Въпрос за ASC
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Въпрос за ASC
Здравеите искам да попитам възможно ли е да се сложи АСЦ на бмв-то ми Е36 316i има ли си нещо общо това със шпера ?
Или да се монтира някакъв "тракшън конторл" а бе нешо което да направи колата по устоичива да не се върти толко ?
Или да се монтира някакъв "тракшън конторл" а бе нешо което да направи колата по устоичива да не се върти толко ?

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
е това са 16ките ... яката работа ...
питайте явор ...

питайте явор ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Въпрос за ASC
Zaho написа:Здравеите искам да попитам възможно ли е да се сложи АСЦ на бмв-то ми Е36 316i има ли си нещо общо това със шпера ?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: Въпрос за ASC
slavianko написа:Zaho написа:Здравеите искам да попитам възможно ли е да се сложи АСЦ на бмв-то ми Е36 316i има ли си нещо общо това със шпера ?
Или да се монтира някакъв "тракшън конторл" а бе нешо което да направи колата по устоичива да не се върти толко ?![]()
Кво се пулиш?
Това 16-ката е живо чудо и триста пакости, ве, ей

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Zaho
-
-
Ами тя си се върти и сега прилично
Но мисля да и слагам разни дивотии като турбота и такива работи
и тогава малко ме е страх да я карам аз не съм много опитен шофьор все още но и не искам да ставам такъв с "опит" (ох Всмисъл разбирате ме какво искам да кажа "надявам се"
)
А пък и лошо няма колата да е по сигурна дори и да е кола с по малко мощност от "някои други" НАЛИ ?
Аз ли задавам глупави въпроси (и се занимавам с безмислени клаузи) или не съм попаднал на правилното място

А пък и лошо няма колата да е по сигурна дори и да е кола с по малко мощност от "някои други" НАЛИ ?

Аз ли задавам глупави въпроси (и се занимавам с безмислени клаузи) или не съм попаднал на правилното място

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Zaho
-
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Zaho написа:???
Я първо и сложи турбо пък тогава се притеснявай колко ще върви и колко много ще те е страх да я караш

И......
Я вкарай повече мисъл пък тогава питай

- Sharo
- старши ентусиаст
-
като ти гледам подписа се чудя за кво ти е тва асц ...
ако толко ти се врътка ... сложи и едни гуми 225 поне и няма мръдне повече ...
ако толко ти се врътка ... сложи и едни гуми 225 поне и няма мръдне повече ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Zaho
-
-
добре де възможно ли е да се монтира на бмв-то ми такива екстри или не нялкои правил ли го е сложно ли е скъпо ли е даите да поговорим за това то в краина сметка маи само купето ми ще остане оригиналното но .....
Пичове аз нямам претенции да правя кола за "бързи яростни" не ги и разбирам много нещата (освен повърхностно на теория) но се зарибявам като чета форума и искам поне малко да усетя от тръпката
RESPECT !!!
Просто си харесвам много колата еи така защото си ми харесва но искам да я направя да върви малко по добре като я настъпя и да си се държи прилично на пътя. Това лошо ли е ?
или какво наи лестно е да кажеш Продаи и вземи нова
така ми казаха и за климатика продаи си колата и си вземи с климатик вместо да си слагаш
Немога да ве разбера какви хора сте мислех ве за много пе4ени и готини а маи излиза че само се подигравате !!!
Пичове аз нямам претенции да правя кола за "бързи яростни" не ги и разбирам много нещата (освен повърхностно на теория) но се зарибявам като чета форума и искам поне малко да усетя от тръпката
RESPECT !!!
Просто си харесвам много колата еи така защото си ми харесва но искам да я направя да върви малко по добре като я настъпя и да си се държи прилично на пътя. Това лошо ли е ?
или какво наи лестно е да кажеш Продаи и вземи нова
така ми казаха и за климатика продаи си колата и си вземи с климатик вместо да си слагаш
Немога да ве разбера какви хора сте мислех ве за много пе4ени и готини а маи излиза че само се подигравате !!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми не ама М43 с турбо някак си не се връзва,а пък да не говориме,че 325и бензин 192кс. не е чак толкова мощна кола че да има нужда от АСЦ
Виж да се притесняваш за АСЦ на кола 600-700кс. да ма ти на 200 и се притесняваш.
Ми нали на тая 16-ка каквото и да и правиш на 2-ра ше вика леко "цвик" и до там какви АСЦ какви 5лв.
Ако наистина искаш да направиш нещо читаво потъси си мотор 2.5 без ванос(най подходящ е за турбиниране) покарай малко така па като ти стане малко повера тогава вече почваш турбо проект
Ти ем искаш да се возиш ефтино ем да си бърз е няма такава комбинация
А по темата не е невъзможно да се направи но не е необходимо,от него може да имаш полза единствено на заледен участък в завой зимата и пак се съмнявам в отва дали ще реагира коректно и няма да попречи на правилното взимане на завоя
Сега вече би трябвало да ти е станало ясно защо повечето хора се подсмихват

Виж да се притесняваш за АСЦ на кола 600-700кс. да ма ти на 200 и се притесняваш.
Ми нали на тая 16-ка каквото и да и правиш на 2-ра ше вика леко "цвик" и до там какви АСЦ какви 5лв.

Ако наистина искаш да направиш нещо читаво потъси си мотор 2.5 без ванос(най подходящ е за турбиниране) покарай малко така па като ти стане малко повера тогава вече почваш турбо проект

Ти ем искаш да се возиш ефтино ем да си бърз е няма такава комбинация

А по темата не е невъзможно да се направи но не е необходимо,от него може да имаш полза единствено на заледен участък в завой зимата и пак се съмнявам в отва дали ще реагира коректно и няма да попречи на правилното взимане на завоя

Сега вече би трябвало да ти е станало ясно защо повечето хора се подсмихват

- Zaho
-
-
ето отва исках да чуя
благодаря
а аз зимата точно така се завъртяях на лед и неразбрах даже какво стана затова искам нещо да държи по стабилно колата (поне така си мисля) но щом казваш че може и да пречи повече о тколкото да помага хм.

а аз зимата точно така се завъртяях на лед и неразбрах даже какво стана затова искам нещо да държи по стабилно колата (поне така си мисля) но щом казваш че може и да пречи повече о тколкото да помага хм.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
asc-то на лед няма ти помогне ... само ще ти спре задните гуми и ще изпаднеш в неконтрилируем дрифт ...
аз мойто го спирам веднага щом влезна в колата ...
а за стабилност по голяма ти казах вече да сложиш по големи и хубави гуми и ще си много по-доволен от колкото от асц ....
аз мойто го спирам веднага щом влезна в колата ...
а за стабилност по голяма ти казах вече да сложиш по големи и хубави гуми и ще си много по-доволен от колкото от асц ....
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2