Oil service не свети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Oil service не свети
Здравейте да помоля и аз за малко компетентна помощ относто проблемите с моята баварка която имам от съвсем скоро. Като подам контакти и ключа е в положение 2 свети инспекшън и часовничето в средата както и зелените индикатори които наското нулирах че бяха стигнали до жълтия но не ми изписва "oil service" и да кажа честно не знам кога трябва да го изписва. За по голяма яснота погледнете една от снимките към профила ми на която се вижда таблото.
Последна промяна Urt на 16 Юли 2007, 13:20, променена общо 3 пъти
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Oil service не свети
Urt написа:Здравейте да помоля и аз за малко компетентна помощ относто проблемите с моята баварка която имам от съвсем скоро. Като подам контакти и ключа е в положение 2 свети инспекшън и часовничето в средата както и зелените индикатори които наското нулирах че бяха стигнали до жълтия но не ми изписва "oil service" и да кажа честно не знам кога трябва да го изписва.
Виждаш само индикаторите защото е мнооого рано за Оил сървис,сигурно след 7- 8000км..
Последна промяна Le Transporteur на 16 Юли 2007, 13:22, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Urt написа:Здравейте да помоля и аз за малко компетентна помощ относто проблемите с моята баварка която имам от съвсем скоро. Като подам контакти и ключа е в положение 2 свети инспекшън и часовничето в средата както и зелените индикатори които наското нулирах че бяха стигнали до жълтия но не ми изписва "oil service" и да кажа честно не знам кога трябва да го изписва.
Oil Service няма и да ти изпише, щото ти светят зелените индикатори.... но Inspection ти свети по друга причина, не "маслова".... просто е дошло време за някой от инспекциите, които са зададени в компа на колата... ше трябва просто да го нулираш и него

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Honzik написа:Urt написа:Здравейте да помоля и аз за малко компетентна помощ относто проблемите с моята баварка която имам от съвсем скоро. Като подам контакти и ключа е в положение 2 свети инспекшън и часовничето в средата както и зелените индикатори които наското нулирах че бяха стигнали до жълтия но не ми изписва "oil service" и да кажа честно не знам кога трябва да го изписва.
Oil Service няма и да ти изпише, щото ти светят зелените индикатори.... но Inspection ти свети по друга причина, не "маслова".... просто е дошло време за някой от инспекциите, които са зададени в компа на колата... ше трябва просто да го нулираш и него

- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Индикаторите бяха стигнали до жълто и правих номера с жичка и пинове 7 и 19 и стана номера но само индикаторите станаха зелени. Надписа inspection не изчезна. Да не би трябва по дълго да държа жицата там?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Urt написа: Да не би трябва по дълго да държа жицата там?
Трябва да го направиш повторно, но сега не държиш 10 сек, ами примерно поне 20 сек... и ще изчезне и инспекшъна

7 мнения
• Страница 1 от 1