Към колегите от Велико Търново
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Към колегите от Велико Търново
Налага ми се пътуване с нощуване натам и търся някаква стая или препоръки за хотели.. става въпрос за една нощувка 

what a helluva ride
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
"Света гора" 3*, малко след В.Търново, (в посока Арбанаси), от там до центъра на града си има тих асфалтов път, и са-има няма 1-2 км. до там, също добра работа би ти свършил по-отдалечения "Момина крепост". В останалите хотели, баш в града си е скъпо.
Първия - "Света гора" има и открит басейн, та може и да отделиш време за разтуха.
Втория - "Момина крепост" пък има живописно езеро, кръчмица и е тихо, както си е в планината, но е на поне 5 км. от В.Търново. Току до Шереметя (вж. на картата) Специално този хотел още помни бърнауда на баварците по време на единия Събор, както и дрифтовете.
Първия - "Света гора" има и открит басейн, та може и да отделиш време за разтуха.
Втория - "Момина крепост" пък има живописно езеро, кръчмица и е тихо, както си е в планината, но е на поне 5 км. от В.Търново. Току до Шереметя (вж. на картата) Специално този хотел още помни бърнауда на баварците по време на единия Събор, както и дрифтовете.

Да караш Peugeot е страст!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Aко ходите в някой от тези двата хотела по-добре не казвайте че имате нещо общо с БМВ Клуб България или форума. Даже най-добре се правете, че не сте чували нищо за тях
За ваше добро е
Иначе хотелчетата са много прилични. Препоръчвам ви Света Гора.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
или ако видиш че ти готвят огромна сметка за щети-БЯГАИ 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
X-citer написа:Aко ходите в някой от тези двата хотела по-добре не казвайте че имате нещо общо с БМВ Клуб България или форума. Даже най-добре се правете, че не сте чували нищо за тяхЗа ваше добро е
![]()
добре, че карам пежо

what a helluva ride
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не искам да съсипвам темата, но не се сдържам и аз да споделя мнение - наистина НЕДЕЙ да споменаваш нищо за БМВ клуб България там
Бяха абсолютните простотии, не спираха денонощно, постоянно бяха бърнаути, пиянства по коридорите и какви ли не други ексцесии. Аз бях в...единия от двата хотела - знам, че там бяха Явор и 'Юбчо, също и ДЕДАТА, също и някакви други пустиняци
Хубави са хотелчетата, макар, че поеха доста демидж.

BMW only!
ти що споделяш такива "интимни" неща...
мнозина бяхме там
По последни данни - оцеляли са хотелите. На хотел "Света гора" нищо му няма.
Бях там миналата година заедно с клуб Пежо.
За "Момина крепост"... мързя ме да ида да видя, ама и там сигурно са поели дъх вече.
Пък и къде другаде ще видят бърнауди?
А, за емоциите... Но комент! Веселба!

По последни данни - оцеляли са хотелите. На хотел "Света гора" нищо му няма.

За "Момина крепост"... мързя ме да ида да видя, ама и там сигурно са поели дъх вече.

А, за емоциите... Но комент! Веселба!

Да караш Peugeot е страст!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
10 мнения
• Страница 1 от 1