Един въпрос ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Един въпрос ?
Здравейте!
От доста време следя темите по форума, но все още не сам се сдобил с мечтаната марка автомобил!
Въпроса ми е:
Понеже сам в процес на издирване на E36-а, по точно (М43 318i / 116к.с. или 318i/140 к.с. или Compact) дайте някяква идея каде е най-добре да търся такава кола (автокъщи, Горубляне и т.н.) става въпрос за София !
Предварително благодаря!
От доста време следя темите по форума, но все още не сам се сдобил с мечтаната марка автомобил!
Въпроса ми е:
Понеже сам в процес на издирване на E36-а, по точно (М43 318i / 116к.с. или 318i/140 к.с. или Compact) дайте някяква идея каде е най-добре да търся такава кола (автокъщи, Горубляне и т.н.) става въпрос за София !
Предварително благодаря!

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Значи първо 318и няма 140к.с. Това е 318ис , която е доста по-пъргава от 318и. Като, че ли м42б18 и м43б18 са едни от най-БЕЗпроблемните мотори, поне от това което имам като наблюдение.
За какъф компакт питаш? може би 318ти, които е 140 коня (мисля че беше само с м44 мотор) ? Ми ще върви минимално повече от една ис-ка купе, ще харчи един капкомер бензинче по-малко... все пак и двете не са некви страшни бегачки...
Въпросът е да избереш най-читавата, дори и тя да е 316и компакт

За какъф компакт питаш? може би 318ти, които е 140 коня (мисля че беше само с м44 мотор) ? Ми ще върви минимално повече от една ис-ка купе, ще харчи един капкомер бензинче по-малко... все пак и двете не са некви страшни бегачки...
Въпросът е да избереш най-читавата, дори и тя да е 316и компакт

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Pet@r
Точно това имах в предвид колега мерси за корекциите.
Интересува ме 316 Compact TI, 318i (115-116 к.с.) или 318 IS (140 к.с.).
Знае ли някой, каде е най-добре да се насоча да си тарся?Някоя добра автокъща или ....
??!
Какво е мнението ви за Горубляне?Заслужава ли си там да се търси или да си търся друго място?
Благодаря на всички предварително!
Интересува ме 316 Compact TI, 318i (115-116 к.с.) или 318 IS (140 к.с.).
Знае ли някой, каде е най-добре да се насоча да си тарся?Някоя добра автокъща или ....

Какво е мнението ви за Горубляне?Заслужава ли си там да се търси или да си търся друго място?
Благодаря на всички предварително!
- Krombacher
- Потребител
-
Здравей ! След като съм виждал как процедират на Горубляне си имам едно на ум. От там автомобил АЗ никога няма да закупя. Причините са няколко :
- 90% от автомобилите са удряни и преправяни
- 90% са внос от Италия
- когато пристигне автовозът с автомобилите 8 души започват да свалят седалките в купето , музиката гумите и джантите и се подменят и после ги препродават , за да имат по-голяма печалба , ако някой им се върже !!!!!
Всеки сам си преценява от каде да си купи автомобила , но моят съвет е да не си купуваш автомобил от Горубляне. Ако имаш възможност отиди във Германия и си купи от там за по-малко пари . И едно е сигурно автомобил , които е преминал през немски технически преглед значи колата е в перфектно състояние !!!!!
Успех при покупката Ви откъдето и да е !!!!!
- 90% от автомобилите са удряни и преправяни
- 90% са внос от Италия
- когато пристигне автовозът с автомобилите 8 души започват да свалят седалките в купето , музиката гумите и джантите и се подменят и после ги препродават , за да имат по-голяма печалба , ако някой им се върже !!!!!
Всеки сам си преценява от каде да си купи автомобила , но моят съвет е да не си купуваш автомобил от Горубляне. Ако имаш възможност отиди във Германия и си купи от там за по-малко пари . И едно е сигурно автомобил , които е преминал през немски технически преглед значи колата е в перфектно състояние !!!!!
Успех при покупката Ви откъдето и да е !!!!!
- robert1975
- младши ентусиаст
-
първо-работя в магазин за авточасти-М 43 НЕДЕИ ВЗИМА КАКТО и М 40! 318 Тi и 318 IS- е истината! А относно самото купе-ако си несемеен- двувратка му е маиката!-компакта на мен ми е някакси не на сърце-малко е сбирщаин-каквото им е останало от Е30-ката и аиде в компакта! четиривратката пак не е зле!-Относно горубляне колегите са абсолютно прави-навсякъде но не и от там!
6 мнения
• Страница 1 от 1