Един е по-малко от много....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

какво бихте направили?

Анкетата свършва на 31 Юли 2007, 9:30

слизам,спирам го и го моля да напишем протокол между двамата за произшествието!
13
26%
слизам и му начупвам цайсите за успокоение на духа!
8
16%
спирам го и викам КАТ!или въобще не слизам и си поемам разходите и гледам тъжно!
3
6%
слизам и му искам 100лв за допълнителните разходи !
16
32%
слизам и му бия един шут на страничното огледало!
10
20%

Общо гласове : 50
Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Юли 2007, 22:51

то баси съвпадението ще одари на морето пък и на тва отгоре комшия :mhihi:
аз бих говорил с него и ако се напраи на лили иванова му потроши колата вечерта.тва за боя вярно недеи щото после следва дълга и дебела процедура(не митаи и мене отде знам)

да попитам бам-бам,дум-дум брат ли ти е :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 11 Юли 2007, 23:35

zayo написа:...
Ако обаче не ти се занимава с кат и протоколи и щуротий купи си едно масло за скорости и му го разлей по покрива :mhihi: Ефекта е поразителен на тези жеги :mhihi: :mhihi:

Къв е ефекта че ми стана интересно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 12 Юли 2007, 0:11

вдига боята и променя цвета и... :D
Колкото по-скъпа е боята, толкова по-добре. Или най-простото... "мини с четка с боя и просто тръсни четката, своеволно на капака"... точките и мехурчетата ще му разкажат играта. Гарантирано.

Това ми се случи скоро и на мен... Та, от личен опит го знам. Не вярвам някой да ми връща, щото бе на паргинга, пред офиса. Но от капака - боята за нищо не става.

Другото, за което се сещам, което съсипва колата е яйце. Па, може и една дузина яйца. Няма спасение просто. :mhihi: Или при бояджия, или директно за скраб. Телефон на "Надин", в най-близката точка до София, мога да дам веднага. 8)
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 12 Юли 2007, 0:28

А на мене ми казваха за нещо дето като полееш боята след тва никва друга боя не лови.И беше некъв съвсем обикновен препарат,ама тогава немах нужда и не запомних за какво става въпрос.А са ми треа и не мога да се сета.
Към SKISA: аз ако бях на твое място щях да го спра и да го заговоря като му разкажа как съм го хванал още на морето и как съм го чакал и т.н.Той може и да не си признае ,но ще знае че ти знаеш.И ако му е лачена колата ще му свършат спокойните нощи.Пари не му искай ,че може да те е*е за изнудване,рекет и др.Мой приятел си пати по подобен начин.И квото и да му мислиш не го запашвай ,а се дръж спокойно дори възпитано,че и за заплаха може да те е*е.Е ,вервай ми колкото и да викаш нема да се стресне толко...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юли 2007, 9:42

тая работа с разливането на масло и драскането и т.н. нещо ми звучи мнооо....некакси...! аз не искам да наказвам човека-случило се-кво а се праи! искам само да не съм вътре с пари ,заради това ,че той е сгрешил. изобщо не мисля да раздавам правосъдие по улиците/че то и без тва са с тия престрелки не моем да фанем ръка от поръчковите.../ . като гледам процентно работата клони към мойто мнение да си искам 100те лева и ако ги даде-по живо по здраво кой от къде е ! ако не ги даде пак ше се покараме ше повикаме и сигурно па нищо нема да стане-изключително зависи от неговата реакция като говорим. щото ако земе да се репчи и да налита и да ме праи на малоумен тогава вече може да се стигне до по-кофти случка! а тва с наказване на колата нещо изобщо не го разбирам. аз нищо няма да спечеля/нито морално,нито материално/ от тая работа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Юли 2007, 9:46

днеска слизам пред входа и какво да видя, тоя пич дето ме беше забърсал на времето с филия лютеница на тавана на чисто новата си колица, са сигурно ще си мисли, че съм аз :mhihi: :weed:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 12 Юли 2007, 23:38

SKISA написа:тая работа с разливането на масло и драскането и т.н. нещо ми звучи мнооо....некакси...! аз не искам да наказвам човека-случило се-кво а се праи! искам само да не съм вътре с пари ,заради това ,че той е сгрешил. изобщо не мисля да раздавам правосъдие по улиците/че то и без тва са с тия престрелки не моем да фанем ръка от поръчковите.../ . като гледам процентно работата клони към мойто мнение да си искам 100те лева и ако ги даде-по живо по здраво кой от къде е ! ако не ги даде пак ше се покараме ше повикаме и сигурно па нищо нема да стане-изключително зависи от неговата реакция като говорим. щото ако земе да се репчи и да налита и да ме праи на малоумен тогава вече може да се стигне до по-кофти случка! а тва с наказване на колата нещо изобщо не го разбирам. аз нищо няма да спечеля/нито морално,нито материално/ от тая работа.

Виж , аз се си мисля че и да не си върнеш парите се пак е хубаво и той да не си ги запази. Justice...
Малко е детско ама по некой път нема друг изход.Аз например сега чакам да вида дали ще ме пре*бат с едни пари от старата работа и ако да-кви детинщини съм им замислил....Нищо че ше ставам на 31.Не може да те пре*бават и се да се примиряваш.

Предишна

Назад към Извън Темата