Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...
Модератор: Общи модератори
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
bum_bum написа:Aз искам само да попитам тези, на които влизането им е самоцел, все едно какво и къде, единственото важно е да препишат и да влязат.
ЗАЩО БЕ? ЗА КЪДЕ СЕ БУТАТЕ, КАТО НЕ ВИ СЕ УЧИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ? ЗАЩО НЕ ОСТАВИТЕ МЯСТОТО ЗА НЯКОЙ, КОЙТО ЩЕ ВЛЕЗЕ ПО ЗАСЛУГИ И СЪС ЗНАНИЯ, А НЕ С ПРЕПИСВАНЕ?
Аз съм на това мнение, ама всеки около мен вика на "мен ми трябва да влеза за да отбия номера", аз даже в УНСС писах само неща които искам да уча даже не надхвърлям 10 предмета, и всеки ти луд ли си няма да те приемат вобще така...различни хора различновиждане си имат
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
atanasova86 написа:Val4eto написа:аз имам 5,50 на Тооп,о и ти си бъдеща колежка,айде чакай второ и се записвай![]()
ти има ли те на първо?
има ме на първо,че дори се и записах вече
Най-много обичам "форумни героини"

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Aз искам само да попитам тези, на които влизането им е самоцел, все едно какво и къде, единственото важно е да препишат и да влязат.
ЗАЩО БЕ? ЗА КЪДЕ СЕ БУТАТЕ, КАТО НЕ ВИ СЕ УЧИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ? ЗАЩО НЕ ОСТАВИТЕ МЯСТОТО ЗА НЯКОЙ, КОЙТО ЩЕ ВЛЕЗЕ ПО ЗАСЛУГИ И СЪС ЗНАНИЯ, А НЕ С ПРЕПИСВАНЕ?
К'ъв ти е случая па на тебе...

Мога да уча, защото ми се учи, защото има пу*копоток, защото някой ме притиска да уча, защото трябва да си оплътнявам времето и т.н. А този, на който му се учи вероятно е учил и моето място няма да му попречи на него... Не мисля, че ти си този, който ще ни казва защо учиме и защо се бутаме да влизаме. Всеки сам определя развитието си...
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Аз изкарах 4 на ТООП-а И 4.25 на руски език ама ме няма на първо класиране та ще чакаме второ
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
x3m написа:Аз изкарах 4 на ТООП-а И 4.25 на руски език ама ме няма на първо класиране та ще чакаме второ
а оценките ти от дипломата ти?
щото една миналата година я приеха на първо класиране с общ бал 17/
а на изпита имапе 3.25
тука има
твоя бал колко е?
моя скромните 15,33
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Абе едни казват, че се борели много хора други-малко, така че не е много правилно да ги слушаме какво говорят. Утре съм на БЕЛ в ХТМУ и мисля да преписвам здраво... Тая математика...

Последна промяна WilliamsF1Team на 19 Юли 2007, 2:14, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
WilliamsF1Team написа:bum_bum написа:Aз искам само да попитам тези, на които влизането им е самоцел, все едно какво и къде, единственото важно е да препишат и да влязат.
К'ъв ти е случая па на тебе...Ти все да се обадиш, все да кажеш нещо...
Мога да уча, защото ми се учи, защото има пу*копоток, защото някой ме притиска да уча, защото трябва да си оплътнявам времето и т.н. А този, на който му се учи вероятно е учил и моето място няма да му попречи на него... Не мисля, че ти си този, който ще ни казва защо учиме и защо се бутаме да влизаме. Всеки сам определя развитието си...
Това да правиш нещо, не защото искаш, а защото трябва или някой те кара не е развитие, а вегетация, но вие си знайте.
Ти пък не го приемай толкоз лично, дреме ми за твойто учене. Просто питам. И накрая земи прочети Хайтов, щи дойдат някои интересни идеи. Или поне гледам и учебници не ти се четат, камо ли книги по- добре да ти кажа направо един цитат, пък ти си прави изводите сам, ако можеш..

"А бе, алънкоолу, една работа като не ти е работа, защо я барем и захващаш"
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ти не ми обяснявай отново аз какъв съм... Имам бая акъл за годините си и това не го казвам аз... Не ми говори какви книги чета, защото съм прочел бая сериозни книги. А тая поговорка в смисъла е абсолютно неуместна...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
BMWALPINA написа:... писах само неща които искам да уча даже не надхвърлям 10 предмета...
Вие пак много сте писали. Аз миналата година, като ми беше времето, кандидатсвах само в ТУ Варна, като писах само 4 желания (даже бях писал 3 ама накрая баща ми ме убеди да пиша и още едно..). Е ходих на една математика и в Шуменския ама то колкото да не е без хич, а и защото ми е в града...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ако нямаш да ти дам ве батеsonny написа:BMWALPINA написа:sonny написа:Брат бегай в Датския, там корупцията е като в полицията. С тест е, а и изпита им е последне, след всички, таксите само са курец, ама ко а се прай. Аз щом влезнах, значи всички могат. Лошото е, че 3 година си буксувам е 3 курс втория срокИмам 5 изпита да взема до държавен, ама немога да се класирам от работа и глупости. Ако ти треа сигурно влизане и искаш датския, драсни ЛС
БАте а Скоти що не го взеха
Щото нема, нема кинти, утре нема а си зиам Бентли

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Днес беше по-добре от оня ден, направо беше екстра... Бях в ХТМУ-то и квесторите ми бяха с по 2-3 години по-възрастни от мен...Гледаха ме как преписвам и ми се смееха... Беше яко... Отидох с едната до тоалетната и тя вика:"Ние те виждаме, но знаем как е и ние сме минали по този път...". Почувствах се глупаво и казах само:"Така е...". Бяха точни... Спря тока по едно време и стана весело... Звънна му телефона на един ама явно в джоба го е изкючил, защото иззвъня на гасене и милия се по*ра, а те се смеят... 

Последна промяна WilliamsF1Team на 19 Юли 2007, 17:38, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
eraziel написа:Aбе нали го знаете лафа... Като знам к'ъф инжинер съм, страх ме е да отида на лекар ...
То да те приемат - преписване, после да вземеш изпитите - рушвети и накрая горд вишист
и кат идеш на интервю за работа гледаш като пъпеш

ТДС - Турбо Див Селянин