Куките ме плашиха...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Куките ме плашиха...
Карам си вчера аз след работа и се прибирам към нас. Ама нещо тия завои що така ме карат да отпущам рязко съединителя и да натискам газта колко може, незнам. Гумите се бяха размекнали от жегата, прахоляк бол, въобще достатъчно предпоставки за някоя и друга глупост
. Е, на някои завои имаше само хилаво цвилене...
, но това за сметка на други участъци. И така, след Гара Искър минавам моста над реката и следва ляв завой. Обаче един Икарус излиза отсреща (от Абдовица) и ми препречва пътя. Намалих, изчаках го да се изнесе, оборотомера до откат, пуснах съединителя и стана доста весело, щото прахоляка беше доволно дебел
И тъкмо изправям и.... я скивай тая палка. Мишоците се сврели зад едно дърво и дебнат. Аз с отворен прозорец и само чувам: "Леле, леле, леле, майкооооо, леле, леле!" - мъдри думи на мазен сержант. "Ваште документи, документите на колата и слезте!" Не се и представи даже... И се почна: "Демонстративно шофиране пред органите на реда", "неконтролирано управление на автомобила", "слаб контрол от страна на водача", "огромна предпоставка за ПТП". И ся що съм ги правил тия работи, какви са тия състезания, да съм ходел на Божурище да си троша колата и т.н. После следва стандартния въпрос: "Ти какво работиш?" После всичко от начало, за да ми насадят чувство на вина и едва ли не ме чака затвор. "Ти ся ше ходиш пеш да ти дойде акъла в главата. Ей сега ще извикаме колегите (от КАТ, че тия бяха няк'ъв патрул), нали знаеш, следва директно лишаване от управление. Книжката ти остава тука." Наговори още куп глупости, че чак не си ги спомням вече. Аз вдигнах рамене, а оня вика - ходи ей там и изчакай. Тъкмо седнах в колата и ме привикват с тутурутката - "Колегите са на ПТП и не могат сега да дойдат, не знаеш какъв късмет извади. Взимай си документите и се махай и да знаеш, че следващия път директно ти взимам книжката. Не знаеш какъв огромен жест ти права!"
И аз си прибрах документите - бръм и си заминах.
Само се чудя, на какви колеги се обади по ГСМ-a, а не по служебната радиостанция. И дали въобще се е обадил, понеже ме привика обратно след 10 секунди? То и на него му беше ясно, че нищо не може да ми направи, ама такова театро врътна, че чак съжалих, че не съм му оставил бакшиш за майсторското изпълнение....
Е, то и аз се правих на луд, нали (невинно поднасяне с 30 км/ч
) ама неговото си беше за Оскар...

Само се чудя, на какви колеги се обади по ГСМ-a, а не по служебната радиостанция. И дали въобще се е обадил, понеже ме привика обратно след 10 секунди? То и на него му беше ясно, че нищо не може да ми направи, ама такова театро врътна, че чак съжалих, че не съм му оставил бакшиш за майсторското изпълнение....

It's not who You are, it's who You know...
Re: Куките ме плашиха...
logout написа:.....невинно поднасяне с 30 км/ч ....

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те нали говорят без пари по GSM един с друг и затва не ползват мноо станциите.
Трябваше да ги помолиш да ти покажат в закона кои членове гласят "Демонстративно шофиране пред органите на реда", "огромна предпоставка за ПТП" и "слаб контрол от страна на водача"
За това, че си изгубил управлението на МПС, но не си причинил ПТП май няма как да ти напишат акт си мисля.
Трябваше да ги помолиш да ти покажат в закона кои членове гласят "Демонстративно шофиране пред органите на реда", "огромна предпоставка за ПТП" и "слаб контрол от страна на водача"

За това, че си изгубил управлението на МПС, но не си причинил ПТП май няма как да ти напишат акт си мисля.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

Преди 2 месеца в квартала и аз имах подобен случай в 00.30

На един от оглозганите завой си влязох с вратите..повозих си се така малко,изправих колата на пътя и осветих една стоп палка...почна се с формалните въпроси и оттам заканите "оставаш без книжка,предпоставки за птп..щеше да блъснеш човек..."
при което го изгледах тъпо и казах "ми да пишем акт..ти пиши каквото искаш,аз във възраженията ще напиша "щях да ударя мпс,каквото в района нямаше или пешеходец,който не се срещаше по улиците в тези часове на деня"" и оттам се почнаха уговорките..кво работиш,чия е колата...на въпроса му "защо форсира двигателя" отговорих "да загрее по-бързо,че ни е студено.." върна ми документите и ме пусна...опасни са тия наще

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///MapTo написа: "да загрее по-бързо,че ни е студено.."
хахаха това е по-култово и от мойто "изкочи един заек и избяга, та трябваше да реагирам по-остро"

- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
///peter написа:///MapTo написа: "да загрее по-бързо,че ни е студено.."
хахаха това е по-култово и от мойто "изкочи един заек и избяга, та трябваше да реагирам по-остро"

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Бе тва наще са страшна работа.Кат апне една баничка с боза и си избърше мустака и сигурно жика на колегата:''Колега нема ли да мине некой пишлимак с баварец да си напраим шоуто и да ги поспечем малко че тая скука се нетрае.''Да ама въпросните ''пишлимаци'' си знаят че чичкото с мустака са е наял и пил една ферментирала боза и го е фанала та нему се занимава с глупости и сложни неща като да пише така че...шапки длолу за родните органи на реда. 

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=30427
-Дай да те кусна!!!
Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.
-Дай да те кусна!!!
Spies Hecker
Създадена преди 120 години, фирмата има клонове в над 55 страни, където предлага висококачествени АВТОБОИ и материали, достатъчни и за най-високите изисквания на клиентите.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Тия с копеленца...
Вчера решихме малко да се разходиме с приятели и единия изостана назад и аз спрях до едни пешаци и започнах да му свиркам. И тоя ми вика по-тихо да не е 7 часа. А зад мене се чува ебати музиката. И едно друго момче до мен им вика, а тая музика зад нас не пречи ли, а?
И в тоя момента излита един наш съформник, който го виждам много често в Люлин с вратите напред от една пряка и минава на 3 метра от тях и ние почнахме да се смееме и тоя пак им вика тоя що не го спряхте? И те викат щото не ни работи радара, а той им вика, а на мене не ми работи ухото...
Вчера решихме малко да се разходиме с приятели и единия изостана назад и аз спрях до едни пешаци и започнах да му свиркам. И тоя ми вика по-тихо да не е 7 часа. А зад мене се чува ебати музиката. И едно друго момче до мен им вика, а тая музика зад нас не пречи ли, а?
И в тоя момента излита един наш съформник, който го виждам много често в Люлин с вратите напред от една пряка и минава на 3 метра от тях и ние почнахме да се смееме и тоя пак им вика тоя що не го спряхте? И те викат щото не ни работи радара, а той им вика, а на мене не ми работи ухото...

В тоя ред на мисли и на мен ми спретнаха една постановка в петък! Тръгвам към вилата към 15ч. Карам по Ботеградско към магистралта и след Враждебна има един подлез под Околовръстното се минава и пичовете заседнали там с патрулката. Преди тва всички се дживеха като охлюви и аз ги изпреварвам, точно минавам последния и вече заставам на чело на колоната и какво да видя - слънчогледа. Спирам аз, онзи "Добър ден, еди си кой, документите и заповядайте при колегата" Слизам, вадя си документите и ги подавам на колегата (целия разговор го водя с много учтив тон). Колегата ми почна както на момчето от първите постове, едва ли не, че съм за затвора, имало ограничение 50 аз съм бил карал с 92 за което няма да споря, но според мен не бяха чак толкоз. Говореше ми как племенника му бил тираджия и в Дупница му били взели книжката и нинам си кво си ( не знам мене тва кво ме интересуваше ма си го изслушах) и вика пича, че съм карал с 92км/ч. Викам хуу сигурно са били там някъде, ама що аджеба не ми изпищя антирадара
Викам тия са с некви нови. Говори ми "колегата", а аз гледам в радара. Викам дай да се оправяме по друг начин, той ми се хили и вика къв друг начин. Аз смених тактиката и почнах да гледам виновно. Това проработи. Извади терадката да ме запише и викам, добре отървахме акта, той накрая вика взимай си документите и бягай! Влизам си аз в колата тъжен, че вече радара ми не работи и точно да запала и рада полудя! Викам охоо, и приятелката ми каза, че докато сме си говорели с колегата, също е пищял, защото той спря един бус, който също пусна и то веднага, а караше с 72км/ч. Та колкото беше гъз, толко се прояви и като човек де, защото ме пусна без да се заяжда повече. Този номер с постановка за скоростта за втори път ми го правят, ма предния като видяха радар-детектора и веднага млъкнаха за скоростта и почнаха да просят! 

_!_
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
На мене се опитаха да минат с "нарушаване на обществния ред" - случката е следна с групата се събрахме на един паркинг да си полафим беше към 1:30h (паркинга е известен с това, че всичко що е със задно е там) и говориме си ние и по едно време идват "Другарите" и ни посрещат с "к'во краднете бе" и ние си замълчахме слиза този с двете лястовички на рамото и вика "това БМВ на кой е, има оплакваня от живущите, че светло БМВ прави Фиести" а аз едвам се сдържам да не избухна в смяхх и му казвам аз съм собственика на БМВ той ми вика "к'во си се правил на състезател и си се въртел" и аз най- спокойно му подавам ключовете и му казвам " това е дизел 90 коня ако успееш да го завъртиш ти го подарявам" тои ме изгледа подозрително и ми поиска личната карта записа ми името и си тръгна с подвита опашка. Явно се надяваше на некой лев ама ядец 

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
баце дай ми го на мене тоя ТДС ама лесно ще останеш без кола
Пък и аз нема го откажа освен ако нещо не е скупено
поздрави от Русе:)

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

И на мен ми театралничиха вреди няколко дена в оная уличка покрай канала дето излиза на бул. Сливница. То там едни павета, ама най-неравните павета в цялата империя. Карам си аз с 50, ама вътре корите на 4-те врати хлопат. Ама сега, защо караш с тая скорост. Ще ти изкочи някой между колите, ще го удариш... И как се бяха сврели като мишки зад един контейнер...
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
RSxRacer написа:баце дай ми го на мене тоя ТДС ама лесно ще останеш без колаПък и аз нема го откажа освен ако нещо не е скупено
Не е счупена и с удоволствие ще ти я дам ама, ако я увартиш как си требва

поздрави от София

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2