Как бензина,не пожела да върви с нафта :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ходих при онзи ,да го питам как се е случило това, ония се прави че не бил той,а негов колега. Наистина ми каза,че без да нулира онази от касата,неможе да се зарежда друго гориво, и вероятно когато е сипал едното, онази е нулирала, а аз докато съм се размотавал в бензиностанцията, той е хванал другия пистолет и е налял другото. И след като пак е нулирала, то е отишло на една сметка,нещо такова.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Аз си следя винаги какво ми сипват точно заради тия истории...а вчера на една бензиностанция ми изкараха газовата бутилка 37 литра и нещо,при условие,че досега,като съм я пълнил,винаги са стигали до 26-27 догоре...пък и не беше съвсем празна,като отидох да сипя
просто явно у нас обичат да гепат кой каквото може...бахти типовете...само дето се ядосах и ги нахраних с псувни за 2-3 години напред... 

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8

И на мене ми се случи скоро да ми сипят бензин на Шел за ВТОРИ път и пак ми се съсипа деня

За това Винаги си сипвам аз !

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на мене един се опита в мотора да ми сипе нафта ама го видях на преме, че държи черния маркуч.... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Значи момчета:
1-во-не оправдавам бензинджиите,щот наистина има големи кауни сред тях.самия аз съм работил 5 години на бензиностанция,първо като форкорт,после на каса и сменен ръководител.пред мен са ставали грешки,аз слава богу не съм допускал такива,но ми се е случвало да точа гориво заради грешки на колеги. случвало ми се е да издърпвам пистолета от ръцете на ухилен до уши клиент който ми вика"аз ш`се опрая,то елементарно,удари ми стъклото само" а в същото време сипва А95 в 124-ка 300д.един съвет от мен-работните ръкавици са по 2 лева-купете си да не се цапате,дръжте си ги в багажника и си сипвайте сами,ама внимателно,щото никой не е застрахован от грешки.ако не сте сигурни че ще се справите-плътно до бензинджията през цялото време и го гледате в ръцете.по принцип някой големи вериги изискват служителите им да потвърдят горивото и сумата да не стават сакатлъци-за пример: вие- "сипи 5 кинти нафта", той-"5 кинти нафта,така ли?" вие-"аха,точно така".после на касата като плащате касиера също казва какво ви е заредено- вие-"даи ти платим на еди коя си колонка", той-"дизел за 5 лева" и така.въпроса е че рядко го правят това,въпреки че им изискват.
2-ро на големите вериги- шел, омв може да се правят по 2 сметки на колонка без плащане помежду им-за тва съм не 100 а 1000 процента сигурен,щото съм го работил. мисля че софтуера който ползват го позволявя-работят с програмата Призма .за лукоил и другите вериги незнам.
като цяло най добре сипете си сами внимателно отколкото да псувате някой каун и да ви се стъжнява деня
1-во-не оправдавам бензинджиите,щот наистина има големи кауни сред тях.самия аз съм работил 5 години на бензиностанция,първо като форкорт,после на каса и сменен ръководител.пред мен са ставали грешки,аз слава богу не съм допускал такива,но ми се е случвало да точа гориво заради грешки на колеги. случвало ми се е да издърпвам пистолета от ръцете на ухилен до уши клиент който ми вика"аз ш`се опрая,то елементарно,удари ми стъклото само" а в същото време сипва А95 в 124-ка 300д.един съвет от мен-работните ръкавици са по 2 лева-купете си да не се цапате,дръжте си ги в багажника и си сипвайте сами,ама внимателно,щото никой не е застрахован от грешки.ако не сте сигурни че ще се справите-плътно до бензинджията през цялото време и го гледате в ръцете.по принцип някой големи вериги изискват служителите им да потвърдят горивото и сумата да не стават сакатлъци-за пример: вие- "сипи 5 кинти нафта", той-"5 кинти нафта,така ли?" вие-"аха,точно така".после на касата като плащате касиера също казва какво ви е заредено- вие-"даи ти платим на еди коя си колонка", той-"дизел за 5 лева" и така.въпроса е че рядко го правят това,въпреки че им изискват.
2-ро на големите вериги- шел, омв може да се правят по 2 сметки на колонка без плащане помежду им-за тва съм не 100 а 1000 процента сигурен,щото съм го работил. мисля че софтуера който ползват го позволявя-работят с програмата Призма .за лукоил и другите вериги незнам.
като цяло най добре сипете си сами внимателно отколкото да псувате някой каун и да ви се стъжнява деня

Как няма да е така като не се минава предполагам никакво теоретично обучение.
Отиваш почваш, 2-3 насърчителни думи , това е това, онова е онова и айде-е-е-е зареждаме автомобили за хиляди левове.
Така е и в наща фирма.
Почваш, няма обучение, к'вот си учил в Университета и т'ва е. Другото само щяло да дойде.
Ха сиктир бе!
Обучение плътно до специалист известно време, на който специалист трябва да се плаща за това дето те учи. На теб също.
Не да ходиш на стаж за 30 лева 3 седмици.
Просто няма ред, какво искате.
А и тия дето ги правят тия изцепки и те са лумпени яката.
Имам 2ма съученици, те и те станаха големи отворковци.
Бачкали и те бензинджии, ходили пияни заляни на работа. Какви ми ги разправяха, чак ме е срам че ги познавам.
5-6 часа през нощта поркане и отива първа смяна да зарежда коли.
Ха сиктир бе!
Отиваш почваш, 2-3 насърчителни думи , това е това, онова е онова и айде-е-е-е зареждаме автомобили за хиляди левове.
Така е и в наща фирма.
Почваш, няма обучение, к'вот си учил в Университета и т'ва е. Другото само щяло да дойде.
Ха сиктир бе!
Обучение плътно до специалист известно време, на който специалист трябва да се плаща за това дето те учи. На теб също.
Не да ходиш на стаж за 30 лева 3 седмици.
Просто няма ред, какво искате.
А и тия дето ги правят тия изцепки и те са лумпени яката.
Имам 2ма съученици, те и те станаха големи отворковци.
Бачкали и те бензинджии, ходили пияни заляни на работа. Какви ми ги разправяха, чак ме е срам че ги познавам.
5-6 часа през нощта поркане и отива първа смяна да зарежда коли.
Ха сиктир бе!

Мен лично като зареждам винаги ме питат какво да бъде.
Веднъж аз казвам "дизелово гориво за толкоз лева" и той повтаря след мен "дизелово гориво за толкоз лева". Аз си отварям капачката на резервоара и аз си я затварям. Няма чалъм но просто държа на това.
После на касата като плащам казвам пак "дизелово гориво за толкоз лева" и си поглеждам задължително касовата бележка. Така знам със сигурност какво точно са ми сипали
ПС: Зареждам на Шел Дружба в Плевен
Веднъж аз казвам "дизелово гориво за толкоз лева" и той повтаря след мен "дизелово гориво за толкоз лева". Аз си отварям капачката на резервоара и аз си я затварям. Няма чалъм но просто държа на това.
После на касата като плащам казвам пак "дизелово гориво за толкоз лева" и си поглеждам задължително касовата бележка. Така знам със сигурност какво точно са ми сипали

ПС: Зареждам на Шел Дружба в Плевен

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
PIAGI е адски прав и го подкрепям.
Наистина на бензиностанциите работят к'ви ли не, няма никакво предварително обучение или някакъв по-сериозен инструктаж.
Аз лично също съм бачкал на едно от най-натоварените ОМВ във Варна един месец през ... 2003 мисля че беше, помня ли
и нямах никви проблеми (напуснах щото не ми хареса като работа
). Сега по ирония на съдбата работя като форткорт обаче в Ирландия
хах, вече 5-ти месец, досега съм допускал 2-3 пъти грешката да налея в повече от чисто невнимание (хора сме, грешим) но никога несъм сипвал грешно гориво, дори напротив. Спирал съм десетки хора от клиентите докато се опитват да си налеят дизел вместо бензин и обратното, въпреки това почти всяка седмица имаме поне по 1 клиент който си налива грешното гориво (неможем да огреем всички идиоти братче) а тука наистина са големи злета повечето и редовно бухат гориво без да погледнат к'во наливат.
Глупаво е да се слагат всички бензинафжии под общ знаменател, но най-доброто е да гледате какво пъхат в гърловината на резервоара ви и едва след това да се оттегляте към касите
Колкото до това:
Никога не съм позволявал на друг да ми зарежда мотора, а и сигурно няма да го направя
Наистина на бензиностанциите работят к'ви ли не, няма никакво предварително обучение или някакъв по-сериозен инструктаж.
Аз лично също съм бачкал на едно от най-натоварените ОМВ във Варна един месец през ... 2003 мисля че беше, помня ли

Глупаво е да се слагат всички бензинафжии под общ знаменател, но най-доброто е да гледате какво пъхат в гърловината на резервоара ви и едва след това да се оттегляте към касите

Колкото до това:
Sharo написа:на мене един се опита в мотора да ми сипе нафта ама го видях на преме, че държи черния маркуч....
Никога не съм позволявал на друг да ми зарежда мотора, а и сигурно няма да го направя

"Онова, което порицаеш, на свой ред ще порицае теб и един ден ти ще се превърнеш в онова, което си осъдил."
VARNACLIMBING VELOS-Varna
VARNACLIMBING VELOS-Varna
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2