Миризма от климатика
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
Миризма от климатика
Ужано е ..мирише на блато първите 20-30 сек следа като запаля мотора.
Колата е Е34 02'1990 М20Б20. И нямала филтър на климатика - така поне пише по разни схеми дето съм гледал.
Тогава отде идва тая миризма / какво да изчистя за да се махне?
Колата е Е34 02'1990 М20Б20. И нямала филтър на климатика - така поне пише по разни схеми дето съм гледал.
Тогава отде идва тая миризма / какво да изчистя за да се махне?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
В изпарителя почват да живеят разни неща,които смърдят-има си препарати ,които ги убиват(виждал съм в Практикер)Или пръскаш с тях директно радиатора или се пръска в купето да действа известно време.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Това в Практикер имаш ли спомен как се казва и в коя секция се продава, да не ровя като луд? Че и при мен се появява лека миризма, но само когато мина от клима на вентилация.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
TheBoss написа:Това в Практикер имаш ли спомен как се казва и в коя секция се продава, да не ровя като луд? Че и при мен се появява лека миризма, но само когато мина от клима на вентилация.
Практикер в Дружба,от входа в ляво,предпоследната секция,откъм паркинга е за автомобили,там където са китовете,при продуктите на СОНАКС,струва около 19 лева и е от тип бобма-палиш колата,пускаш вентилатора,хвърляш го вътре и бягаш за 10 минути.Последиците за флората и фауната в изпарителя за фатални.

П.П. Аз лично не съм пробвал никой от двата вида.
А ето и едно нестандартно решение,което ще пробвам:

от първата аптека взимаш спрей за миризливи крака.
не за обувки а за крака.
пръскаш във всички духалки и най-много в отвора под филтъра на купето при пуснато моторче на парното.
пръскаш и сменяш позицийте на духането горе, долу и т.н. да влезе от спрея навсякъде.
смени си и филтъра за купето.
мириз в купето
Вав вси4ки слу4аи си измии филтера на клима. на паросруика няма проблем ако е оригинал ве4ен е само пере6.И о6те не6то ако се пу6и в колата на парно или клима каде отива никотина според тебе и ако знае6 как ароматизира.Прасни му някакав препарат за джанти става.
мириз в купето
А ако нама филтар извиняваи .Но задалжително си постави ина4е доста скасява6 живота на изпаритела
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И в другата тема бях писал и тук ще ви го напиша,защото е полезно.
С най-обикновен спрей за крака пръскате и почва на мирише на терндафил. Не е необходимо да се набутвате със не'кви специални
С най-обикновен спрей за крака пръскате и почва на мирише на терндафил. Не е необходимо да се набутвате със не'кви специални

мириз в купето
Това за препарата става вапрос да накисне6 преди пране.Ина4е няма произведено BMW сас заводски монтиран климатик/троник без филтар.Надяжам се сам бил полезен.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Re: мириз в купето
ivan. написа:Това за препарата става вапрос да накисне6 преди пране.Ина4е няма произведено BMW сас заводски монтиран климатик/троник без филтар.Надяжам се сам бил полезен.
Eла да видиш моето дали няма климатроник без филтър

И досега който го е гледал е категоричен,че е заводски

13 мнения
• Страница 1 от 1