ама сме свини...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
pAbLo написа:ШШШ Мерилин е Изрод вееее![]()
Та последно кой кво е взел
Браво ве!!!И ти ли го забеляза?
Аз гласувах за третата.Важно е в къщата да влизат мангизи,е не да излизат.Иначе по въпроса за жените го е казал още отдавна Напольон!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
Интересно,наистина дали има отговор или просто трябва да се види кой какво мисли!
Аз лично гласувах за 3,защото е умна,взима парите,инвестира!Има за нея,има и за него...и важното е,че му ги връща и то повече!....Въпреки всичко аз мисля,че жената за която е трябвало да се ожени е жената с 4-те възможности:големите цици(4)непринудеността,естесвения чар и способността на жените да ти извадят душата с перце(1),мисленето за другия и не на тоталния егоизъм(2) и интелекта в името на общото благо(3)....С такава жена би било доста рисковано партньорството!
Забелязала съм,че повечето мъже предпочитат глупавички жени,по-лесно е просто!...сега се сещам за изказването на една моя позната:"Не ме е страх от красивите жени,а от умните!"

Забелязала съм,че повечето мъже предпочитат глупавички жени,по-лесно е просто!...сега се сещам за изказването на една моя позната:"Не ме е страх от красивите жени,а от умните!"

ми аз го написах по-горе ама не четете...
фил беше със верния отговор...
аз ви пуснах един хубав жокер още със заглавието на темата ама ...
а между другото по темата- колкото мои приятели са/сме се изпооженили- един не се е оженил така - със мисъл във главата... все е било по някакава анти-логика... невъобразима и в последствие - неотразима
да си имам три-хилядния пост...

фил беше със верния отговор...
аз ви пуснах един хубав жокер още със заглавието на темата ама ...
а между другото по темата- колкото мои приятели са/сме се изпооженили- един не се е оженил така - със мисъл във главата... все е било по някакава анти-логика... невъобразима и в последствие - неотразима

да си имам три-хилядния пост...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3