КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 11 Юли 2007, 20:13

къв ти е разхода накрая?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 12 Юли 2007, 15:20

И аз сега я видях тая тема бате... Просто кво да ти кажа... Имах подобен случай и при мене само че в Младост и извършителя е предполагаем вече... И немога да го засека иначе ше загрея с него преди да ГАЗИМ твоя... Иначе идеята на предния колега не е лоша дори хич... И ако успееш да го хванеш това педалче гнусно.. Давай да направим един събор Младост Дружба ... Изсипваш го от багажника на колата и тогава почва гаврата ... Да го ебем и бием ... И накрая под задните гуми на колите и яко бърнаут върху манерката... Мале ако го барна такова лайно да ми бара колата па къвто и да е ше го смачкам ... Направо на колекторите физиономията и яко газ да станат червени... Да му е..а майката педалче.. .Да му изсъхнат гадните мазни ръчички на такова педалче дето си отмъщава на коли... Та..ците му да станат на стафиди... Абе той оня горе си знае работата... Някой ден ше му се върне многократно....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Юли 2007, 23:29

SaSo написа:И аз сега я видях тая тема бате... Просто кво да ти кажа... Имах подобен случай и при мене само че в Младост и извършителя е предполагаем вече... И немога да го засека иначе ше загрея с него преди да ГАЗИМ твоя... Иначе идеята на предния колега не е лоша дори хич... И ако успееш да го хванеш това педалче гнусно.. Давай да направим един събор Младост Дружба ... Изсипваш го от багажника на колата и тогава почва гаврата ... Да го ебем и бием ... И накрая под задните гуми на колите и яко бърнаут върху манерката... Мале ако го барна такова лайно да ми бара колата па къвто и да е ше го смачкам ... Направо на колекторите физиономията и яко газ да станат червени... Да му е..а майката педалче.. .Да му изсъхнат гадните мазни ръчички на такова педалче дето си отмъщава на коли... Та..ците му да станат на стафиди... Абе той оня горе си знае работата... Някой ден ше му се върне многократно....

баце ако го напраиш това .. аз лично обещавам да ти идвам на свиждане в затвора :lol:
са верно не е приятно ама пък некои дават такива малоумни идеи и се изхвърлят че нема връзка ... и накрая ше стане много приказни нищо действие .. или как беше куче къде лае не хапе
в нета сички сме силни .. тфа е доказано отдавна , малко като децката градина аз ако го фана че го ... пръц ;)
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Юли 2007, 23:33

то тук си е така по-дифоут :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Юли 2007, 23:40

Явор написа:то тук си е така по-дифоут :mhihi:

мани мани вече да не знаеш на кои може да се отваряш че мое да попаднеш на поредния супермен и да ти се случи случка :mhihi:

п.п. Милко .. ако го хванеш може ли да го задръжиш и да викнем некои от тея с сранните идеи да видим колко им стиска това къде са писали да го направят .. тогава ше ги призная ;) иначе до тогава се си праим ветър на устите .. а си мислех че тука има и малко по възрастни от 15 :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 12 Юли 2007, 23:40

Явор написа:то тук си е така по-дифоут :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
...и само барети в тоа форум.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 13 Юли 2007, 1:24

Колата е готова-всичко счупено е заменено с чисто ново и марково. Днес бях на Еко за малко с нея.... ;)
Най-ненадейно днес ми дадоха и име и адрес на предполагемия извършител...почти 99% е това лайненце.....ми сега познайте кво следва другата седмица...... :shock: :shock: :shock: И наистина за жена май се оказа цялата мизерия...... :roll: :roll:
Ето една-две бързи снимки от днес-пак си е перфектна и още повече си я харесвам!
Поздрави на всички!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 13 Юли 2007, 1:54

на ръчките на седалките какво пише :?:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 13 Юли 2007, 9:12

Снощи я видях на екото ... Колицата е станала направо бижу.. Да те радва още повече сега... Точно обяснявах на един приятел с който дойдохме че това е пределния тунинг за Е36... Всичко сложено повече става кич... Сега си е иделна... Иначе на оня пич македончето или незнам ... Мога да му кажа само едно .... Моли се да не стане и на теб човек.. Не ти го пожелавам.. Ама незнаеш какво е да ти причернее като си видиш колата в такова състояние... Аз мойта като я видях с надран преден капак въпреки че го бях боядисал предната седмица и неможеш да си представиш какво ми беше пред очите... Иначе всеки знае че повечето от това което съм го писал е в преносен смисъл... Но нито ме познаваш да ти кажа нито нищо да кажеш че съм на 15 години... Така че аре леко с изказванията... Щото клавишни бойци колкото щеш... Ай със здраве и на колегата с пострадалата кола успех... И отмъщение и за двамата и мъжа и жената които са намесени... Мога ти помогна за мъжа за жената немога щото не удрям жени.. Само свиркай да му правим джамбурето на тоя... Да е..а боклука да е..а...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: ............

Мнение от spacepl » 13 Юли 2007, 9:55

Тоо Cool написа:Колата е готова-всичко счупено е заменено с чисто ново и марково. Днес бях на Еко за малко с нея.... ;)
Най-ненадейно днес ми дадоха и име и адрес на предполагемия извършител...почти 99% е това лайненце.....ми сега познайте кво следва другата седмица...... :shock: :shock: :shock: И наистина за жена май се оказа цялата мизерия...... :roll: :roll:
Ето една-две бързи снимки от днес-пак си е перфектна и още повече си я харесвам!
Поздрави на всички!!!

Ква друга седмица ве нали беше побеснял хахаха аз да са нанерва така па ша чакам другата седмица хахаха

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 13 Юли 2007, 10:45

А колко по-лесно би било просто да не се забърквате с чужди жени,някой сети ли се изобщо!?!
Не взимам страна,само защото Милко е един от нас,можеше със същия успех да е обратния случай. Така и не знаем предисторията,обаче се изписаха тонове глупости.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 13 Юли 2007, 10:51

Мдам аз заради моита едва ли ша ти пипам колата - тя колата ко ми е виновна, направо ша търса човека - колата кво еи го потрошиха я , оправи я, ама я го спукай от бой пък да видим после :mhihi: :twisted: :!: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Юли 2007, 10:54

ся да очкаваме снимки империята отвръща на удара

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 13 Юли 2007, 16:25

или "Империята повръща след удара" :P

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 13 Юли 2007, 16:43

Е бате са ако сам на твое место на тая мацка ше и напраим ремоса 2 у 1, ше я спукам от секс направо - видно и ясно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата