КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i
Мечтае да кара: M

Мнение от cHaKRa » 08 Юли 2007, 19:41

Аз също съжелявам за колата колега Но като я гледам колко е натокана и красива е само някое зависливо малко копеленце дето знае че може само да сънува такава кола и е решило че "ТО" като не може да има никой и никой друг не може да има На такива екземпляри им се вика Малоумна зган! Като откриеш говодето което е напраевило това ... викай Ще ти помогна да му вкараме резервната гума (18-ка нядява се) в разлопания г*з :evil: Пожелавам ти по скорошно излизане от бокса
Клякам с 200 стаам с 300 :)

младши ентусиаст
Аватар

Re: ............

Мнение от ///Vasko » 08 Юли 2007, 19:48

Тоо Cool написа:
И отново-ако си оттука путко-ВИНАГИ можеш да ми се обадиш (0888 439 501) да се видиме и да се изяниме-когато, където, с който и да дойдеш ебалник!

Жалко наистина съчувствам.
Ако го хванеш колега, не че да ти давам акъл ама въжето за краката и шията, чиста работа, жертвата умира в пълно съзнание и мъки удушавайки се сам.Имаше точна дума на тази смърт, но я забравих sorry.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: ............

Мнение от bam-bam » 08 Юли 2007, 20:25

PROSTAKA написа:
Тоо Cool написа:
И отново-ако си оттука путко-ВИНАГИ можеш да ми се обадиш (0888 439 501) да се видиме и да се изяниме-когато, където, с който и да дойдеш ебалник!

Жалко наистина съчувствам.
Ако го хванеш колега, не че да ти давам акъл ама въжето за краката и шията, чиста работа, жертвата умира в пълно съзнание и мъки удушавайки се сам.Имаше точна дума на тази смърт, но я забравих sorry.

Васко мноо си краен :mhihi:
не си заслужава за една кола да го лежи :)
а мисля че думата е агония
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mirogooo » 08 Юли 2007, 21:20

Моите саболезнования колега за колата. :bcry: А относно изваршителите,са те познавали и ти знаят навиците каде ходиш скои кога т.н. А ако несате познавали,са питали или разпитали за теб и все накои ще изплуе камачето рано или касно.За отмащението гепишго тоя нещасник иго караш далеч от цивилизацията за не-извесно време което решиш и го вразваш за 1-но дарво и го храниш само солено амо много много солено иму даваш капка по капка да пие да може да излуде ако искаш да разнообразиш гаврата го вразваи за данер с мравки аз бих постапи така.

Пожелавамти още по-голяма красавица да си напраш.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.....

Мнение от Тоо Cool » 08 Юли 2007, 21:50

Бе не знам-може да се лъжа, но сега някаква съседка казала на майка ми, че го е видяла тоя-висок, много слаб, със суичер....Видяла го как троши и после бяга между блоковете....Не знам-аз по това описание се сещам само за един, впрочем мъртвец, който живее, но не знае, че е мъртъв от около 3 месеца...Пламен от Самоков, по-известен като ФЕНЕРО....Момче, така или иначе ще те рачекна от гаври за 500-те лева, които ми дължиш вече година и нещо, но защо (ако си ти разбира се) е трябвало да си утежняваш така още повече положението....Не знам, надявам се да не е той, че срещата ни с него със сигурност ще я има поне в "Нощен труд"...тоя само ако знае....баща му обаче знае за какво иде реч...като и да е-лека му пръст на Фенеро........
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Юли 2007, 21:55

mirogooo написа:Моите саболезнования колега за колата. :bcry: А относно изваршителите,са те познавали и ти знаят навиците каде ходиш скои кога т.н. А ако несате познавали,са питали или разпитали за теб и все накои ще изплуе камачето рано или касно.За отмащението гепишго тоя нещасник иго караш далеч от цивилизацията за не-извесно време което решиш и го вразваш за 1-но дарво и го храниш само солено амо много много солено иму даваш капка по капка да пие да може да излуде ако искаш да разнообразиш гаврата го вразваи за данер с мравки аз бих постапи така.

Пожелавамти още по-голяма красавица да си напраш.

някое друго индианско мъчение не знаеш ли :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mirogooo » 08 Юли 2007, 22:04

списака е много далак

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 08 Юли 2007, 22:39

на твоя място ..... намирам ги извършителите и право в багажника и в някоя затънтена планина връзвам ги чисто голи и ги оставям така 3-4 дни без вода и ядене и след тва се връщам бой ама бой докато не почнат да скърцат кости след тва ще ги еба и пак ще ги вържа за ден два и после им връзвам рацете както връзват баретите и голи ги пускам да ходят където искат

пп.дано ги намериш извършителите :!:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 08 Юли 2007, 22:54

хитро е действано,знаели са ,че ще се побъркаш от яд!
дано разбереш на 100% кои са....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 08 Юли 2007, 23:10

Разпитай всички съседи и приятели,където е стояла колата,а друг вариянт е ,макар че малко глупав да разлепиш около мястото на случката по блокове и т.н. някви листчета със снимка на колата и да напишеш така и така някой я разби ако някой е видял нещо или има информация няква награда обяви там и може пък и да подейства де да знам :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Юли 2007, 23:26

и аз я видях колицата като купувахме на Тошко Мареата имного ми хареса...как имат душа такива хорадапосягат на коли-ами те с кво са виновни ве--ако имате взимане даване кво си го изкарват на колите-бах ти и боклуците дето има на тоя свят :( :( :( таа колица кво ти е виновна че я трошиш :evil: а ве нямам думи вече :!:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 08 Юли 2007, 23:27

Кофти работа :( Много неприятно...

дано всичко си дойде на мястото и виновникът излезе наяве...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 08 Юли 2007, 23:31

това не може да се случи ако не е замесена жена :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 08 Юли 2007, 23:32

играл си на чуждо май
:)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 09 Юли 2007, 0:10

Винаги ми е било странно едно нещо- и да е играл и да не е играл, аз бих търсил сметка не от него, а от тази, която в случая се нарича гадже, жена или квото и да е на засегнатия... Тва не знам до колко е по-темата, но все пак да си кажа.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата