Въпрос за ASC

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Въпрос за ASC

Мнение от Zaho » 16 Юли 2007, 16:03

Здравеите искам да попитам възможно ли е да се сложи АСЦ на бмв-то ми Е36 316i има ли си нещо общо това със шпера ?
Или да се монтира някакъв "тракшън конторл" а бе нешо което да направи колата по устоичива да не се върти толко ? :roll:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 16 Юли 2007, 17:34

316и да се върти нетърпимо много :?: :roll: :roll:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Юли 2007, 18:02

е това са 16ките ... яката работа ...
:mhihi:
питайте явор ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Въпрос за ASC

Мнение от slavianko » 16 Юли 2007, 19:09

Zaho написа:Здравеите искам да попитам възможно ли е да се сложи АСЦ на бмв-то ми Е36 316i има ли си нещо общо това със шпера ?
Или да се монтира някакъв "тракшън конторл" а бе нешо което да направи колата по устоичива да не се върти толко ? :roll:
:shock: :shock:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Мафиозо!
Аватар

Re: Въпрос за ASC

Мнение от rado_rf » 16 Юли 2007, 21:14

slavianko написа:
Zaho написа:Здравеите искам да попитам възможно ли е да се сложи АСЦ на бмв-то ми Е36 316i има ли си нещо общо това със шпера ?
:shock: :shock:

Кво се пулиш?
Това 16-ката е живо чудо и триста пакости, ве, ей :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Аватар

Мнение от Zaho » 17 Юли 2007, 7:27

Ами тя си се върти и сега прилично ;) Но мисля да и слагам разни дивотии като турбота и такива работи ;) и тогава малко ме е страх да я карам аз не съм много опитен шофьор все още но и не искам да ставам такъв с "опит" (ох Всмисъл разбирате ме какво искам да кажа "надявам се" :uups: )

А пък и лошо няма колата да е по сигурна дори и да е кола с по малко мощност от "някои други" НАЛИ ? :roll:

Аз ли задавам глупави въпроси (и се занимавам с безмислени клаузи) или не съм попаднал на правилното място :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 17 Юли 2007, 8:34

смеххх :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Юли 2007, 9:49

голем :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от Zaho » 17 Юли 2007, 9:51

???

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Юли 2007, 9:58

Zaho написа:???

Я първо и сложи турбо пък тогава се притеснявай колко ще върви и колко много ще те е страх да я караш :mhihi:
И......
Я вкарай повече мисъл пък тогава питай :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 17 Юли 2007, 9:58

като ти гледам подписа се чудя за кво ти е тва асц ...

ако толко ти се врътка ... сложи и едни гуми 225 поне и няма мръдне повече ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

Аватар

Мнение от Zaho » 17 Юли 2007, 10:25

добре де възможно ли е да се монтира на бмв-то ми такива екстри или не нялкои правил ли го е сложно ли е скъпо ли е даите да поговорим за това то в краина сметка маи само купето ми ще остане оригиналното но .....

Пичове аз нямам претенции да правя кола за "бързи яростни" не ги и разбирам много нещата (освен повърхностно на теория) но се зарибявам като чета форума и искам поне малко да усетя от тръпката
RESPECT !!!

Просто си харесвам много колата еи така защото си ми харесва но искам да я направя да върви малко по добре като я настъпя и да си се държи прилично на пътя. Това лошо ли е ?
или какво наи лестно е да кажеш Продаи и вземи нова
така ми казаха и за климатика продаи си колата и си вземи с климатик вместо да си слагаш

Немога да ве разбера какви хора сте мислех ве за много пе4ени и готини а маи излиза че само се подигравате !!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Юли 2007, 10:42

Ми не ама М43 с турбо някак си не се връзва,а пък да не говориме,че 325и бензин 192кс. не е чак толкова мощна кола че да има нужда от АСЦ :?:
Виж да се притесняваш за АСЦ на кола 600-700кс. да ма ти на 200 и се притесняваш.
Ми нали на тая 16-ка каквото и да и правиш на 2-ра ше вика леко "цвик" и до там какви АСЦ какви 5лв. :?:
Ако наистина искаш да направиш нещо читаво потъси си мотор 2.5 без ванос(най подходящ е за турбиниране) покарай малко така па като ти стане малко повера тогава вече почваш турбо проект :idea:
Ти ем искаш да се возиш ефтино ем да си бърз е няма такава комбинация ;)
А по темата не е невъзможно да се направи но не е необходимо,от него може да имаш полза единствено на заледен участък в завой зимата и пак се съмнявам в отва дали ще реагира коректно и няма да попречи на правилното взимане на завоя :mhihi:
Сега вече би трябвало да ти е станало ясно защо повечето хора се подсмихват :idea:
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 17 Юли 2007, 10:55

ето отва исках да чуя :) благодаря

а аз зимата точно така се завъртяях на лед и неразбрах даже какво стана затова искам нещо да държи по стабилно колата (поне така си мисля) но щом казваш че може и да пречи повече о тколкото да помага хм.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 17 Юли 2007, 11:42

asc-то на лед няма ти помогне ... само ще ти спре задните гуми и ще изпаднеш в неконтрилируем дрифт ...

аз мойто го спирам веднага щом влезна в колата ...

а за стабилност по голяма ти казах вече да сложиш по големи и хубави гуми и ще си много по-доволен от колкото от асц ....

Следваща

Назад към Tuning