Потребителски кредит / Заем Откъде ?.. :(
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Мене един път ми се наложи да тегля едни три хилядарки,отидох в Пощенска банка,няма ядове,веднага ми ги дадоха.
Като чувам от приятели,там най лесно става
Като чувам от приятели,там най лесно става

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
zayo написа:Пробвай ПИРЕУС пуснаха нов креди ЧУДОНаистина така се казва

stay tuned

РЕШЕНИЕТО!!!
Решението:///
1. Хващаш някой приятел или роднина , който бачка от повече време и все едно той тегли, пък ти си му даваш вноските на банката.
2. Отиваш при някой приятел дето продава нещо на лизинг/гсм,мебели , компютри.../кандидатстваш за лизинг все едно ше си купуваш от него. Одобряват те и му превеждат на него парите, после той ти ги дава на теб срещу съответна комисионна.
има и още варианти.
1. Хващаш някой приятел или роднина , който бачка от повече време и все едно той тегли, пък ти си му даваш вноските на банката.
2. Отиваш при някой приятел дето продава нещо на лизинг/гсм,мебели , компютри.../кандидатстваш за лизинг все едно ше си купуваш от него. Одобряват те и му превеждат на него парите, после той ти ги дава на теб срещу съответна комисионна.
има и още варианти.

ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
но наистина, заем за кола е най-лошата идея, която може да ти хрумне с този доход!щото вноските по заема ще са ти приблизително 1/7 от заплатата месечно с лихви и дрън дрън, а колата няма да ти изкара нито 1 лев от тези пари!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
аз теглих от Изи Кредит,сега ПИБ имат некви кредитни карти,дето нищо не проверяват.Аз изтеглих 1000 а ,мъжа ми 2000.Само попълваш некви данни,и ако напишеш че взимаш 800-900лв спокоино можеш да ги вземеш 4000лв.
И картата става за 3 дни.пробвай
В сайта им на експресно издаване на кредитни карти.НЕ те проверяват и не се обаждат даже.След 3 дни ориваш в посочения клон и я взимаш.Аз оше не мога да повярвам.
Ама изи кредит еб*т в лихвите ако вземеш 4000лв връщаш към 7000лв

И картата става за 3 дни.пробвай
В сайта им на експресно издаване на кредитни карти.НЕ те проверяват и не се обаждат даже.След 3 дни ориваш в посочения клон и я взимаш.Аз оше не мога да повярвам.
Ама изи кредит еб*т в лихвите ако вземеш 4000лв връщаш към 7000лв

- NAUGHTY
- кандидат ентусиаст
-
Това,че като изтеглиш 5 връщаш 15 (примерно), остана назад във времето.Вече лихвите не са това,което бяха
Не че са ниски,но са по-търпими от преди 3-4 години.
С тези измислени осигурявания-взимам 1000,ама ме осигуряват на минимална-шанса за кредит не е голям.
Вече в много банки дават кредити без много проучвания,но има и такива,дето искат и зъбна картина на пра-баба ти.
С кредитните карти набутвацията е по-голяма.Лихвите им са с над 20% по-високи от на потребителски кредит.
П.П. Според мен е абсолютно нерентабилно да се тегли заем за кола

С тези измислени осигурявания-взимам 1000,ама ме осигуряват на минимална-шанса за кредит не е голям.
Вече в много банки дават кредити без много проучвания,но има и такива,дето искат и зъбна картина на пра-баба ти.
С кредитните карти набутвацията е по-голяма.Лихвите им са с над 20% по-високи от на потребителски кредит.
П.П. Според мен е абсолютно нерентабилно да се тегли заем за кола

Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
t0sh написа:отделно си тотално откачил ако смяташ да теглиш заем за КОЛА
Ми предложи му тогава друг вариант на човека,че да си купи колата възможно най-скоро а не след 5-6 години спестяване по 100-200 лв???Много сте интересни като почнете да праите такива изказвания от сорта на луд си;тотално откачил,побаркан си да теглиш кредит за кола .Тва че вие имате и не ви се налага да теглите кредит за да си купите кола не значи че всички я имат тая възможност.Не е ли така?

Последна промяна BarniPPP на 18 Юли 2007, 17:56, променена общо 1 път
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
eddiebg написа:И кое му е лошата идея, ами тия с лизинговите коли? Те не отделят ли някаква част от заплатата си за вноските?
ама тия с лизинговите коли, в по-голямата част от случайте карат нови коли (взимат повече пари и тн.), а сети се къв ти е разхода за нова кола и за кола 10+ години.. пък и с тази (реалната) му заплата не може да изтегли достатъчна сума за читава кола.. мое мнение

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае банките не са глупави... но през лизинговите къщи става по-лесно, определено... там колата е на тяхно име и ако не плащаш - взимат си я... толкова е просто... вярно, лихвата вероятно е по-голяма и искат първоначална вноска, а някои къщи вече не приемат автомобили под 5-6к... или ако е 5к няма да дадат повече от 18-24м период за лизинговане... но пък някои не искат доказване на доход (поне трябва да покажеш, че си на някъв безсрочен или дълъг срочен договор), или изготвянето на няква фиктивна бележка също върши работа...
вариантите са много 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ефективната лихва на повечето потребителски с всичките му там, такси- макси и застраховки е около 15%
Ако теглиш 4к ще можеш да си вземеш кола за макс 3500, прехвърляния и разни начални ремонти, масла, ремъци и т.н. ще ти дойдат 500лв, ако не и отгоре. Ако си решил да взимаш БМВ за 3500 макс да си земеш е30 318is.
За 3 години ще върнеш около 5800лв, плюс още поне 1000- 1500, които ще си дал за ремонти и ще си имаш 20+ годишна кола за над 7000. Никак не си струва ако питаш мен.
Ако теглиш 4к ще можеш да си вземеш кола за макс 3500, прехвърляния и разни начални ремонти, масла, ремъци и т.н. ще ти дойдат 500лв, ако не и отгоре. Ако си решил да взимаш БМВ за 3500 макс да си земеш е30 318is.
За 3 години ще върнеш около 5800лв, плюс още поне 1000- 1500, които ще си дал за ремонти и ще си имаш 20+ годишна кола за над 7000. Никак не си струва ако питаш мен.
Re: Потребителски кредит / Заем Откъде ?.. :(
skate написа:.....
Не прочетох цялата тема, но щом ти отказват няколко банки, току виж работодателят ти, не ти е внасял здравните и социалните застраховки... Всички банки имат достъп до НАП. Провери си по идентификационния код, от задължителното, (доброволно) застраховане.
Щом работодателя се бави със социалните... От това следва, че се води некоректен плащач, и от там ти "може да не можеш да си обслужваш кредита", т.е. да си връщаш и внасяш навреме вноските по него. Пробвай чрез роднина, дори и пенсионер, ще се получи. Иди в ДСК, но с човек от родата. Още по-добре ще е, ако си внася парите от пенсията в разплащателна сметка там. Стани му гарант и си вземи парите за кредита. После си го изплащай. Играя я тая игра. 5 Банки ми отказаха кредит, точно заради проблема, че не ми са внасяни никакви осигуровки, въпреки, че съм на трудов договор на същата сума. Сега майка ми плаща, а аз плащам на нея.
Да караш Peugeot е страст!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3