Е няма как да ги заобичам тия Е36-ци
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
наизчезване сте
отивате при е21ците 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз събирам ,няма да се плашиш///milko way написа:наизчезване стеотивате при е21ците

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- viper
- Crash Master
-
Митко Ганчев написа:Мойта мацка па вика, че е30 било много грозно![]()
![]()
![]()
![]()
И мойта така... ама като и го дадох за няколко дни, после се видех в чудо докато си го взема обратно

- viper
- Crash Master
-
sonny написа:снимка ли си и дал ве, то твойто слънце не е виждало от лето 83то![]()
![]()
![]()
Изплувай и си поеми въздух - от това гмуркане са ти се подули очите и недовиждаш

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
30-ската не мое се хване на нищо на is(36) 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе като видя мои снимки със старото ми е30, нещо ме стяга отвътре...какви ли не неща съм преживял с верния стар кон...беше на 385К като се разделих с него. Тая кола мина през две поколения в моето семейство. Първо баща ми го караше, после взех и аз да го лашкам...още помня като нямах книжка как съм стоял вътре, колата със запотени стъкла, а аз си представям, че карам...още си спомням първото вдигане на 150, първата дръпка с голф на светофар, първото усещане за надмощие на пътя и за звяр под предния капак и мирис на каучук и асфалт...от тогава през живота ми минаха доста жени, но марката на живота ми си остана БМВ...
Но...back to reality...е30 ми е тръпка, но-по са ми тръпка удобните седалки, успокоението от 4.5 от 5 възможни звезди на EuroNCAP теста, сервото, регулируемия волан, климатроникът и другите глезотийки по сегашното ми е36, които липсваха на е30-ката ми...а как биха ми допаднали глезотийките монтирани по е46...да се надяваме, че един ден ще си спомням с умиление за е36цата, и ще пиша подобни сърцераздирателни постинги за него...за сега си го къткам и си го карам с кеф...
А, и да знаете, че е36 имат ебахти задната броня...онзи ден един с Рено Клио ми даде начален тласък отзад по най бруталния начин - излизам аз да видя кви са пораженията, а то на мен всичко си ми беше на мястото...толкова се зарадвах, че от великодушие подарих на пича с реното едно въженце да си върже предната броня да не му се влачи по асфалта...
Но...back to reality...е30 ми е тръпка, но-по са ми тръпка удобните седалки, успокоението от 4.5 от 5 възможни звезди на EuroNCAP теста, сервото, регулируемия волан, климатроникът и другите глезотийки по сегашното ми е36, които липсваха на е30-ката ми...а как биха ми допаднали глезотийките монтирани по е46...да се надяваме, че един ден ще си спомням с умиление за е36цата, и ще пиша подобни сърцераздирателни постинги за него...за сега си го къткам и си го карам с кеф...
А, и да знаете, че е36 имат ебахти задната броня...онзи ден един с Рено Клио ми даде начален тласък отзад по най бруталния начин - излизам аз да видя кви са пораженията, а то на мен всичко си ми беше на мястото...толкова се зарадвах, че от великодушие подарих на пича с реното едно въженце да си върже предната броня да не му се влачи по асфалта...
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3