странно
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
странно
как тука една тема не видях със заглавие "искам да се похваля - НЯМАМ ПРОБЛЕМИ с колата"
като гледам всеки се оплаква я с мотор, я с купе, я с окачване...
това ли е най-смотания модел или?
не искам да засегна никой, просто съм шокиран
-----------------------------
преместена от "Е36"

като гледам всеки се оплаква я с мотор, я с купе, я с окачване...
това ли е най-смотания модел или?
не искам да засегна никой, просто съм шокиран

-----------------------------
преместена от "Е36"

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ми раздела е такъв - технически подфорум.А и Е36 вече е масова кола.
Повечето екземпляри са на 10+ години и с неизвестен брой собственици.
А и не на последно място - кой ще предизвика съдбата и ще се похвали,че колата му е наред
Темата не е за тук м/у другото
Повечето екземпляри са на 10+ години и с неизвестен брой собственици.
А и не на последно място - кой ще предизвика съдбата и ще се похвали,че колата му е наред

Темата не е за тук м/у другото

- Andronoff
- триногата
-
Каквото и да си говорим, караме стари коли, както и да ги поддържаме, все по нещо ще изскача.
Погледнете нещата така - всеки собственик на е36 има проблем с колата си да речем през 2 месеца, ама както каза колегата по-горе, е36-ците станаха много и във всеки един ден 2-та месеца на няколко от нас изтичат, появява се проблем и т.н.
Надявам се, че ме разбрахте какво исках да кажа...
Погледнете нещата така - всеки собственик на е36 има проблем с колата си да речем през 2 месеца, ама както каза колегата по-горе, е36-ците станаха много и във всеки един ден 2-та месеца на няколко от нас изтичат, появява се проблем и т.н.
Надявам се, че ме разбрахте какво исках да кажа...

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз ще подразня съдбата!На фона на подфорума,мисля че съм случил,на екземпляр,слава богу за някои неща ми сече пипето ,чета ровя,много дължа и на Вас... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Andronoff
- триногата
-
абе ти не дърпай дявола за опашката
аз пък днеска разбрах, че съм втори собственик, ако се вярва на сервизна книжка и т.н. де

аз пък днеска разбрах, че съм втори собственик, ако се вярва на сервизна книжка и т.н. де

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз нямам проблеми с колата! Ма може би щото съм балък и взех '93-та за 9+к а не '97 за 6к
.. А и бабата в германия си я пазела..

.. А и бабата в германия си я пазела..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
е тука е ключът от бараката.....и аз съм на тоя принцип и няма ядове никвиb2 написа:Аз нямам проблеми с колата! Ма може би щото съм балък и взех '93-та за 9+к а не '97 за 6к![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
и аз нямам проблеми с моята,7 год ми служи вярно и аз на нея,просто сме родени един за друг
,аз я оставям но тя мен не
,не кола а мечта 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Има и нещо друго което не засегнахте до момента - мисля че много от хората във форума са перфекционисти. Вижте оплакванията - повечето не са сериозни и са от такъв вид, на който не биха обърнали внимание собствениците на Опел или Голф
Като караш БМВ си променяш мисленето и всеки дребен проблем те дразни и искаш да го отстраниш...преди имах Опел и 4г. го карах с изпуснали амортесьори и въобще не ми пукаше, сега това не мога и да си го помисля.....та мисля че и това е от значение.
А какви неща съм виждал на други коли (различни от БМВ) - стъкла на вратите подпряни с отверки за да не падат, аспуси вързани с тел, огледала хванати с ламаринени планки....мисля че няма такива Е36

А какви неща съм виждал на други коли (различни от БМВ) - стъкла на вратите подпряни с отверки за да не падат, аспуси вързани с тел, огледала хванати с ламаринени планки....мисля че няма такива Е36

- robert1975
- младши ентусиаст
-
вижте други фенклубове-какви проблеми имат другите марки автомобили-преди да си взема Е 36-цата имах фиат купе-2000-16 вентила абсолютно всички екстри-99 година-лимитет едишън-втори собственник бях на 50000 км.-е такива ядове брах-а и другите колеги във форома същтите ги имаха-и сега проблемите които обсъждаме тук ми се виждат в рамките на нормалното имаики в предви средната възраст на баварките и броиката им в България! 

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
betona написа:Има и нещо друго което не засегнахте до момента - мисля че много от хората във форума са перфекционисти. Вижте оплакванията - повечето не са сериозни и са от такъв вид, на който не биха обърнали внимание собствениците на Опел или ГолфКато караш БМВ си променяш мисленето и всеки дребен проблем те дразни и искаш да го отстраниш...преди имах Опел и 4г. го карах с изпуснали амортесьори и въобще не ми пукаше, сега това не мога и да си го помисля.....та мисля че и това е от значение.

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3