!!! Engi , ХИЛЯДИ БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
!!! Engi , ХИЛЯДИ БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!
Незнам от къде да започна и какво да напиша, защото всичко ще е малко сравнение с това , което направи колегата Engi вчера през ноща за мен/нас!
Engi , БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!
Още ми е като сън ... , още немога да повярвам, че има такива хора - ЧОВЕЦИ...... и във същото време съм щастлива, че познавам един от тях - колегата Engi !!!
Вчера в 1:00 часа през ноща си тръгваме от едни приятели, качвам се в колата, завъртам ключа и нъц... не иска да запали. Още няколко пъти проба , но не
. Мъжа ми предложи да ме бутне да запаля, но след няколко опита пак не..., а и за нещастие лек наклон нанагоре и сме до там. Мъжа ми отваря капака и оглежда и се чуди..... Минават таксита , коли и си продължават. В един момент чувам стъпки, забързани мъжки стъпки ......... и срещу мен усмихнат Engi казва:
-"Здравейте, какво и е на баба IS-ка?"
Веднага се хванаха Engi и мъжа ми пак да бутнат , но не
Тогава Engi пита :
-"Имаш ли кука?"
докато отговорим той изтича и вече се задаваше с черната перла, веднага извади въже , закачи колата, тегли до нас и там ни паркира колата.
Аз:
-"Engi, благодаря",
мъжа ми:
-"качи се да пием по питие"
Engi :
-"благодаря, но оставих мацката да ме чака в къщи"
Колеги,
още ми минава всичко като на филм и си мисля:" Баси човека....... в 1:00 часа посреднощ видял ни, зарязал мацката и тича да помага...... Имали още такива хора?
Щастлива съм , че познавам Engi ! Щастлива съм, че познавам много други колеги от клуба/форума ! Щастлива съм , че съм тук BMW Club Bulgaria !
Engi , БЛАГОДАРЯ !!!
Имам много да те черпя по съседски
Engi , БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!

Още ми е като сън ... , още немога да повярвам, че има такива хора - ЧОВЕЦИ...... и във същото време съм щастлива, че познавам един от тях - колегата Engi !!!
Вчера в 1:00 часа през ноща си тръгваме от едни приятели, качвам се в колата, завъртам ключа и нъц... не иска да запали. Още няколко пъти проба , но не

-"Здравейте, какво и е на баба IS-ка?"
Веднага се хванаха Engi и мъжа ми пак да бутнат , но не

-"Имаш ли кука?"
докато отговорим той изтича и вече се задаваше с черната перла, веднага извади въже , закачи колата, тегли до нас и там ни паркира колата.
Аз:
-"Engi, благодаря",
мъжа ми:
-"качи се да пием по питие"
Engi :
-"благодаря, но оставих мацката да ме чака в къщи"
Колеги,
още ми минава всичко като на филм и си мисля:" Баси човека....... в 1:00 часа посреднощ видял ни, зарязал мацката и тича да помага...... Имали още такива хора?
Щастлива съм , че познавам Engi ! Щастлива съм, че познавам много други колеги от клуба/форума ! Щастлива съм , че съм тук BMW Club Bulgaria !
Engi , БЛАГОДАРЯ !!!

Имам много да те черпя по съседски

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
The 5th element написа:Енжо е намбар 1![]()

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
чета и все си мисля че ще извади гаечен ключ да я ремонтира за 2 мин ,пък той извади въже
това в рамките на шегата ,трябва да си помагаме

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3