масла Motorex?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Space написа:Според мен не е подходящо за БМВ.
Ти пък как разбра? Колко км си минал с моторекс? Или просто си решил, че щом не си чувал за него не става за БМВ?
Колага Панков, карай спокойно. Аз вече трета смяна правя и все с такова масло. Не тракат повдигачи и не изчезва незнайно къде. А не е като да не си настъпвам Бимата, който ме познава знае как карам

TheBoss написа:Space написа:Според мен не е подходящо за БМВ.
Ти пък как разбра? Колко км си минал с моторекс? Или просто си решил, че щом не си чувал за него не става за БМВ?
Колага Панков, карай спокойно. Аз вече трета смяна правя и все с такова масло. Не тракат повдигачи и не изчезва незнайно къде. А не е като да не си настъпвам Бимата, който ме познава знае как карам![]()
60к добре ли е?
_!_
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аз още не съм навъртял 60К с него, но ако ти си навъртял толкова и не си доволен, защо си карал с него? Аз лично за 30-35К нямам никакви оплаквания.

Re: **
Mario Pankov написа: Преди смяната работеше перфектно, след смяната - като комбайн. Тва си е чиста проба неподходящо масло.
Гледам, че правиш тороиди, цена на два по 40 А? Трябват ми с по 4 извода, два плюса и два минуса.
Мислех че може да има добавки от немците да са укротили мотора, може и да не съм прав, за тороида нямаш проблеми, отговарям ти на лично съобщение

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ