нека лятото започне ... сега !
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
BMW lover написа:Благодаря за поканата но до София ще отслабна с много ако дойда с мотора, мног ми е изморително да го карам , незнам защо но ...
![]()
Иначе до Пазарджик ходим за 6 минути
Нема проблеми, прайме среща там

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bam-bam ма ти я гледай какъв матор си имаш
Изглеждаш ми много спокоен тип за такъв звяр
Митак, честито и умната
Георги Пенчев

Изглеждаш ми много спокоен тип за такъв звяр

Митак, честито и умната

Георги Пенчев
BMW lover написа: мног ми е изморително да го карам , незнам защо но ...![]()
аз знам защо.. щото егн-то със всяка година прави мотора по-къс със 1 см.. и се събираш/сгъваш на него все по-трудно и по-трудно

примерно преди 7 години аз със жената изкарахме 500км само със спиране за презареждане на зх-12р... и на другия ден нищо ни нямаше

сега само аз като се свия на някой "кроч-рокет" (разбирай зх10, р1, зх12, и тн, тез под литър дори не мога да си ги представя) и след 100км не си усещам нито колената нито китките нито врата...

затова на тоя етап за такива като мене хората са измислили ззр1200, хайабуси и зх-14ки разни.. ма те почват да ми умаляват нещо...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ма мноо ми страшно на тая задна гума бе деба ... в момента в който му давам газ и е след 9к ... вдига муцуната , а мен не ме кефи това, аз искам само да усещам зверското ускорение по възможност без да съм на една гума и да си имам контрол над мотора, за съжаление това го прави само на 3-та и вече по високите предавки .
Еми не ме кефят така тия мотори както колите и тва е , ама за ускорение примерно ... не споря ... само че явно alx е прав, трябва ми по голям (като габарити) мотор за да е кеф и на 2
Еми не ме кефят така тия мотори както колите и тва е , ама за ускорение примерно ... не споря ... само че явно alx е прав, трябва ми по голям (като габарити) мотор за да е кеф и на 2

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2