От къде си купувате новите части?
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:купувам на ТДС-а обтяжна ролка за ремъка заедно с амортисьорчето от Даскалов. След 1000км тръгвам за Варна с жената а тя в деветия. Точно след Разград ррррряяяяяззззз и колата се насра. Спирам. Ремъка на земята, заприличал на харибо. "Оригиналната" шайба на 1000км се насрала. Питай ме в Разград как съм правил ремонти посред зима с жена ми бременна в деветия. Скоро сменях свещи на колата и в сервиза не ме питали и взели от Даскалов. Е няма да ти казвам че миналата седмица пак сменях щото трите свещи вече са в джаза а са минали само 5000км. Е затова не стъпвам там вече.BMW5820iA написа:slavianko написа:Аз пък от Даскалов и една крушка няма да взема повече.BAI_DOBRI написа:loobian написа:Абе ако ще е от Дару по-скоро ще ми трябва жилищен кредит...нещо до към 100 000 лв мисля че ще стигне![]()
![]()
![]()
Може да пуснем реклама- "Илия и БМВ- ДА ДА"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата аз пазарувам от Ауто+ и от Даскалов (в Русе) и съм доволен от качеството.
защо така ?
аз досега не съм имал проблеми там
и аз сменях там ролка и ремък ама все още държат

или аз трябва да очаквам изненади или при теб е било лош късмет
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Пробвай магазина на Сливница 108. Това е като идваш от Люлин по Сливница след Кенара в дясно на самия булевард преди пешеходния светофар. На мен ми дава доста добри цени и поне ти казват коя част колко е качествена.
Дано имаш късмет
Иво Андреев
Дано имаш късмет
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2