За ДАРУ КАР?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

За ДАРУ КАР?

Мнение от Ивашкин » 20 Юли 2007, 17:41

Здрасти на всички. Искам да попитам, ако някой е ходил за някакъв ремонт в сервиза на ДАРУ КАР какво мнение има за тях. В сряда ще влизам в бокса с моя "БАВАРИ" :lol: и ми е малко притиснено. Имам някакъв странен проблем с парното - духа в различни нюанси на топлото, но винаги топло - студено не. Ако пък някой е имал подобен проблем и го е решил МОЛЯ нека сподели.
Чао и вярвам в компетентноста на вашите отговори.

старши ентусиаст
Аватар

Re: За ДАРУ КАР?

Мнение от Le Transporteur » 20 Юли 2007, 17:51

Ивашкин написа:Здрасти на всички. Искам да попитам, ако някой е ходил за някакъв ремонт в сервиза на ДАРУ КАР какво мнение има за тях. В сряда ще влизам в бокса с моя "БАВАРИ" :lol: и ми е малко притиснено. Имам някакъв странен проблем с парното - духа в различни нюанси на топлото, но винаги топло - студено не. Ако пък някой е имал подобен проблем и го е решил МОЛЯ нека сподели.
Чао и вярвам в компетентноста на вашите отговори.

вентили на парното :!:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Юли 2007, 18:20

Аз бях сменял крушки на таблото там повече няма да отида, работят скъпо и мърляво, а приемчика им даже нямаше представа че в е36 има комфорт модул от която и да е година!!! :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Юли 2007, 22:29

ако беше потърсил в търсачката щеше да видиш или по скоро да не видиш нито един да хвали техните сервизи :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

за Дару Кар

Мнение от GeorgeJ » 20 Юли 2007, 22:51

Колеги, тъй като съм си напатил от всякакви майстори които се учат на моята кола,вече три години ходя в Дару.Не са без забележки но засега е приемливо.Относно приемчиците по възрастния по се старае да помогне

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 21 Юли 2007, 1:16

А стария не! Вкара ме в ебати разходите и накрая се оказа проблема от един уплътнител за 100 лева! Младия си е екстра! Той винаги си ми взима колата и няма ядове
There is no replacement for displacement

Назад към E36