Имаме си сайт :)
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ей, как ме уплаши това
... викам нещо грешка стана
браво, много си е хубаво така, както сте го направили

браво, много си е хубаво така, както сте го направили

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
BMWALPINA написа:Мисля че е по удобно, защото влизам в сайта и немога да се ориентирам толкова, а и когато цъкна на форум ми се отваря още една страница и тва ме дразни. А и някак си по прибрано си седи като имаш избор межу двете, а и другите автофоруми са така и нека сме малко по различни. Точно нещо не мога да си събера мислите в момента надявам си да оспееш да ме разбереш. Обаче висчко си е до личен вкус аз съм един от многото тука и най добре е анкета да се нааправи
Сайтът трябва да е вратата към един форум. След като го отворите веднага виждате важни новини или събития. Не знам какъв браузър ползваш, но ако препочиташ да отваряш директно форума можеш да си го добавиш във favourites. И аз не мога да ти обясня всичко в момента, но сме го мисли доста време при всякакви ситуации и това е по-добрият вариант. По-добрият и от гледна точка на рекламна стратегия да речем. Ако искаш пусни тема във форума предназначен за такива неща и добави анкета към нея. Винаги се вслушваме в мненията на потребителите, но крайните решения се взимат от избран екип хора. Ако изтъкнете по-сериозни доводи от това, че форума се отваря в нов прозорец със сигурност ще помислим върху тях. Но да ти кажа си е и малко въпрос на навик. Нека позичакаме малко да свикнем с новото лице на форума и тогава със сигурност ще се направят едни или други промени

Последна промяна Иво на 20 Юли 2007, 18:36, променена общо 1 път

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Владо написа:ей, как ме уплаши това... викам нещо грешка стана
![]()
Изнанадки праим ,а

Ей нечовеци,глей къф сайт направили..

Някой го удрят на скептицизъм,ами нали е началото ,ще се развива,доста хора изявиха желание да помогнат....и после няма да има по-добър сайт

Хайде със здраве

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Иво
- шПерко
-
[Georgi] написа:Иво написа:Нека позичакаме малко да свикнем с новото лице на форума и тогава със сигурност ще се направят едни или други промени
Баце, оправете HTML грешките (Result: 5 errors / 74 warnings), не слагайте текст в картинки заради SEO ефекта. И малко цветовата гама... пробвай с Color Schemer.
Аз поддържам форума, Асен се занимава със сайта и ще обърне внимание на проблема

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Така е супер,единственият + според мен да се отваря по стария вариянт да избираш форум или сайт са картинките посредата,иначе така е много по-удобно 

Tux0 Ca !

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
До два-три дни сме свикнали да го отваряме и по-този начин форума. Все пак бутона е точно централно вграден
Айде и тука да напиша : Браво за сайта

Айде и тука да напиша : Браво за сайта

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Иво лично аз подкрепям BMWALPINA и SpUd3r за това че трябва да се направи както преди да се отваря страницата и да имаш избор, не заради друго ами заради снимките който бяха там...сигурен съм че не само аз обичах да цъкам по 10 минути Ф5 и да ги разглеждам пак и пак и пак 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Не бъдете толкоз носталгични по тия снимки де... доколкото знам се подготвя галерия и там ще се цъка на воля
А за сайта...

А за сайта...

It's not who You are, it's who You know...
- Иво
- шПерко
-
LeX написа:Иво лично аз подкрепям BMWALPINA и SpUd3r за това че трябва да се направи както преди да се отваря страницата и да имаш избор, не заради друго ами заради снимките който бяха там...сигурен съм че не само аз обичах да цъкам по 10 минути Ф5 и да ги разглеждам пак и пак и пак
Това го има идея като занапред, но пак ги казвам, има си екип, който преценяеа кое и как. Вашите мнения са важни. 100 пъти написах да ги изкажете в съответния форум. Но решенията се взимат от екипа, назначен от УС...

- Иво
- шПерко
-
LeX написа:Иво лично аз подкрепям BMWALPINA и SpUd3r за това че трябва да се направи както преди да се отваря страницата и да имаш избор, не заради друго ами заради снимките който бяха там...сигурен съм че не само аз обичах да цъкам по 10 минути Ф5 и да ги разглеждам пак и пак и пак
Това го има идея като занапред, но пак ги казвам, има си екип, който преценяеа кое и как. Вашите мнения са важни. 100 пъти написах да ги изкажете в съответния форум. Но решенията се взимат от екипа, назначен от УС...

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3