Mac on PC
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Andronoff написа:///peter написа:Абе кво се захласвате линук минукс, сега пък и мак ОС
С триста зора си подкарваш хардуера, и после кво? Да гледам само веб страници, аре нема нужда
Бате, аз под линукс играех Counter-Strike, Need for Speed и т.н. Въпрос на вкус.. А и почти всичко, дето го има под уин го има и под линукс. Днес в офиса станала бела, затрили важни документи - решението беше търсене на програма за възстановяване на изтрити файлове, плащане и т.н. , а аз под линукс това го правя с няколко реда в конзолатаMacintosh-а си е друга бира, там всичко е по-различно, от основите, до покрива.. не съм ползвал, но съм чел много
А и както е известно - под UNIX има дори тостери
И накрая, само за сведение - на мен ми е по-лесно да си подкарам хардуера под линукс, отколкото под уиндоус, единственото по-трудно нещо за подкарване (визирам Slackware) е видеокартата, но и там са 5-10 минути, оттам нататък няма грижи
А ти когато си оставиш уиндоуса да върви без да рестартираш няколко месеца, ела да ми се обадиш (има и такива машини под уин, но не е за всички юзъри това упражнение
)
В работата ми сървъра ми е на Windows вече е на близо 210дни без рестарт, само да кажа ДБ сервер е на интербейс с близо 30клиентски пс-та

А ела ми подкарай звука на пс-то и те черпя бири

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2