Ел. Стъкла - Помогнете плсссс.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. Стъкла - Помогнете плсссс.
Сам се натресох в следната драма : Попадна ми човек , разпродаващ части. Споразумяхме се да взема ел механизмите и да дам моите механични механизми за стъклата на предните врати. От тук почва драмата какво още ми трябва и как да го подкарам това чудо. Помогнете пичове , че нямам климатик и в тази жега немога да си смъквам стъклата.Направо вече съжалих , но няма връщане назад.
много ще съм благодарен :)
ако някой може простичко да ми каже какво да направя много ще се радвам , но или всички са на море или ме отсвирват 

Леле какво приключение си си измислил
Копчетата купи ли си като за начало? Ще ти трябва и някое друго реле(може и да бъркам, но това оранжевото под волана май беше за стъклата) и евентуално комфорт модул. Най-добре намери някаква схема или намери приятел с такава кола и виж какво има дето ти го нямаш и как е свързано а най-най-добре иди при някой токаджия, който знае Е36 наизуст. Успех с проекта
ще си заслужава мъките, аз като се качих от лада на БМВ и други коли с копчета и много им се радвах 

We love you Ronnie!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бате ходи при майстор-жичкаджия дето е насаждал и друг път ел.стъкла. Ама ще ти е голямо приключение 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
ами ако са ти монтирани ве4е механизмите на вратите и има там мотори,само ще ти трябват двете копчета за ел стъклата и с един контролер и един инвертор може да стане.Инвертора уж да обръща посоките на тока за да се качва и сваля ама те маи коп4етата можеха и те да обръщат.Има и по прост вариянт с по 1-2 релета на врата и няква съ4инена схема може да го излъжеш.Ако си4ко е наки4ено по вратите пробваи дали работи вси4ко иможе да съ4иним нещо за контрол.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
имах една мазда и ми ги сложиха ел. стъклата с едни наи обикновенни реленца-по 5 лв. парчето -по две на всяка врата за да обръщат посоката........
един приятел купи колата от мен преди 4 години-гледам още си му работят стъклата 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако си взел само машинките,ще трябва да си купиш и релето и копчета.
Ако можеш да четеш схеми има на много места в нета как да ги свържеш,ако не търсиш лъчо от форума,той върза мойте и всичко е наред
Ако можеш да четеш схеми има на много места в нета как да ги свържеш,ако не търсиш лъчо от форума,той върза мойте и всичко е наред

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Мале мале това наистина е голям филм на първо време е трябвало да земе6 оправление-то на стъклата демек 4-тири релета и коп4етата след това прекарва6 инсталацията и готово на думи е мн лесно но всъ6тност е голяма веселба из форума има схеми на ел стъклата колкото иска6 ако ти се занимава 6те ги направи6
оспех от мен ако има6 въпроси питаи 

8 мнения
• Страница 1 от 1