Цените на горивата...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Цените на горивата...
Еми май пак заиграха в посока нагоре.Народа пътува към морето-треа се печели.Дизела скочил ,газта и тя.Мене не ме е*е щот с голфа на бензиностанция не сипвам а БМВ-то го карам все по-малко,докато събирам за газова уредба.Очаквайте скоро тема в страхотни истории от сорта -"Днеска направих едно кръгче с БМВ-то".
А иначе тея бензинджии как не са се сетили примерно кат се тръгне от София към морето бензина си е некъде към 2 лева ,газта левче.
Стигаш некъде към средата на пътя и там цените 50% нагоре.Щеш не щеш сипваш,нали на море си тръгнал ,треа да стигнеш.Нема да се връщаш са по средата на пътя ,я! Ше харчиш по-малко по кръчми и пак ше си плакнеш гъза на черно море.
Или па ако си строго принципен решаваш,че нема да я бъде тая и обръщаш я към вкъщи я към Турско.И там нова засада -по тая дестинация вече цените са не 50 а 100% нагоре.
Ама има време де ,ше се усетат...

А иначе тея бензинджии как не са се сетили примерно кат се тръгне от София към морето бензина си е некъде към 2 лева ,газта левче.
Стигаш некъде към средата на пътя и там цените 50% нагоре.Щеш не щеш сипваш,нали на море си тръгнал ,треа да стигнеш.Нема да се връщаш са по средата на пътя ,я! Ше харчиш по-малко по кръчми и пак ше си плакнеш гъза на черно море.
Или па ако си строго принципен решаваш,че нема да я бъде тая и обръщаш я към вкъщи я към Турско.И там нова засада -по тая дестинация вече цените са не 50 а 100% нагоре.
Ама има време де ,ше се усетат...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
момчета, проблема не е в цената на бензина, а в размера на заплатите...
тука е 92 пени 1 литър, което е към 2.70 лева, но хората работят за около 90-100 литра бензин на ден...
тука е 92 пени 1 литър, което е към 2.70 лева, но хората работят за около 90-100 литра бензин на ден...
4 8 15 16 23 42
Re: Цените на горивата...
vvch написа: А иначе тея бензинджии как не са се сетили примерно кат се тръгне от София към морето бензина си е некъде към 2 лева ,газта левче.
Аз затова съм решил да налея до капачка и така да отида и да се върна без да ми се налага да зареждам

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
май към 2050г заплатите щели да скочат с 12%
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: !
pavlin_e30 написа:май към 2050г заплатите щели да скочат с 12%
а белите вече не моат да скачат...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Толкова ни е назад държавицата, че няма накъде повече. БМВ-та караме и пак повечето като КУЧЕТА живеят. От месец и половина съм в САЩ и разликата е колосална. Ебем и държавата българска, роби си останахме 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Christoff написа:Толкова ни е назад държавицата, че няма накъде повече. БМВ-та караме и пак повечето като КУЧЕТА живеят. От месец и половина съм в САЩ и разликата е колосална. Ебем и държавата българска, роби си останахме
казах ти да ми подариш колата да я гледам ти си оставай там .. друга по арна ше си купиш

само за женицата може нещо да се разберем ти дам некои лев ако си правим некфи тунинги по нея че ся така е модно

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
bam-bam написа:Christoff написа:Толкова ни е назад държавицата, че няма накъде повече. БМВ-та караме и пак повечето като КУЧЕТА живеят. От месец и половина съм в САЩ и разликата е колосална. Ебем и държавата българска, роби си останахме
казах ти да ми подариш колата да я гледам ти си оставай там .. друга по арна ше си купиш![]()
само за женицата може нещо да се разберем ти дам некои лев ако си правим некфи тунинги по нея че ся така е модно![]()

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
13 мнения
• Страница 1 от 1