Нечовешки кеф
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Нечовешки кеф
Леле насрах се. Случката е следната, Прибирам се от Явор, на ветофара съм на бъкстон и на околовръстното, аз съм средна лента на околвръсното, до мен от ляво застава черно ЦЛ500 АМГ. Мергела пуска малко по-напред, гледам в огледалото свио е39 с Мброня, оп застава до мен, черни джанти М с капачки Шницер. Става зелено, аз си тръгвам сравнително нормално, Мергела също и някъде около 60-70м сме заедно, след което той понатсина газста и излетя, оттам и аз натискам, не че има смисъл ама... Гледам и е39ката раздава яко га, издуха ме, в момента в който ме издух се показват 4 кюнеца под бронята, и се усеща звука на V8, няма такъв кеф. Знаеки, че няма и минимален шанс да ги настигна за да слушам симфонията, настъпвам колкото може. На детелината идвамата намаляват зверски и завиват надясно за да слязат на България по посока към НДк, да ама аз таа детелина я зимам с вррлатите и естествено там ги догонвам качествено. Да ама надолу дедов, чецнаха, викам и да има и да няма ченгета дреме ми. Попдат в трафик и намаляват, там пак ги настигам исе дърва от нечовешкия звук. На светофара сме тримата броня до броня, първи е Мергела, втори е е39ката и трети аз Барабар Петко с мъжет дет има една дума. Зелено, мръсна газ и между колите, те са на дистанция макс 1м един от друг, а аз на достолепните стотина.ама се радвам на звука, точно минаваме покрай ОМВ и една мацкас е46 320д от средна бам в лява лента между мен и е39ката, на следващия светофар пак червено, там мергела се отклони заналяво, ама ние продължихме, мацката се лепнала за е39ката (май бяха заедно щото е39ката караше с темпото на е46цата), и пак между колите. На плавния завой на България преди несторов двете коли пуснаха десен мигач и се забиха в дясната лента, а аз тиквата от 3та 2ра и се нагнездих в мойта си лента с вратетие в цялата навалциа. Те си завиха надясно, а аз си продължих надолу. Но просто това родео ми напълни душата максимално, въпреки, че бях на доста голямо разстояние от тях, се радвах на звука на е39ката и малко или много натова, че бяхме трима, а по-късно и 4ма, коренно различни хора и коли, в едно цяло.
pAbLo написа:Тва с кораба майка нали
трябва да се види как кораба зима детелината с вратите напред

страшотна историика напомня ми като бяха минали вейрона/какъв звук вади тва животнооо

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Louis написа:pAbLo написа:Тва с кораба майка нали
трябва да се види как кораба зима детелината с вратите напред![]()
![]()
страшотна историика напомня ми като бяха минали вейрона/какъв звук вади тва животнооо/ и зад него една G класа покрай мене жалко че бях с байка та не можах да ги догоня
абе кораба майка е науен тоя завой да го зима със стоповете, ама в случая си бях с е30ката, че кораба майка роди
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
exotique написа:сонка,тая е39 ка да не беше една маслено зелена,че и мен ме изяде с баничарката миналата седмица: карам си аз със 100тина,гледам кола далеч кола за гъза аз в десна лента-кола я нема некъде напред
![]()
Абе кухавел, а ти прочете ли цялата история?
sonny написа:застава черно ЦЛ500 АМГ. Мергела пуска малко по-напред, гледам в огледалото сиво е39 с Мброня
sonny написа:exotique написа:сонка,тая е39 ка да не беше една маслено зелена,че и мен ме изяде с баничарката миналата седмица: карам си аз със 100тина,гледам кола далеч кола за гъза аз в десна лента-кола я нема некъде напред
![]()
Абе кухавел, а ти прочете ли цялата история?sonny написа:застава черно ЦЛ500 АМГ. Мергела пуска малко по-напред, гледам в огледалото сиво е39 с Мброня

13 мнения
• Страница 1 от 1