Честит празник !!! (интересни факти за петък 13ти)
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
брат ми пък днес беше на кандидат-студентски изпит...както и още много хора така че очаквам като излезат рзултатите да има изказвания от рода на "Ако не беше петък 13-ти щях да изкарам повече..." или тем подобни
За брат ми не се притеснявам щот не е суеверен и си знаеше.... 

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
ineedmoney Ами дано да изкара изпита,ама това си е удобно оправдание,ето аз не изкарах защото днес е петък 13!
Аз пък имам една приятелка,която се е родила точно на петъaк 13-ти,пък момичето ми изглежда късметлийка,не се оплаква!Е,fANTON според мен датата си е като всяка друга и няма нужда да я трием от календара!
Дано носи само успехи на теб и на другите съфорумници,напук на всички суеверия!
Явно трябва да приемем,че щом случайно /// М е 13та буква,която сигурно не е избрана нарочно да бъде точно номер 13,значи числото може да бъде и нещо хубаво!
...и fANTON суеверна съм,но някиакси избирателно,търся логика в нещата,просто се замислих и някакси цялата тази история с петък 13 ми се вижда малко безмислена,можеше да бъде примерно четвъртък 12!Но пък за сметка на това не храня особени синпатии към черните котки,може би защото ми изглеждат зли,но предизвикват и интереса ми,сега се сещам един път бях в едно студио за татоси и там имаха една черна котка с пиърсинг на ухото за домашен любимец и съвсем случайно бях в черно,черна блуза,черен кожен панталон,а бе всичко и тази котка като ме хареса и си седна в скута ми,малко ми беше странно,защото обикновенно ги заобикалям на улицата,а сега имах среща съвсем от близо!Да Ви кажа не ми стана нищо после,така че май и това си е чисто самовнушение!
P.S. Но когато видите 4 черни котки в рамките на 15 минути на 4 различни улици,знайте,че това не е на добре изпитала съм го,непременно става нещо кофти,може и да е просто съвпадение!

Аз пък имам една приятелка,която се е родила точно на петъaк 13-ти,пък момичето ми изглежда късметлийка,не се оплаква!Е,fANTON според мен датата си е като всяка друга и няма нужда да я трием от календара!

P.S. Но когато видите 4 черни котки в рамките на 15 минути на 4 различни улици,знайте,че това не е на добре изпитала съм го,непременно става нещо кофти,може и да е просто съвпадение!

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Angel eyes написа: Явно трябва да приемем,че щом случайно /// М е 13та буква,която сигурно не е избрана нарочно да бъде точно номер 13,значи числото може да бъде и нещо хубаво!...
хаха не е случайна бе , тва е най-фаталната буква за всякви, голфисти , хлопелисти, аудисти и тем подобни рацери

Angel eyes написа:...и fANTON суеверна съм,но някиакси избирателно,търся логика в нещата,просто се замислих и някакси цялата тази история с петък 13 ми се вижда малко безмислена,можеше да бъде примерно четвъртък 12!Но пък за сметка на това не храня особени синпатии към черните котки,може би защото ми изглеждат зли,но предизвикват и интереса ми,сега се сещам един път бях в едно студио за татоси и там имаха една черна котка с пиърсинг на ухото за домашен любимец и съвсем случайно бях в черно,черна блуза,черен кожен панталон,а бе всичко и тази котка като ме хареса и си седна в скута ми,малко ми беше странно,защото обикновенно ги заобикалям на улицата,а сега имах среща съвсем от близо!Да Ви кажа не ми стана нищо после,така че май и това си е чисто самовнушение!![]()
ама виж тука сама си противоречиш .... хем не понасяш черни котки , хем ги галиш на скута си ?!?! и къде и в кое суеверие има логика ?!?! няма такова нещо, всичко е внушение ....
черните котки били зли ... ми тази дето ти е седяла в кута да те е издрала цялата случайно ? по тази логика и аз мога да кажа че ти си зла щом си била облечена цялата в черно ... ама няма щото черното си е мн хубав цвят и за се обличам мн в черно и черното не означава такова нещо ... но за съжаление някой хора мислят точно обратното... пак сие внушение ....
аз пък мога да си обявя че зелените кучета са смърто опасни и те убиват само с поглед ... или пимбяните котки само кат те видят и ти скачат на лицето и ти избождат очите ... ?!?!?! айде умирайте от страх сега ...

БМВ
- iliana_crazy
- Потребител
-
петък 13-ти?
Този ден лично за мен си е като всеки един от седмицата, месеца или годината. То е същото като това, че в понеделник не се дават пари защото .....
Вижте още едно мнение за петък 13-ти
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... _13-%D0%B8

Вижте още едно мнение за петък 13-ти

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... _13-%D0%B8
"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя." Пабло Пикасо
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ineedmoney написа:брат ми пък днес беше на кандидат-студентски изпит...както и още много хора така че очаквам като излезат рзултатите да има изказвания от рода на "Ако не беше петък 13-ти щях да изкарам повече..." или тем подобниЗа брат ми не се притеснявам щот не е суеверен и си знаеше....
Аз като кандидатствах преди 4 години (леле как върви времето) беше Петък 13-ти

Колкото до днешния ден ... определено доста поводи за радост имах

Не смятам тази дата за проклета ... по-скоро ден като ден

мен пък днеска ме наака птичка(лощо ме наака гадинката
Принципно като те наака птичка е на късмет! Така съм чувал поне

И аз несъм суеверен, абсолютно не вярвам в никви стълби, черни котки, петъци 13-ти и какви ли не други простотии, но все пак само за протокола бих отбелязал какво ми се случи преди около 5-6 часа на 13.07.2007 петък
Един кавал направи обир на бензиностанцията на която работя, (т'ва е в близост до едно градче в Ирландия) Аз бачкам отвън на колонките, та клиента на който зареждах взе да сочи към магазина, като се обърнах видях оня как тъпчеше пари в пазвата си, двете колежки вътре изглеждаха супер смръзени и стреснати (нормално, при такива обстоятелства) и аз изтичак към изхода на магазина да го пресрещна (незнам с какъв акъл, щото по-късно разбрах че идиота е имал пистолет), оня изскочи и го бутнах, взех да му говоря аверската да не прави това (голям съм наивник по рождение
) после го бутнах, той отвърна, метна се в колата, аз хванах вратата, опитах се да го дръпна, включи задна и ме бутна с отворената врата, след което изчезна с мръсна газ.
Добре че нямаше пострадали.
Но честно да ви кажа, така и не вярвам че има каквото и да било общо с цялата тая суеверщина
такива неща са ежедневие по целия свят и е глупаво да ги свързваме с подобни нелепи твърдения.
Това е от мен
Пазете се !

Един кавал направи обир на бензиностанцията на която работя, (т'ва е в близост до едно градче в Ирландия) Аз бачкам отвън на колонките, та клиента на който зареждах взе да сочи към магазина, като се обърнах видях оня как тъпчеше пари в пазвата си, двете колежки вътре изглеждаха супер смръзени и стреснати (нормално, при такива обстоятелства) и аз изтичак към изхода на магазина да го пресрещна (незнам с какъв акъл, щото по-късно разбрах че идиота е имал пистолет), оня изскочи и го бутнах, взех да му говоря аверската да не прави това (голям съм наивник по рождение

Добре че нямаше пострадали.
Но честно да ви кажа, така и не вярвам че има каквото и да било общо с цялата тая суеверщина

Това е от мен

Пазете се !
"Онова, което порицаеш, на свой ред ще порицае теб и един ден ти ще се превърнеш в онова, което си осъдил."
VARNACLIMBING VELOS-Varna
VARNACLIMBING VELOS-Varna
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
bam-bam написа:аз пак днес цел ден не съм излизал да не ми се случи нещо
няма да се разминеш петък 13-ти дебне и в събота 14-ти

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2