Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...
Модератор: Общи модератори
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе у мое село кандидати нямаше ли?

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
ишишиши... днеска си влизаме с псувни в офиса на МВБУ
аз и още един, който в никой случай не е простак
и едната "телефонистка" ми казва "А искате ли да ви изгоня, къв ви е проблема?" и аз я гледам тъпо... "Ми изгонете ме де"
и тая ми разпраа "Ще те изкарам през вратата..." 2 минути смях
и такъв пак "Е аре де... така кат ме гледаш дали ше усшееш?"
та пълна чорба с лайна... пари искали хората... ма мислим да не им давам?
я кажете некой университет за тъпанари кат мен, дет се влиза с тооп тест или някфи други олигофрении, (без НБУ), че да стана студент се пак...

та пълна чорба с лайна... пари искали хората... ма мислим да не им давам?
я кажете некой университет за тъпанари кат мен, дет се влиза с тооп тест или някфи други олигофрении, (без НБУ), че да стана студент се пак...

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
ми там на 4-и километар
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Vendetta написа:стууууудентин съм вече![]()
Честитутка...

Айде успех и всичко най-най....
Я се похвали къде те приеха...
Еее тенкю
българо-американски бизнес колеж... ще уча за "Икономист-Мениджър" доста маняшка специалност ми се струва... ето какво ще уча де:
аре поне ми е мирна главата, че ще се учи....
успех на другите!

българо-американски бизнес колеж... ще уча за "Икономист-Мениджър" доста маняшка специалност ми се струва... ето какво ще уча де:
- Код: Избери целия код
Основни модули в програмата :
- Икономика на фирмата
- Счетоводство и финанси
- Статистика
- Право
- Организация и управление на фирмата
- Мениджмънт на човешките ресурси
- Бизнес английски език
- Малък бизнес и предприемачество
- Данъчна и застрахователна политика
- Информационни системи и комуникации
- Фирменна култура и бизнес етика
- Учебна практика
Обща квалификационна цел на обучението :
Подготовка на висококвалифицирани, компетентни специалисти за предприемаческа дейност в сферата на малкия и среден частен бизнес, както и на ръководни кадри от средния управленчески ешалон на фирми с численост на персонала - над 50 човека.
Компетенции :
- Познава основните принципи в пазарната икономика
- Използва активно основните инструменти за управление
- Владее съвременни информационни технологии
- Познава и прилага действащото законодателство
- Осъществява задълбочени анализи и разкрива нови пазарни ниши на фирмата
- Извършва контрол като добре администратира цялостната дейност на фирмата
- Управлява паричните потоци и разработва проекти за тяхното целево финансиране
- Владее бизнес комуникацията и активно участва в публични изяви
- Владее добре английски език
- Спазва нормите за професионална етика, естетика и морал на съвремения мениджър
Допълнителни възможности :
- Безплатен достъп до учебната информационна мрежа на колежа
- Възможност за продължаване на обучението в следващите образователно - квалификационни равнища на висшето образование в България, Европа и Америка
аре поне ми е мирна главата, че ще се учи....
успех на другите!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Vendetta написа:....
Я ми дай повече инфо за тоз колеж каде се намира, как се влиза, какво се плаща...
За да не допусна грешки в обясненията ... http://www.ecomintellect.com/ разгледайте сайта им.. аз съм доста заинтригуван.. утре трябва да си дооправя документите само.
информативно, понеже в момента сайта търпи ъпдейт и не е пълен: таксата на година е 700 евро, като може да се плати и на 2 пъти по 350евро (като на семестри). Учи се 2 години, а след това може да продължите където ви позволява специялността, която сте учили
това, което ще уча аз след като завърша колежа (2те години) мога да продължа за бакалавар където поискам в България, Европа и Америка, като учените 2 години се зачитат!
учиш още една година и си бакалавър, а ако учиш още 3 за магистърска степен! ( тези неща не важат за всяка специалност!! при някои специалности - например туризма, не може баш навсякъде в България да се продължи обучението)... абе прочетете сайта, аз утре отивам за медицинско и да дооправя ситуацията!
Записването е до 30ти септември... побързайте, че ние сме 3-4 човека дет искаме да учиме заедно там, дано да има място за всички.
учебния процес започва на 15ти октомври.
УСПЕХ!!

информативно, понеже в момента сайта търпи ъпдейт и не е пълен: таксата на година е 700 евро, като може да се плати и на 2 пъти по 350евро (като на семестри). Учи се 2 години, а след това може да продължите където ви позволява специялността, която сте учили

Записването е до 30ти септември... побързайте, че ние сме 3-4 човека дет искаме да учиме заедно там, дано да има място за всички.
учебния процес започва на 15ти октомври.
УСПЕХ!!

- Keyyl
- Потребител
-
И аз съм вече студентка. Първо класиране, първо желание. Техника и технологии за опазване на околната среда(екология). Ами да ни е честито на новите студенти. 

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
Keyyl написа:И аз съм вече студентка. Първо класиране, първо желание. Техника и технологии за опазване на околната среда(екология). Ами да ни е честито на новите студенти.
честито,а къде ще учиш

Най-много обичам "форумни героини"

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
а на мен ми спряха студентските права от Шуменския университет и ся кандидатсвах отново и изкарах 4ка