mail пратете си запитване и ще видите какъв отговор ще получите!!!
Ето малка част от Импас 56

Автоклиматикът вече не е екстра в България
По-изгодно е да се монтира през зимата, отколкото в жегите

Светлана Желева

Преди 5 години да имаш климатик в автомобила беше лукс не само у нас, сега вече не е. Дори Peugeot 605 серийно беше без еъркъндишън. Днес е като да питаш шофьора дали колата му има централно заключване. А и все повече автомобили слизат от поточната линия с фабрично монтирана охладителна система. "Търсенето е голямо, две неща обаче ограничават клиентелата - цената и времето за доставка", признава Константин Ковачев, маркетинг-директор на фирма "Импас 56", която е оторизиран представител на марковите италиански климатици "Делфи ауто", по-познати като "Диавиа". Еъркъндишъните, които те предлагат, са същите като вградените фабрично в колата, преди тя да напусне конвейра. Гаранцията се уважава от вносителите на автомобили и е интернационална. Цената на климатичната система варира от 2800 до 3800 лв. с ДДС, монтаж и 1 година гаранция. Авансово се предплаща само половината сума, остатъкът се дава при монтажа. Ако се внесе цялата сума накуп, клиентът ползва 10% отстъпка.
Поставянето на климатика
излиза по-евтино, ако се закупи през зимата
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

Предишна

Назад към E36