Премахване на по-дълбоки драскотини?!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Премахване на по-дълбоки драскотини?!
Харесах си една кола за купуване, но има три дълбоки (до кит) драскотини. Някой знае ли професионална фирма (не в някой малък гараж) за отстраняване на по-дълбоки драскотини? Аз намерих само тази: http://www.paintfill-carding.com/paintfill_bg_bg.html
Ползвали ли сте ги? Има ли други фирми? Гледам, че оправят и вдлъбнатини.. аз не знаех, че в България изобщо се предлага тая услуга. Видях във форумите на Audi и Mercedes, че се дискутират полир пастите на Turtle Wax и 3М, но те стават ли за по-дълбоки драскотини? Ако някой се е занимавал с одрано по колата си, моля да сподели, защото не искам да взема кола, която трябва да пребоядисвам изцяло.
Ползвали ли сте ги? Има ли други фирми? Гледам, че оправят и вдлъбнатини.. аз не знаех, че в България изобщо се предлага тая услуга. Видях във форумите на Audi и Mercedes, че се дискутират полир пастите на Turtle Wax и 3М, но те стават ли за по-дълбоки драскотини? Ако някой се е занимавал с одрано по колата си, моля да сподели, защото не искам да взема кола, която трябва да пребоядисвам изцяло.
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Дайте някой, който се занимава професионално, да видя дали ще може да се справи с едни недълбоки драскотини, но за сметка на това - много.
4 мнения
• Страница 1 от 1