От жегата ще да е...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

От жегата ще да е...

Мнение от Andronoff » 08 Юли 2007, 1:08

Тия хора са откачили напълно!
Прибирам се аз днес от Стара Загора и си карам спокойно на излизане от града, щото знам, че чат-пат има куки до летището. Поглеждам в огледалото и гледам едно ПОЛО се носи зад мен със страшна скорост! Подминава ме като спрял и на мен ми стана интересно колко му е силичката и естествено - 5та-3та, газ, зад него и 160 :shock: Вятъра го духа, ще изхвърчи от пътя, ама си натиска, във второто село направи обратен завой и се върна...
Продължавам си, карам 120, поглеждам в огледалото - Вектра :shock: Много засилена, викам тоз неможе спря, ще ме отнесе! И пак газ 180-190, оня зад мен, правата отсечка завършва с кофти десен завой и се влиза в едно село, на 200 метра пред мен бус, който се влачи с 60, пускам газта, ще почвам да спирам, ама през цялото време окото в огледалото, оня ме изпревари и взе завоя почти на две гуми.. Сигурно влезе в селото със 140 поне
В Стара Загора пък.. карам си аз, запътил съм се към ОМВ на автогарата, в другата лента дълга колона, тъкмо се разминавам с едно А3 от новичките и зад мен се чува удар, поглеждам - един Пасат влезнал в багажника на А3-ката...

Тия жеги си ебало мамата...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 08 Юли 2007, 1:17

а преди малко писаха в тунинг.бг че само БМВ-тата са летяли с 200 км/ч :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Re: От жегата ще да е...

Мнение от SummonedToDIe » 08 Юли 2007, 1:57

Andronoff написа:Тия жеги си ебало мамата...

Разтапят мозъците на хората :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 08 Юли 2007, 2:53

То за тия жеги има климатик, ама не всички трошки са екипирани.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 08 Юли 2007, 9:46

Christoff написа:То за тия жеги има климатик, ама не всички трошки са екипирани.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 08 Юли 2007, 9:49

де да беше жегата виновна .... просто всеки си мисли че като на скоростомера пише 200 то трябва да се опита да каре поне за минута 2 с таква скорост :evil:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 08 Юли 2007, 13:19

:roll:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Юли 2007, 19:20

Не ще да е от жегите! ....а на Стара Загора да земе да си направите магистралата до Карнобат и нема да стаат такива работи толкова... ;)
Майтапа настрана - току що се прибирам -много ми хареса как става пътя до морето вече.Единственият проблем е гореописаният участък. А на Карнобатската магистрала като излязох и не можах да повярвам-нема жива кола и си викам-сигур още не е отворена,ма си карам и така си стигнах до Бургас.
За сметка на тва на морето един катил със сива Авенсис ми отнесе калника -паркиран на място дето може и ТИР да обърне... И са ше има каско,маско....

Назад към Извън Темата