Масло?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Масло?
Здравейте, какво масло за двигателя бихте ми препоръчали и БМВ препоръчва ли някакво?Благодаря
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има много теми изписани за маслото.... BMW препоръчват Castrol, но по нашите географски ширини има много ментета.... аз сега сложих Motul 6100 10W40 (преди това бях с Castrol TXT 5W40).... май ше излезне много прилично 

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
аз карам само с кастрол 10w40 и сам много доволен смкяната с фитара е 94 лв.ам прегледяаи темите има доста мнения и препоръки относно маслото
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Има сега някакво ново Titan 10W40, което сложих, а и доста мои приятели с тази марка автомобили са много доволни от него и не гори масло... преди 2 дни си го сложих и двигателя в работен режим стана друг. Засега съм доволен, а от това масло няма ментета все още и затова го ползват хората. Немско е маслото.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Mr.President написа:Има сега някакво ново Titan 10W40, което сложих, а и доста мои приятели с тази марка автомобили са много доволни от него и не гори масло... преди 2 дни си го сложих и двигателя в работен режим стана друг. Засега съм доволен, а от това масло няма ментета все още и затова го ползват хората. Немско е маслото.
Това масло е дело на Fuchs,аз също съм чувал добри неща за него.. ..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Колега наскоро смених малсо в сервиза на Валволин - Симеоновско шосе в София, до ст.град. Мисля че още важи промоцията 5 л на цената на 4 маслото е Valvoline 10W40 Durablend, за сега съм доволен, цената беше 55 лв... Казват че са официални вносители на Valvolin... 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз сьщо карам с Валволин и сьм доволен. Предишната ми Е36 беше с нещо като Мегуин или нещо подобно и го хапваше като американски полицай поничка в холивудски филм!
- BMW-M3-GAZE
- кандидат ентусиаст
-
аз от години карам с кастрол 0w-40.пълна синтетика и съм страшно доволен,малко по скъпи4ко е но масло не се сменя всеки ден а и така си пазя двигателя 4итав.ако имаш възмойност и ти си сложи такова,и ще спиш спокоино гарантирам ти го,но внимавай само от кои го копуваш,4е ве4е е пълно с ментаци,които може да ти костват доста пари в последствие.нядявам се 4е сам ви бил полезен...
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
аз продавам ТХТ 10в40 по 10лв/литъра
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
ceno83 написа:аз продавам ТХТ 10в40 по 10лв/литъра
Хубаво продаваш,но по-ще си полезен ако кажеш..."гарантирам за произхода и качеството му" ,е тогава ще помогнеш на търсещите и цена няма да имаш

- ceno83
- младши ентусиаст
-
Le Transporteur написа:ceno83 написа:аз продавам ТХТ 10в40 по 10лв/литъра
Хубаво продаваш,но по-ще си полезен ако кажеш..."гарантирам за произхода и качеството му" ,е тогава ще помогнеш на търсещите и цена няма да имаш
гарантирам за произхода. за какво да ви лъжа вас колеги ... ??? маслото си е екстра и имам 205 литра.

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
ceno83 написа:Le Transporteur написа:ceno83 написа:аз продавам ТХТ 10в40 по 10лв/литъра
гарантирам за произхода. за какво да ви лъжа вас колеги ... ??? маслото си е екстра и имам 205 литра.така че ако има навити ЛС me.
Никой не е писал че лъжеш

Шегувам се...
- ceno83
- младши ентусиаст
-
всъщност GTX e masloto 10w40 , има и castrol RS 0w40 , и GTD5 и 10w40, и мобил1 

13 мнения
• Страница 1 от 1