За ДАРУ КАР?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
За ДАРУ КАР?
Здрасти на всички. Искам да попитам, ако някой е ходил за някакъв ремонт в сервиза на ДАРУ КАР какво мнение има за тях. В сряда ще влизам в бокса с моя "БАВАРИ"
и ми е малко притиснено. Имам някакъв странен проблем с парното - духа в различни нюанси на топлото, но винаги топло - студено не. Ако пък някой е имал подобен проблем и го е решил МОЛЯ нека сподели.
Чао и вярвам в компетентноста на вашите отговори.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: За ДАРУ КАР?
Ивашкин написа:Здрасти на всички. Искам да попитам, ако някой е ходил за някакъв ремонт в сервиза на ДАРУ КАР какво мнение има за тях. В сряда ще влизам в бокса с моя "БАВАРИ"и ми е малко притиснено. Имам някакъв странен проблем с парното - духа в различни нюанси на топлото, но винаги топло - студено не. Ако пък някой е имал подобен проблем и го е решил МОЛЯ нека сподели.
вентили на парното

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз бях сменял крушки на таблото там повече няма да отида, работят скъпо и мърляво, а приемчика им даже нямаше представа че в е36 има комфорт модул от която и да е година!!! 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ако беше потърсил в търсачката щеше да видиш или по скоро да не видиш нито един да хвали техните сервизи 

за Дару Кар
Колеги, тъй като съм си напатил от всякакви майстори които се учат на моята кола,вече три години ходя в Дару.Не са без забележки но засега е приемливо.Относно приемчиците по възрастния по се старае да помогне
6 мнения
• Страница 1 от 1