Поредния удар
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Поредния удар
Момчета... няма да ми се сърдите, но преди 20 мин. получих информация (няма я още в новините) за удар между БМВ и Автобус 98 в Бистрица. Чак в подробности, улица, място и т.н. не пожелах да ми кажат. Информацията ми е от друг участник на пътя, също автобусен шофьор, бил на мястото и повикал по радиостанцията Бърза помощ и Пътна помощ. Рейса е бил ударен челно и изместен назад с 4 метра... и то в движение.
Автомобила едвам са го качили на платформата на Пътна помощ. Шофьора и дамата до него са живи и здрави, за което... има Господ.
Но.., бъдете внимателни. Моля Ви!
Искрено Ваша - Ева
Автомобила едвам са го качили на платформата на Пътна помощ. Шофьора и дамата до него са живи и здрави, за което... има Господ.
Но.., бъдете внимателни. Моля Ви!
Искрено Ваша - Ева
Да караш Peugeot е страст!
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Дано всички са наред ама да ме извиняваш не си права за тази тема тук с леко скрито натякване че хората дето карат БМВ не са разсъдливи има луди и с москвичи и с ферарита ....... Примерно ако това БМВ е на някъв си пич дето го е дал на приател дето има ПЕЖО да се накефи кво правим тогава ?
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
bmw_e36_fen написа:Дано всички са наред ама да ме извиняваш не си права за тази тема тук с леко скрито натякване че хората дето карат БМВ не са разсъдливи има луди и с москвичи и с ферарита ....... Примерно ако това БМВ е на някъв си пич дето го е дал на приател дето има ПЕЖО да се накефи кво правим тогава ?
Стига с това разделение на марки. Няма значение дали е BMW, Golf, Astra или Ferrari...
Карайте РАЗУМНО!!!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
bmw_e36_fen написа: ...
Пич, далеч си от истината

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Slavi_m написа:На мен пък ми казаха (баща ми),че вчера пак в Бистрица някакъв Мерцедес се разпукал..пак в рейс!Така че..
Бате в момента се държиш тъпо

Мислиш ли, че колежката Ева иска да го каже с цел да ни храни? Защото аз си мисля точно обратното - на нея също й е тъпо, че в последно време само БМВ-та се джаскат

П.С. Добре, че са живи и здрави хората. Дано са си извадили поука от станалото

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Slavi_m написа:На мен пък ми казаха (баща ми),че вчера пак в Бистрица някакъв Мерцедес се разпукал..пак в рейс!Така че..
Chilio написа:Малко извън темата с видеонаблюдението, но пък си е столична катастрофа в т.нар. столично Бевърли хилс - Бистрица.
Състезателят с мерца изпусна завоя и влетя челно под автобуса, трясъкът беше страховит, аз го чух на две преки оттам... Считайте и каква е била скоростта за да се отмести и автобуса в оградата на ТКЗС-то... защото там автобусите драпат доста бавно нагоре (след завоя има спирка) и едва ли е имал време за реакция когато мерцедеса е долетял отгоре... По чудо няма сериозно пострадали. Момчето от мерцедеса и спътницата му бяха без драскотина благодарение на коланите и еърбезите. Движението остана блокирано за два часа, колите и другите автобуси на градския транспорт обикаляха през една малка стръмна уличка наблизо... Рейса така се беше усукал, че не е успял да отвори първата врата, което е също показателно за удара.
Явно новите по-строги санкции в ЗДвП не са достатачно страшни за някои рацери, които мислят, че като карат мерцедес и нищо не може да им се случи...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
тук и аз ще се намеся защото онзи ден ходихме с Павлин (Пав Е30) до морето и тия с автобусите невероятни самоубиици !!! такива изпреварвания нямаше Павлин караше с 100-110 тоя ни мина като спрели !! така че ............ сами си правете изводи
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

JackRock написа:тук и аз ще се намеся защото онзи ден ходихме с Павлин (Пав Е30) до морето и тия с автобусите невероятни самоубиици !!! такива изпреварвания нямаше Павлин караше с 100-110 тоя ни мина като спрели !! така че ............ сами си правете изводи
бе точно там и точно тия рейсове 98 трудно биха се справили и с повече от 50

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2