маршрут Плевен - Бургас ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен-Ловеч-Троян-Кърнаре-Сливен-Бургас
4
18%
Плевен-Ловеч-Севлиево-Габрово-Шипка-Сливен-Бургас
7
32%
Плевен-Ловеч-Търново-Шумен-Варна-Бургас
4
18%
Плевен-Бяла-Попово-Шумен-Варна-Бургас
7
32%

Общо гласове : 22
Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 10 Юли 2007, 8:50

навсякъде ремонти и прохода на Републиката е затворен - посъветвайте ме откъде да мина като целта е най-бързо пристигане и не най-късо!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 10 Юли 2007, 10:06

Втори вариант бих избрал аз.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 10 Юли 2007, 10:18

кофтито на втория маршрут е че всички тирове минават през Шипка и е доста натоварено ;)
От северната страна е добър пътя но от южната е доста разбит и ако решиш на спускане можеш да минеш през Бузлуджа по спокойно е ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 10 Юли 2007, 11:14

Aleks написа:кофтито на втория маршрут е че всички тирове минават през Шипка и е доста натоварено ;)
От северната страна е добър пътя но от южната е доста разбит и ако решиш на спускане можеш да минеш през Бузлуджа по спокойно е ;)

Ам, точно! А, Варна - Бургас е много гадно. Първо е пълно с олигофрени, второ отнема поне час и половина - два .. :confused:
_!_

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 10 Юли 2007, 15:43

Aleks написа:кофтито на втория маршрут е че всички тирове минават през Шипка и е доста натоварено ;)

Как се минава през Бузлуджа? Не се ли върви пак за Шипка?
Чувам все по добри думи за Троян-Кърнаре, било спокойно и нямало тирове, което е най-доброто ...
Имало и друг вариант: карам към Шумен и там за Смядово и Рижкия Проход и оттам излизам на Карнобат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NAUGHTY » 10 Юли 2007, 16:44

Мои познати често "прескачат" Стара планина и казват,че Троян-Кърнаре,за момента, е най-добрия вариянт.Било що-годе спокойно и самия път бил в добро състояние
ИзображениеИзображение
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Юли 2007, 16:50

че,първия вариан е наи удачен.
пътя през шипка е лош и пълен с тирове.
тези които са в посока варна за бургас също са кофти варианти,доста си увеличаваш пътя,а и бургас-варна е натоварен и тежък маршрут.

това дето го споменава сашко за бузлуджа не е добра идея,щото ако не си минавал поне няколко пъти ще те затрудни тесния и осеян с препятствия....то не път ми пътека
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 10 Юли 2007, 17:53

Май месец пътувах за Ловеч.На отиване минах през Шипка на връщане през Троян-Кърнаре.Движението е много по-спокойно-да съм се разминал с 5-6 коли,а с камион хич,пътя само в началото доколкото си спомням е по-лош,но надолу е супер.И Гледката е много яка-през целия път виждаш колко мъничко е всичко долу в ниското,даже отбих да се насладя,че ще се утрепя да гледам все настрани :lol:Въобще толкова е спокойно,че една катерица изскочи,спрях и седеше пред колата без да побегне :D Много приятели ми казваха,че било тясно,без мантинели и други щуротии,но прохода е страхотен ;)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Юли 2007, 18:31

Ето го и моето скромно мнение,а то е маршрут номер 4 !
По тоя маршрут пътувам вече втора година от Враца до Варна,пътят не е натоварен колкото маршрут 1,пътят е сравнително хубав,като изключим едни малки ремонти преди Търговище,но със сигурност е по дъбър от поне два от другите маршрути,стави ги тия проходи и Шипка и незнам какво си :mhihi:
Стигаш Варна,разхождаш се из града,и отпочиваш и се мяташ към Бургас,за час и половина си там от Варна,хем ще минеш покрай много курорти,хем и можеш да спреш да ги разгледаш,че те през няколко месеца се променят :mhihi:
Единствения минус на тоя маршрут,е че от Варна до Бургас,има доста завой преди Слънчев Бряг,и там почти всеки ден става някое ПТП,което може да те забави,ако затворят пътя за час два,и това че има доста движение до Слънчев Бряг.

А сетих се още нещо,покрай твоя Плевен много полицай бе братко,всеки път почти ме спират :mhihi:

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 10 Юли 2007, 21:17

sambeto написа:А сетих се още нещо,покрай твоя Плевен много полицай бе братко,всеки път почти ме спират :mhihi:

ама ние затова по номерата се познаваме бе .... :mhihi:
... уважавам ви мненията и ви благодаря на всички!
Мисля, че едно посещение на Троян няма да ми навреди и после по подбалканския ще се наслаждавам на спокойствие!

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 10 Юли 2007, 22:09

CheGevara написа:
sambeto написа:А сетих се още нещо,покрай твоя Плевен много полицай бе братко,всеки път почти ме спират :mhihi:

ама ние затова по номерата се познаваме бе .... :mhihi:
... уважавам ви мненията и ви благодаря на всички!
Мисля, че едно посещение на Троян няма да ми навреди и после по подбалканския ще се наслаждавам на спокойствие!

след Карлово дай малко вдясно .... :yammy: :bchug: :mhihi: :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 11 Юли 2007, 9:33

а защо не от Шумен - Карнобат през Ришки проход - Бургас .. спестявяш над 50 км спрямо минаване през Варна + поне 1 час щото прекосяване на Варна си е приключение ...Ришкия е отремонтиран той е и най ниския проход от изброените ,има малко дупки но се ядва .. това е и най краткия път за маршрута ти като цяло

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Юли 2007, 16:40

че е вече на моренцето и си плацика макаринките :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 11 Юли 2007, 18:15

И аз ще пътувам към Бургас тия дни и мен ме мъчи същия въпрос ... Та в крайна сметка какво реших:

Ето ги възможните маршрути:

Изображение

На отиване поне аз съм решил да мина по маршрута "Плевен - Полски Тръмбеж, Търново, Омуртаг, Котел, Бургас. До колкото знам между Омуртаг и Попово пътя не е много стока и е нарязан целия защото го кърпят.

На връщане искам или не ще мина през Шипка защото съм обещал на жената да я водя на Бузлуджа и Етъра ;)

Всички маршрути които виждате на картата са с почти еднаква дължина с разлики състоящи се в размките на 10-15 км.

Колкото до пътя през Беклемето - на 27 Май за последно пътувах от там и бих казал, че пътя почти няма забележки (даже си е много добра). И на отиване и на връщане минах от там и почти никакво движение нямаше. Естествено ако решиш да минеш през Беклемето пътя ти се удължава. Имаш в предвид, че и Беклемето като проход е по-дълъг от Шипка.

ПС: Проходът на републиката ще е до Ноември месец в Ремонт :confused:

Назад към Извън Темата