Спрей за криене на номерата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Юли 2007, 11:48

Имаше тема за същите продукти и там беше обяснено,потърси ;)
Макар че накрая се оказа,че май няма никакъв смисал от тях,понеже номера не се вижда само като се снима с фотоапарат и светкавицата се е задействала,но може и да греша.Все пак потърси ;)
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Юли 2007, 12:22

Значи ...Системата следи всеки един Рег.Номер,които минава през кръстовището,като засече ,че колата няма номер.Почва да свети съсответната плазма в червено и дава сигнал в цялата дежурна,че преминава кола без номер.Като ви спрат (което е 90%) нали се сещаш кво ще стане като се установи ,че си криеш номера ???
Не се занимавайте с глупости все пак тези кръстовища могат да се избягват или да си караш нормално :!:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 18 Юли 2007, 12:29

SpUd3r написа:Имаше тема за същите продукти и там беше обяснено,потърси ;)
Макар че накрая се оказа,че май няма никакъв смисал от тях,понеже номера не се вижда само като се снима с фотоапарат и светкавицата се е задействала,но може и да греша.Все пак потърси ;)

Аз търсих, ама нищо не открих, знам ли я как се е казвала темата :dunno:
zayo написа:Значи ...Системата следи всеки един Рег.Номер,които минава през кръстовището,като засече ,че колата няма номер.Почва да свети съсответната плазма в червено и дава сигнал в цялата дежурна,че преминава кола без номер.Като ви спрат (което е 90%) нали се сещаш кво ще стане като се установи ,че си криеш номера ???
Не се занимавайте с глупости все пак тези кръстовища могат да се избягват или да си караш нормално :!:

В спрея няма нищо незаконно, като ме спрат нали ще видят, че си имам номера :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Юли 2007, 16:14

[/quote]
В спрея няма нищо незаконно, като ме спрат нали ще видят, че си имам номера :D[/quote]
Имаш да , но ще им е подаден сигнал ,че нямаш.Ако те засекат например в 1ва зона ще те спрат примерно във 3та през това време ще е светнала още 1 ,че си без номера.Следователно проблема не е в техния телевизор.Едва ли ние ще открием топлата вода и не са светнати за такива атрибути :confused:
Според мен е излишна ебавка с куките, щото и без това все още системата им не работи за всички приложения (превишена скорост ,говорене по телефона ,без колан и д.р :mhihi:
п.с Лично мен ме самнява да си скриеш номера от наште камери освен ,ако не го намежеш с блажна боя : :winky: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Юли 2007, 17:04

аз не знам да има спрей или фолио или там каквото си решите дето да работи...

дори мисля че имаше по "митбъстърс" един епизод дето ги тестваха разни такива и все не успяваха да се "скрият" от камерата. включително и като минаха със едно мурциелаго със голяма скорост...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 18 Юли 2007, 17:28

alx написа:....
дори мисля че имаше по "митбъстърс" един епизод дето ги тестваха разни такива и все не успяваха да се "скрият" от камерата. включително и като минаха със едно мурциелаго със голяма скорост...

Тоя номер и от Top Gear го бяха пробвали преди няколко години (май дори го има на диска с 1-ви брой на списанието на БГ) и успяха, но след като минаха с някаква бясна скорост- по спомени гонеха 200 мили/час и камерата просто не се задейства. Явно има някакъв лимит при който те изтърва камерата. С 2 думи- не виждам как ще се оттърве човек от снимката. Нещо ме съмнява тея спрейчета или фолио да върши работа...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

!

Мнение от turboto » 18 Юли 2007, 17:40

Знам каде го има 80 или 90 лева беше...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Юли 2007, 18:15

По добре си купете по един антирадар , който засича и камери , отколкото тия спейове които я скрият номера я не.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Re: !

Мнение от SuPeR_FLY » 19 Юли 2007, 10:49

turboto написа:Знам каде го има 80 или 90 лева беше...

Къде :?:
///sasho написа:По добре си купете по един антирадар , който засича и камери , отколкото тия спейове които я скрият номера я не.

Имаме антирадари вече :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 19 Юли 2007, 11:19

SuPeR_FLY написа:
turboto написа:Знам каде го има 80 или 90 лева беше...

Къде :?:

От Руски паметник като тръгнеш към 5-те кьошета 2-та в дясно и след това пак 1-вата в дясно и на 10 метра стигаш едно Т-образно крастовище и там на един от ъглите има аларми car audio, разни такива, и вътре имаха такъв спрей. Собственика кара една култова масленозелена 7-ца Е32 (мисля че беше) уникално запазена обикновенно стои отпред Аз съм мноо близо до там ако решиш свирни на Л.С. да Те заведа или да се метна да проверя дали е още там и да ти го снимам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 19 Юли 2007, 20:22

SuPeR_FLY написа:
///sasho написа:По добре си купете по един антирадар , който засича и камери , отколкото тия спейове които я скрият номера я не.

Имаме антирадари вече :D

Ако радара ти засича камерите , нямаш никаква нужда от този спрей. То и без това камерите на кат са с видео наблюдение и ако не излезне номера ти на снимката , то ще излезе на филмчето , защото то не се прави със светкавица.
Според мен тия спрейове са напълно излишни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 20 Юли 2007, 1:11

alx написа:аз не знам да има спрей или фолио или там каквото си решите дето да работи...

Топ Гиър показаха с ТВР Тъскън С как камерата не може да го снима като минава покрай нея с 170 мили в час :)
Преди това пробваха и с някъв СЛ ама не им мина номера :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 20 Юли 2007, 10:52

Аз съм мноо близо до там

:OT: Ние сме съседи бе колега :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 20 Юли 2007, 11:09

Mr.White написа:
Аз съм мноо близо до там

:OT: Ние сме съседи бе колега :lol:

С кой?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Юли 2007, 22:24

последно какво стана ... някои намери ли тея шукариики на Джеймс Бонд някъде в продажба :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата