Бакшиши
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Бакшиши
Надали има някой, който да не познава "царете на пътя". Това са онези, които са собственици на пътното платно, а и не само на него, които имат ексклузивните права да не спазват никакви закони в таз държава
Искам да ви разкажа за случка, която ме отвръти вдън душа от тяхното безочие:
Снощи се наложи да чакам пред хотел Плиска и като всеки скучаещ - зяпах по улицата. Дойде една млада двойка, момче и момиче, като момичето беше инвалид - ходеше трудно и се двамата се движеха доста бавно. Опитаха се да вземат такси, но двама бакшиши им отказаха та дори единия след това се загледа след момичето, защото то явно имаше проблем ....
Номерата на колите са С 2158 ХА С 0423 НА на ОК Такси и на С-Експрес 9 12 80
Дано каквото изкарат да не им стигне за лекарства!
Искам да ви разкажа за случка, която ме отвръти вдън душа от тяхното безочие:
Снощи се наложи да чакам пред хотел Плиска и като всеки скучаещ - зяпах по улицата. Дойде една млада двойка, момче и момиче, като момичето беше инвалид - ходеше трудно и се двамата се движеха доста бавно. Опитаха се да вземат такси, но двама бакшиши им отказаха та дори единия след това се загледа след момичето, защото то явно имаше проблем ....
Номерата на колите са С 2158 ХА С 0423 НА на ОК Такси и на С-Експрес 9 12 80
Дано каквото изкарат да не им стигне за лекарства!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Абсолютно си прав за пожеланията!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Мръсна сбирщина!Има и печени разбира се,но на фона на останалите просто не се забелязват.
Чакат .. ако има как от плиска до обеля да кара .После се оплакват тва скъпо онова скъпо лизинг за колата."До младост ? "Ц" близо е .
Е не ще си хвана такси до морето
В ДАЙ със сигурност можеш да подадеш жалба , ама на кои му се занимава
П.с Ако не те качат ОК и се оплачеш на телефона от таблото 20 лв им е глобата !Така съм чувал от бакшиши
Чакат .. ако има как от плиска до обеля да кара .После се оплакват тва скъпо онова скъпо лизинг за колата."До младост ? "Ц" близо е .
Е не ще си хвана такси до морето

В ДАЙ със сигурност можеш да подадеш жалба , ама на кои му се занимава

П.с Ако не те качат ОК и се оплачеш на телефона от таблото 20 лв им е глобата !Така съм чувал от бакшиши

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
не са хора, уроди са мръсни сган, най-мързеливите същества, нищо не им се прави искат само да бръмчат и да печелят, тия двамата дано да си изгният в таратайките мръсни боклуци @#$@#$@#$@#%%@@#$#@$!##@$#@$@#%$@#$@#$@#$32
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Добре че не са попаднали на някой като този
Ама като се замисля, то тук по-евтино от 6-7 лв/км май не съм виждал...
Ама като се замисля, то тук по-евтино от 6-7 лв/км май не съм виждал...
1) Държавата им разрешава регистрация
2) Държавата им разрешава имена на фирмите и телефони, сходни с тези на изрядните компании (ОК СуперШанс и т.н.)
3) Държавата им иска същите данъци и такси като на останалите дето возят за 0,45 лв/км (вместо да са пропорционални на цените)
Деееба и държавата...
Най-много мразя тия на летището дето те пресрещат на терминала за пристигащи. Да се прибереш вкъщи и българското говедо да се опитва да те лъже...
2) Държавата им разрешава имена на фирмите и телефони, сходни с тези на изрядните компании (ОК СуперШанс и т.н.)
3) Държавата им иска същите данъци и такси като на останалите дето возят за 0,45 лв/км (вместо да са пропорционални на цените)
Деееба и държавата...
Най-много мразя тия на летището дето те пресрещат на терминала за пристигащи. Да се прибереш вкъщи и българското говедо да се опитва да те лъже...

Хъхъ, един от летището го преебах много злобно веднъж. Прибирам се, бях да изпращам френд, и понеже ме мързеше да се друсам по рейсове (още го нямах КарамФил, така ми се казва колата, щото кара Фил
), а и имах пари в себе си, реших да си взема такси.
Прегледах кибиците отвън, никой не ми вдъхна доверие и реших да изчакам приходящ. Пуших, пих кафенце, по едно време дойде О'Кей Супертранс, ама истинско. Викам си, тоя ще да е. Не знам какво ме накара обаче - казах адреса с акцент. Викам си, чакай да видя кво ще стане. Сядам като иврипеец отзад и с крайчеца на окото си мяркам как пича завърта апарата така че да не го виждам добре. Вадя си телефона и почвам наизуст нещо да плямпам на ингилизки, уж говоря с някой.
Накрая, като стигнахме, се оказа че апарата изобщо не е бил включван, и ми беше обявена сума около 4 пъти по-голяма от сумата със същата фирма на отиване до летището. Естествено, не му платих. На последвалия почти-гневен изблик от шофера му отвърнах с една дълга тирада на чист български, казах му че току-що е станал обект на скрита проверка, че отивам до служебната да взема документи, врътнах се и тръгнах.
Е няма толкова бързо изнасяне...

Прегледах кибиците отвън, никой не ми вдъхна доверие и реших да изчакам приходящ. Пуших, пих кафенце, по едно време дойде О'Кей Супертранс, ама истинско. Викам си, тоя ще да е. Не знам какво ме накара обаче - казах адреса с акцент. Викам си, чакай да видя кво ще стане. Сядам като иврипеец отзад и с крайчеца на окото си мяркам как пича завърта апарата така че да не го виждам добре. Вадя си телефона и почвам наизуст нещо да плямпам на ингилизки, уж говоря с някой.
Накрая, като стигнахме, се оказа че апарата изобщо не е бил включван, и ми беше обявена сума около 4 пъти по-голяма от сумата със същата фирма на отиване до летището. Естествено, не му платих. На последвалия почти-гневен изблик от шофера му отвърнах с една дълга тирада на чист български, казах му че току-що е станал обект на скрита проверка, че отивам до служебната да взема документи, врътнах се и тръгнах.
Е няма толкова бързо изнасяне...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2