Чакат медиците на летище София?!?!!?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Чакат медиците на летище София?!?!!?
Чудото стана!!!!!
Роднини на българските медицински сестри и д-р Здравко Георгиев и журналисти очакват на летище София завръщането им от Либия.
Новината, че те си идват, се появи през нощта. Няма обаче официално потвърждение на информацията. На летището няма и официални лица. Пред журналисти Зорка Аначкова, майката на една от медицинските сетри Кристияна Вълчева, обясни, че е разбрала, че медиците пътуват за България в 2 часа през нощта. Тя научила това от бащата на Нася Ненова. В София се очакват и еврокомисарят, отговарящ за външните отношения и добросъседството Бенита Фереро-Валднер, която до късно снощи водеше преговори в либийското външно министерство, както и съпругата на френския президент Никола Саркози - Сесилия, съобщи Дарик. Информациите за това дали самолетът, с който медиците ни се очаква да се завърнат у нас, е излетял от Триполи, все още са противоречиви. Според едни информации самолетът вече лети, според други той все още се намира на летището в Триполи, като сестрите още не са качени на борда му и там е само д-р Здравко Георгиев. Президентът Георги Първанов проведе снощи продължителен телефонен разговор с Никола Саркози, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Двамата президенти обсъдили последното развитие на усилията за освобождаването на българските медицински сестри и палестинския лекар. Саркози е разговарял и с председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и с либийския ръководител Муамар Кадафи.
от тук...
http://dnes.dir.bg/2007/07/24/news1921083.html
Роднини на българските медицински сестри и д-р Здравко Георгиев и журналисти очакват на летище София завръщането им от Либия.
Новината, че те си идват, се появи през нощта. Няма обаче официално потвърждение на информацията. На летището няма и официални лица. Пред журналисти Зорка Аначкова, майката на една от медицинските сетри Кристияна Вълчева, обясни, че е разбрала, че медиците пътуват за България в 2 часа през нощта. Тя научила това от бащата на Нася Ненова. В София се очакват и еврокомисарят, отговарящ за външните отношения и добросъседството Бенита Фереро-Валднер, която до късно снощи водеше преговори в либийското външно министерство, както и съпругата на френския президент Никола Саркози - Сесилия, съобщи Дарик. Информациите за това дали самолетът, с който медиците ни се очаква да се завърнат у нас, е излетял от Триполи, все още са противоречиви. Според едни информации самолетът вече лети, според други той все още се намира на летището в Триполи, като сестрите още не са качени на борда му и там е само д-р Здравко Георгиев. Президентът Георги Първанов проведе снощи продължителен телефонен разговор с Никола Саркози, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Двамата президенти обсъдили последното развитие на усилията за освобождаването на българските медицински сестри и палестинския лекар. Саркози е разговарял и с председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и с либийския ръководител Муамар Кадафи.
Иво написа:Няма невъзможни неща
от тук...
http://dnes.dir.bg/2007/07/24/news1921083.html
Последна промяна PeBuLs на 24 Юли 2007, 9:35, променена общо 1 път

- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
Близък съм на едно от семействата. И аз имам някаква такава информация...
Истина е в 10:30 медиците трябва да кацнат на летище София. Обаждали са се на роднините от външно министерство.
НАЙ-НАКРАЯ!
Истина е в 10:30 медиците трябва да кацнат на летище София. Обаждали са се на роднините от външно министерство.
НАЙ-НАКРАЯ!
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мдаааа..... след 10-15 мин трябва да кацнат....
Странното е, че не е ясно дали са ги помилвали още в Либия или все още са с доживотна присъда... само че ако е второто е странно как ей така са ги пуснали да си ходят без изпълнение на всички тези процедури... а и до колкото казаха, след като кацнат отиват за няколко дни в резиденция Бояна, заедно със своите близки, след което отиват във Военна Болница за пълни прегледи... само че ако са все още с присъда т'ва не знам как може да се случи, щото трябва да ги закарат директно в Сливен.... вероятно още на летището ще ги помилват... ма и жена му на Саркюзи и таз кака Бенита кой знае кво са му казали на Кадафи - "Пускайте ги, че иначе изселваме всички либийци от Франция.."
EDIT: Французите са обявили, че Либия са отменили присъдата и са свободни!!!!!! Ебаси кефа

Странното е, че не е ясно дали са ги помилвали още в Либия или все още са с доживотна присъда... само че ако е второто е странно как ей така са ги пуснали да си ходят без изпълнение на всички тези процедури... а и до колкото казаха, след като кацнат отиват за няколко дни в резиденция Бояна, заедно със своите близки, след което отиват във Военна Болница за пълни прегледи... само че ако са все още с присъда т'ва не знам как може да се случи, щото трябва да ги закарат директно в Сливен.... вероятно още на летището ще ги помилват... ма и жена му на Саркюзи и таз кака Бенита кой знае кво са му казали на Кадафи - "Пускайте ги, че иначе изселваме всички либийци от Франция.."

EDIT: Французите са обявили, че Либия са отменили присъдата и са свободни!!!!!! Ебаси кефа

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Най-накрая...Направо не мога да повярвям...
Честито на семействата им и на тях самите..
Честито на семействата им и на тях самите..
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Браво!Крайно време беше!
Тоя капут (без извинение )Кадафи кво още искаше не знам ма тази французойката го е уговорила явно.
Тоя капут (без извинение )Кадафи кво още искаше не знам ма тази французойката го е уговорила явно.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Чак ми е трудно да я повярвам тая работа
Няма по-хубаво от това да ти почне деня с хубави новини
П.С. Вече може да бъде махнат банера от форума,чак ми писна да го гледам
П.С.2 Те вече били кацнали

Няма по-хубаво от това да ти почне деня с хубави новини

П.С. Вече може да бъде махнат банера от форума,чак ми писна да го гледам

П.С.2 Те вече били кацнали

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Много хубаво , че си дойдоха !!!! Но нещата са доста по сложни от колкото изглеждат ... Сега тези парични обезщетения ще паднат върху нашите гърбове !!! Там по колко милиона трябва да се изплатят на либийските семейства и за какво ???? Според мен трябваше отдавна да прекъснем всякакви дипломатически отношения с тия либйски боклуци , но все пак сме България .. И да не би да мислите , че Франция ни е помогнала от добри чувства
, сега и тя ще има да ни натяква ,че сме им задължени !!!! Радвам се за медиците , че се връщат , но нещата се развиха по много гаден начин и сега всичко ще рефлектира върху нас !!! Какво прави Франция 9 години или ,която и да е била държава ( и изобщо не е трябвало разбира се - не са ни задължени ) . Но ние нямаме нищо - нито армия , нито оръжия , нито нищо , много ми е мъчно че сме една мижава държава ( изцяло заради наще политици ) !!!! Ще ми строят църкви , храмове , манастири - майка ви да еба за какво са ви тия църкви да ни погрибате ли , защо не построите някой завод ??? Медиците ако бяха американци още на втория месец американците щеха да арестуват Кадафи , ама ние сме българи и сме нищо и все чакаме някой да ни помогне .... Президента и той ни е пълна дупка , понякога се плаша , че живея в тая държава въпреки че я обичам , но нещата отиват все по на зле !!! Тия хора ( нашите медици ) изтърпяха толкова мъки и само заради нас . Надявам се да сте ме разбрали правилно - радвам се , че медиците ни са свободни , но нещата стоят по отвратителен начин и от тука натам нищо добро не очаква българския народ

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много приятна изненада! Дори преди минути прочетоха указа на президента, с който ги помилва
А политиците се изсипаха да си трупат активи, вместо да се сврат в миша дупка мръсните помияри. Медиците трябва да съдят тая държава и персонално Надето, Костов и останалата измет, дето ги предостави любезно на Кадафи да си избърше гъза с половин Европа. Ама да не развалямерадостния момент. Добре дошли в родината!

Never mistake motion for action...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
И аз се радвам изключително много както за тях, така и за семействата им. За пореден път обаче нашите управници доказаха, че без помощта на други държави сме едно голямо "нищо". 9 години стояха там и никой не успя да води някаква политика, от която и ние да имаме полза. Ако не бяха САЩ, Франция, Италия и всички останали държави, които застанаха зад нас, може би още нямаше да се е стигнало до каквато и да било присъда. "BMW_325...." e прав за това, че всичко ще рефлектира върху нас. Твърде висока цена платихме за тези няколко човешки живота, но това по никакъв начин не трябва да ни притеснява. Даже точно сега трябва да се проявим като задружен народ и да помогнем. Без значение колко пари ще дадем под формата на данъци и пр. Важно е, че те са на свобода. 7 човешки живота нямат цена.
Другото, което исках да кажа е, че Кадафи просто беше длъжен да ги осъди или на доживотна присъда или на смъртна присъда. При други обстоятелства щеше да виси в центъра на Триполи закачен на една примка. С всичките си действия обаче за тези 9 години той доказа, че е един изключителен политик. Сега, като се събудих и като включих телевизора бях като гръмнат. Видях медицинските сестра и лекаря на Летище София.
Не ми е ясно само дали ще излежават тук присъдите си или са помилвани. Ако са помилвани ще е добре, но ако не са мисля, че със съгласието на президента могат да ги помилват тук в България. Моля ако греша някой да ме поправи, защото не съм сигурен в това, което казвам...
Другото, което исках да кажа е, че Кадафи просто беше длъжен да ги осъди или на доживотна присъда или на смъртна присъда. При други обстоятелства щеше да виси в центъра на Триполи закачен на една примка. С всичките си действия обаче за тези 9 години той доказа, че е един изключителен политик. Сега, като се събудих и като включих телевизора бях като гръмнат. Видях медицинските сестра и лекаря на Летище София.
Не ми е ясно само дали ще излежават тук присъдите си или са помилвани. Ако са помилвани ще е добре, но ако не са мисля, че със съгласието на президента могат да ги помилват тук в България. Моля ако греша някой да ме поправи, защото не съм сигурен в това, което казвам...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW_325 TDS написа:Много хубаво , че си дойдоха !!!! Но нещата са доста по сложни от колкото изглеждат ... Сега тези парични обезщетения ще паднат върху нашите гърбове !!!
Ти май не си много в час.... парите вече са дадени и са "спонсорирани" от фондация "Кадафи", която се управлява от сина му.... та не знам точно на кои наши гърбове ще паднат...

P.S. Преди малко Първанов издаде указ за помилване и от 15 мин тия хора са вече свободни хора...

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4