Радар детектор
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Радар детектор
Здрасти! Скоро си взех радар детектор...и работи!
Не това е целта на темата де
Детектора си засича X, K, Ka, Ku band радари. В България полицейските радари са само X, до колкото знам, но радара ми засича от време на време K и Ka радари. И въпросът ми е - какъв може да е източника на такъв тип радарни честоти, при положение, че в Бългрия са само Х? Възможно ли е да са някакъв тип фалшиви сигнали?

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
К,и Ка сигнали наи 4есто се заси4ат като минеш покраи бензизостанция и близък офис на сод или друг такъв в които има разни радио станций 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
jullydjs написа:К,и Ка сигнали наи 4есто се заси4ат като минеш покраи бензизостанция и близък офис на сод или друг такъв в които има разни радио станций

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
И аз си взех миналата седмица Кобра 9930 и се ядосах, че нема куки и почнах да ги търся
иначе на бояна ги фанах.
(K) – 24.125 Ghz
(Ka) – 34.700 Ghz
(X) – 10.525 Ghz (Това е честотата на която работи полицейския ТР-4)
(L) – (Всички лазери описани на кутията на радар-детектора)
(V) – Spectre Radar Detector-Detector
(S) - 24.070, 24.110, 24.190, 24.230Ghz
по някой пат ги засякох и на V иначе 2-пати ме спаси вече
Точно така в България в момента ви интересува сектора (Х), и сектора (V) когато сте под наблюдение на полицейския радар ТР-4 и в един следващ момент полицаят ще ви "стреля" с единичен инпулс ако прецени че сте най-бързата кола.
В момента навсякъде се използва ТР-4.

(K) – 24.125 Ghz
(Ka) – 34.700 Ghz
(X) – 10.525 Ghz (Това е честотата на която работи полицейския ТР-4)
(L) – (Всички лазери описани на кутията на радар-детектора)
(V) – Spectre Radar Detector-Detector
(S) - 24.070, 24.110, 24.190, 24.230Ghz
по някой пат ги засякох и на V иначе 2-пати ме спаси вече

Точно така в България в момента ви интересува сектора (Х), и сектора (V) когато сте под наблюдение на полицейския радар ТР-4 и в един следващ момент полицаят ще ви "стреля" с единичен инпулс ако прецени че сте най-бързата кола.
В момента навсякъде се използва ТР-4.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Засега в България КАТ ползват само Х-банд. Тинел електроникс е българската фирма за Радарите на КАТ. Всички останали честоти трябва да си дезактивираш - няма смисъл да се стряскаш от вратите на ОМВ-та или Билли. Ако си си купил Кобра обаче - нямаш шанс за такова нещо.
Ето и какво мислят например за Кобра извън България www.radardetector.net

Ето и какво мислят например за Кобра извън България www.radardetector.net
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
След няколко дена каране из страната и тестване на детектора, като цяло съм доволен. При бензиностанциите пищи, ама не е дразнещо. Някой спомена, че полицаите "стрелят" и с обикновения радар-може и да е така, защото няколко пъти ми се случи да мина покрай патрулка с радар на капака и да не засече нищо. И тук се питам какъв е смисъла да държат радара изключен? Или стрелят (с радара де
) само като видят някой да се движи очевидно по-бързо от останалите? То ако е така, е малко гадно, детектора няма да разсее вълните от радара и пак ще има глоби...А иначе моделът е Cobra XRS 9730

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Истината е тоя новия анти радар дето си го настройваш колко да им върне ма мноо кинти 1000$ Монтира се под предната броня и е доста ефективен гласиш го да им връща 50 всичко е ток и жица нема да пищи нема да мига караш си спокойно,лошото е че ако те хванатъ глобата е 1.5к 

vld написа:Истината е тоя новия анти радар дето си го настройваш колко да им върне ма мноо кинти 1000$ Монтира се под предната броня и е доста ефективен гласиш го да им връща 50 всичко е ток и жица нема да пищи нема да мига караш си спокойно,лошото е че ако те хванатъ глобата е 1.5к
А къде може да се намери такъв? Предполагам от интернет в чужбина, но аз такъв с нагласяне поне не съм виждал. Навсякъде продават такива, които им разсейват сигнала и на тях им изписва грешка, но тове не е толкова ефективно, защото пак ще те спрат. Но това, за което ти говориш би било доста полезно. То с тия глоби и по 3 месеца без книжка, тия 1000 долара много бързо ще си ги избие...
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4