климатроника на топло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
климатроника на топло
здравеите колеги реших да си пробвам как духа климатроника на топло но незнам как да го пусна ли какво но дори и да завартя ролката над него на топло докато не си стопли колата до 90 гр не духа много топло а и дори като е загряла пак не е горещ ваздуха а при тия жеги вярвам трябва да пари.с дигиталния сам кажете какво трябва да се натисне за да по4не веднага да духа топло нали така трябва да е зимата щото при това положение както е сега да не зазна зимата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
има си достата4но и колата си загрява нормално и не преминава средата и в наи големите жеги няма да е от това си мисля
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като ти е 30 градуса в колата и настроиш 30 на дисплея няма да духне кой знае колко топло, нормално. Все пак затова е -троник
Пробвай пак като захладнее навън, например нощем като е под 20 градуса температурата, мисля,че няма да имаш проблем с топлото. Ако си оставиш градусите на 23 , например лятото ще духа студено (е, ще трябва да натиснеш и снежинката), а есента и зимата ще ти пуска топло. Така че не се коси,че при 40 градуса навуън не иска да духне топло 

Never mistake motion for action...
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
мерси зна4и да не се притесниавам казваш нисто не се натиска топлото ще си доиде от само себе си като завее наван 

- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
просто реших да го изпробвам и о4аквах да духа горещо а ме озада4и като не е та се притесних какжо ме 4ака зимата
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Твоя има "червена" зона и можеш да го пуснеш. Дигиталния има само градуси и нататък се оправя сам
Не съм пробвал на колко макс може да се настрои, ама едва ли е повече от 30-32 градуса...

Never mistake motion for action...
9 мнения
• Страница 1 от 1