Проблем с Централното на е36-ца

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Проблем с Централното на е36-ца

Мнение от shengi » 18 Юли 2007, 17:14

Добър ден.От днес съм собственик на една прекрасна колица.Прибирам се и я спирам пред блока тръгвам да заключвам колата въртя ключа на дясно изчаквам малко и всичко се заключва и като тръгна да вадя ключа остава заключена само шофьорската врата.Другите се отключват на момента. Заключих багажнича, че бях го забравил пробвах да заключа вратите всичко окей. При следващото отключване и заключване ми прави същите работи заключва и отключва останалите 3 врати. Централното е само на вратите и капачката за бензин. Някой имал ли е такъв проблем досега? От какво може да е.Благодаря предварително.

Потребител
Аватар
Кара: e39 525da touring

Мнение от Victor Stefanov » 18 Юли 2007, 22:50

Колега, провери си кабелите, които минават през капака на багажника, че и аз си мислех, че нямам централно на багажника, докато не установих, че просто кабелите са прекъснати. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 19 Юли 2007, 0:14

Victor Stefanov написа:Колега, провери си кабелите, които минават през капака на багажника, че и аз си мислех, че нямам централно на багажника, докато не установих, че просто кабелите са прекъснати. :mhihi:

Не винаги помага :!:
Моят случай,здрави кабели,четките на моторчето(в машинката)просто са се "изпарили" :idea:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Назад към E36