Разход при закупуване на 320i от Германия?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
uBkoo написа:Айде колеги правим организацията и октомври началото се юрваме с самолета.
Айде Милене (ms), мятай се на офертата

Aз се върнах преди три дни и докарах БМВ 320 92г но на автовоз до Варна от Нюрнберг за 900 лева.Офертата е 800 лева до Монтана или София .Препоръчвам автовоза щото ако си сам човек на връщане си е голям риск.Тъи като връщахме три коли на ход мога да кажа и точно колко излезе и когато сам си караш колата.така:
90 евро самолетен билет Варна -Нюрнберг пристигане в неделя след обяд
30 евро хотел за две вечери (сносен хотел до автосалоните там няма нужда от автобусни и влакови разходки)
3,6 билет за метрото от летището до хотела
110 евро са номерата ако са червени или 95 ако са жълти (в зависимост има ли колата преглед или не)
30 евро бензин до края на германия щото в австрия е по евтино
7,6 евро винетка австрия
70 евро бензин
8 евро винетка Унгария
70 евро сменям в Румъния които стигат да допълня резервоара с бензин който ми стигна до БГ (бях с Вектра Б 1,8)
3 евро винетка Румъния
8 евро такса дунав мост
10 лева БГ винетка
Храна не слагам щото и в БГ да съм пак ще ям а там цените на храната са подобни.
Това всичко важи ако колата която търсиш е там където си .Ако се налагат разходки се слагат и разни автобусни билетии влакове и така нататък.
А за 500 лева може да докараш кола.Качваш се на някой бус примерно и отиваш без пари .Имам такива познати които пътуват за стока до Германия и си търсят компания .Там спиш по паркове и гари и спестяваш от хотела.Купуваш колата с жълти номера и разчиташ на милоста на румънските митничари.Караш бавно 100-110.И готово.Е с 320-ка разхода и бавно да караш незнам дали ще е малък ама говорим в общия случай.
90 евро самолетен билет Варна -Нюрнберг пристигане в неделя след обяд
30 евро хотел за две вечери (сносен хотел до автосалоните там няма нужда от автобусни и влакови разходки)
3,6 билет за метрото от летището до хотела
110 евро са номерата ако са червени или 95 ако са жълти (в зависимост има ли колата преглед или не)
30 евро бензин до края на германия щото в австрия е по евтино
7,6 евро винетка австрия
70 евро бензин
8 евро винетка Унгария
70 евро сменям в Румъния които стигат да допълня резервоара с бензин който ми стигна до БГ (бях с Вектра Б 1,8)
3 евро винетка Румъния
8 евро такса дунав мост
10 лева БГ винетка
Храна не слагам щото и в БГ да съм пак ще ям а там цените на храната са подобни.
Това всичко важи ако колата която търсиш е там където си .Ако се налагат разходки се слагат и разни автобусни билетии влакове и така нататък.
А за 500 лева може да докараш кола.Качваш се на някой бус примерно и отиваш без пари .Имам такива познати които пътуват за стока до Германия и си търсят компания .Там спиш по паркове и гари и спестяваш от хотела.Купуваш колата с жълти номера и разчиташ на милоста на румънските митничари.Караш бавно 100-110.И готово.Е с 320-ка разхода и бавно да караш незнам дали ще е малък ама говорим в общия случай.
колеги
след 1 мес сам ГЕРМАНИЯ ЗА постояно с батко ми сме взели едно място и ще го пълним с коли такаче които иска да свирва ще види какво предлага ме и да идва да взима ако ли не я пускаме по автовоза.Колите ще са в добро састояние няма да се взимат гробници
Re: колеги
kiedmobil написа:след 1 мес сам ГЕРМАНИЯ ЗА постояно с батко ми сме взели едно място и ще го пълним с коли такаче които иска да свирва ще види какво предлага ме и да идва да взима ако ли не я пускаме по автовоза.Колите ще са в добро састояние няма да се взимат гробници
EEE Баце ти си човекът.Значи Автокъщурка ще правите а ?А в кой град ще бъде да си правим сметката от сега,понеже предпочитам от българи да взема отколкото от някой гермо-турчин ако така мога да се изразя.
П.С. и като я отворите направо може да пускате обяви тука с цената и да идваме да си ги взимаме от вас

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4