Съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Съединител
Не че нещо,но моя почна да си казва думата и започнах да се оглеждам да го сменям..докато не бях в наличност,помолих баща ми да мине през магазина на D&N в младост и да попита информативно колко пари струва комплекта..казаха му тогава цена от 280лв за SACHS..отивам днес и казвам,че ще взема един комплект и ми обаждат цена 380лв..при въпроса ми,как е възможно седмица по-рано на баща ми да му кажат същите хора цена 100лв надолу те отговориха "имахме актуализация на цените.."
Дайте предложение SACHS или LUK да взимам и има ли найстина разлика в съединителите за колите със и без климатик,при положение,че има форумци на които климите са слагани афтърмаркет и не вярвам заради тях да са сменяни съединителите..!?!?
П.С. Матора е М52Б20

Дайте предложение SACHS или LUK да взимам и има ли найстина разлика в съединителите за колите със и без климатик,при положение,че има форумци на които климите са слагани афтърмаркет и не вярвам заради тях да са сменяни съединителите..!?!?
П.С. Матора е М52Б20
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
според мен си се насочил много добре към SACHS. от ЛУК-четата има доста ментаци от южната ни съседка
провери цените и по другите големи магазини в твоя град (София ли беше?)

провери цените и по другите големи магазини в твоя град (София ли беше?)

Само да вметна, че официален вносител на Sachs са V&D Auto , та ако се взима, е хубаво
да се направи от там ( http://www.vdauto.com/bg/index.php )
И да, има разлика в
конструкцията на съединителя при автомобили серийно оборудвани с климатик и тези без.
да се направи от там ( http://www.vdauto.com/bg/index.php )

конструкцията на съединителя при автомобили серийно оборудвани с климатик и тези без.

Driver's Racing Team
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Момчета разликата е,че при тези серийно оборудвани с климатик,демпферните пружини с в маховика,а не във феродовия диск 

- ///MapTo
-
-
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ееее! Кажи какво де, къде, колко пари, само феродов ли, кой модел (с пружини или без)? Все пак не караш само ти Е36 нали така?

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- ///MapTo
-
-
Хубу де хубу
От една фирма Атуи на толстой за 285 взех комплекта(феродов,лагера и притискателния) без пружини,на маховика са моите..

От една фирма Атуи на толстой за 285 взех комплекта(феродов,лагера и притискателния) без пружини,на маховика са моите..

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

- ///MapTo
-
-
10 мнения
• Страница 1 от 1