От къде да мина
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
От къде да мина
Имам пътуване до Виена моля дайте съвет от къде е по изгодно да мина през Калотина или Видин по съотношение пътни такси и състояние на пътя 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пътуваш през Београд - Нови Сад - Суботица и оттам ГКПП Хоргош - Будапеща - Тата Баня - Никелсдорф - Виена
Значи както колегата каза 25 евро за сърбия - 10-ина мисля ,че беше цената на винетката в Унгария и после имаш 7 евро за минимален срок от 10 дни в Австрия
Зарежи Румъния
Георги Пенчев

Зарежи Румъния

Георги Пенчев
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
тотално си откачил за какво ти е Румъния, на всичкото отгоре е разкопано всичко там в момента, а Сърбия е само магистрали. виж тази тема !!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=58999
п.с. носи си динари за Сърбия, ако не искаш а те поодерат с интересен курс на еврото
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=58999
п.с. носи си динари за Сърбия, ако не искаш а те поодерат с интересен курс на еврото

Последна промяна t0sh на 16 Юли 2007, 9:56, променена общо 1 път
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- 100imenov
- ентусиаст
-
аз за това се чудех дали да минавам през Румуния да не плащам толко пътни такси ама щом пътят е лош няма смисъл. 10X на всички 

SKISA написа:смятате ли зелената карта,дето се плаща през Сърбия или тия сметки са без зелена карта!?!? като разходи/заедно със зелената карта/ пак ли излиза през Сърбия по-евтино или не?
Бате, зелената карта (поне моята) е 20 лева и важи за всички страни. Към Булстрад е! А, нея няма как да не я направиш. Макар, че май нещо от 1ви август сме щели вече само с ГО да патуваме, ама тия слухове ... нали

_!_
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Penchev написа:Пътуваш през Београд - Нови Сад - Суботица и оттам ГКПП Хоргош - Будапеща - Тата Баня - Никелсдорф - ВиенаЗначи както колегата каза 25 евро за сърбия - 10-ина мисля ,че беше цената на винетката в Унгария и после имаш 7 евро за минимален срок от 10 дни в Австрия
![]()
Зарежи Румъния![]()
Георги Пенчев

Да това е пътя минах го преди три дни
Минималната винетка в Унгария е 4дни - 8 евро и 10 дни-12 евро ,за австрия е 7.6 евро.Магистралата в Сърбия е перфектна само се пази от шибаните тираджии щото за малко да ме затрият на два пъти

Таксата за магистралата е кога 25 кога 23 зависи в какво настроение са

В шибаната Унгария плащай само с карта на бензиностанциите,не казвам че на всякъде лъжат ,защото до сега доста пъти съм зареждал и не е имало проблеми с плащане в Евро в Унгария НО винаги има първи път и сега го наядох 50л. нафта за 84Евро на бензиностанция Шел малко след Будапеща в посока Вач пътя за словакия.
1.5+Евро за литър

Абе издървариха ме яката ,имаше разправия вкане на оправителя и тн.Но те се измъкват,че не те разбират и само повтаря:дължите 84евро господине

И така безбожни педераси за лекарства да ги дават

Лек път!,
натам е приятно няма трафик,но на връщане е пълно с гастербайтери турци завръщащи се към турция и е ад

- 100imenov
- ентусиаст
-
vld написа:В шибаната Унгария плащай само с карта на бензиностанциите,не казвам че на всякъде лъжат ,защото до сега доста пъти съм зареждал и не е имало проблеми с плащане в Евро в Унгария НО винаги има първи път и сега го наядох 50л. нафта за 84Евро на бензиностанция Шел малко след Будапеща в посока Вач пътя за словакия.
1.5+Евро за литър![]()
Абе издървариха ме яката ,имаше разправия вкане на оправителя и тн.Но те се измъкват,че не те разбират и само повтаря:дължите 84евро господине![]()
И така безбожни педераси за лекарства да ги дават![]()
Лек път!,
натам е приятно няма трафик,но на връщане е пълно с гастербайтери турци завръщащи се към турция и е ад
И мене ме изтресоха с горивото един път Унгарците шибани. Изобщо не зареждай там мене ако питаш. Пълниш края на Сърбия и после в Австрия. (то зависи и колко ти гори колата де, ама ако с един резервоар не можеш да я минеш по-добре земи рейса)

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
горивото в Унгария е безобразно скъпо (около 1.2-1.3 евро за литър 95) - и това ако плащаш във форинти. ако се плаща в евро отлита според случая и до 1.8 за литър
затова гледайте или да имате форинти, или просто да не зареждате там
п.с. а ако си мислите че в Сърбия като плащате с евро е евтино... просто си носете валута според маршрута

п.с. а ако си мислите че в Сърбия като плащате с евро е евтино... просто си носете валута според маршрута
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
t0sh написа:горивото в Унгария е безобразно скъпо (около 1.2-1.3 евро за литър 95) - и това ако плащаш във форинти. ако се плаща в евро отлита според случая и до 1.8 за литър
Не случайно писах,че и друг път съм сипвал ,а именно на 31 май и 1 юни цената беше 1.09Е за литър Дизел от към Австрия,а от към сърбия около 1.05Е за литър имам и бележки ако не вярваш.
Явно в случая миналите два три пъти е било случайност че не са ме преебали

При сърбите се явява разлика от около 5 цента ,ако плащаш в евро

13 мнения
• Страница 1 от 1