Въпрос за хакери...
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Варианти много. Както следва:
1. Отновно ще даде забравена парола, ще и прати ОЩЕ по-новата на пощата. Тогава когато види, че писмата от Скайп са 2, най-много да реши, че е поредната грешка в системата.
2. Ако е малко по-слабо компютърно ориентирана, ще си направи нов Скайп акаунт и готово. Нашият приятел ще е изчел всичко на воля, пък дали ще си чати с нея от старият или от новият и акаунт - все тая. На кой му пука, нали?
1. Отновно ще даде забравена парола, ще и прати ОЩЕ по-новата на пощата. Тогава когато види, че писмата от Скайп са 2, най-много да реши, че е поредната грешка в системата.
2. Ако е малко по-слабо компютърно ориентирана, ще си направи нов Скайп акаунт и готово. Нашият приятел ще е изчел всичко на воля, пък дали ще си чати с нея от старият или от новият и акаунт - все тая. На кой му пука, нали?

Се'а първия въпрос е дали имаш достъп до съответния компютър, на който искаш да четеш ... първия вариант е суб7, ама т'ва и най-кухата антивирусна няма да го допусне, от там минаваме през някви кейлогъри, но те няма да ти свършат работата както трябва, защото ще четеш всички клавиши, които натиска юзър-а, ама не и какво му пращат на него ... Като цяло друго не се сещам ... 

Последна промяна eraziel на 06 Юли 2007, 1:43, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
нямаш кяр да имаш пасс-а на нейния скайп и да си го отваряш от твоето пц, щото се пазят логовете на пц от което си писал, демек ти стари логове няма да можеш да видиш..
т'ва ако искаш да и ползваш скайп-а за четене, ако не вече не знам...
т'ва ако искаш да и ползваш скайп-а за четене, ако не вече не знам...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе, пич, ако питаш мене изобщо не се занимавай!!! Не знам ква ти е историята, ама ше вземеш да разбереш нещо, дето не ти харесва и само ще си скапеш нервите - колкото по-малко знаеш, толкова по-добре!!!
А и хората са си го казали: Не е важно да си първа цигулка, важно е да си в оркестъра
Иначе мога да ти помогна да и хакнеш компа и да имаш пълен достъп, ама просто няма как да ти го обясня!!! Както каза Azidaha - това не е като да си качих новата Fifa...трябва да си се позанимавал с такива простотии!!!
И все пак успех
А и хората са си го казали: Не е важно да си първа цигулка, важно е да си в оркестъра

Иначе мога да ти помогна да и хакнеш компа и да имаш пълен достъп, ама просто няма как да ти го обясня!!! Както каза Azidaha - това не е като да си качих новата Fifa...трябва да си се позанимавал с такива простотии!!!
И все пак успех

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
вземи си един ки-логер и го инсталирай на нейния компютър ... така ще знаеш какво тя пише и ще и знаеш паролата... на друго не се надявай..
за тези дето пишат че могат да подушат скайпа... скайп аутеницира говорещите със ссл сертификат (мисля че е пгп-базиран) със дължина над 1500 бита. след като са се здрависали, екс-ор-ва открития аск-и текст със 256-битов аес ключ... ако това някои от вас скрипт-кидис може да го разбие - браво. аз веднага ви предлагам работа за $150к на година... но ако наистина го можете - няма да сте опрели до моето предложение така или иначе
за тези дето пишат че могат да подушат скайпа... скайп аутеницира говорещите със ссл сертификат (мисля че е пгп-базиран) със дължина над 1500 бита. след като са се здрависали, екс-ор-ва открития аск-и текст със 256-битов аес ключ... ако това някои от вас скрипт-кидис може да го разбие - браво. аз веднага ви предлагам работа за $150к на година... но ако наистина го можете - няма да сте опрели до моето предложение така или иначе

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
възможно ли е да има скайп с един и същи акаунт пуснат едновремено на два компютъра??? и при това без да знаят един за друг?
при ICQ това е невъзможно
какво е един " ссл сертификат (мисля че е пгп-базиран) със дължина над 1500 бита... " пред любовта
очаквам скоро някой да ти се обади за работа
иначе моят съвет е да не си тровиш нервите
и без тези неща постепенно всичко си идва на мястото
при ICQ това е невъзможно
alx написа:... скайп аутеницира говорещите със ссл сертификат (мисля че е пгп-базиран) със дължина над 1500 бита. след като са се здрависали, екс-ор-ва открития аск-и текст със 256-битов аес ключ... ако това някои от вас скрипт-кидис може да го разбие - браво. аз веднага ви предлагам работа за $150к на година... но ако наистина го можете - няма да сте опрели до моето предложение така или иначе
какво е един " ссл сертификат (мисля че е пгп-базиран) със дължина над 1500 бита... " пред любовта

иначе моят съвет е да не си тровиш нервите
и без тези неща постепенно всичко си идва на мястото
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
То ако така лесно може всеки да чете всичко, надали щеше да има служебни email-и
Особено с тея маса сертификати...

Особено с тея маса сертификати...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ако можеш да седнеш за малко на комютъра що не настоиш ремут десктоп-а
има и други програмки за 1-2 мин работа 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Andronoff
- триногата
-
ако сте в някоя локална мрежа е още по-лесно
и истината е в Remote Admin - инсталира се за секнунди, получаваш абсолютен достъп до жертвата, че дори и по-голям, единственото, което може да провали нещата е евентуално затриване на програмата от компа на жертвата
Няма икона, която стои до часовника, няма нищо, което да подсети за "незнаен процес" освен task manager-a, но там едва ли ще го забележи. Ако няма реален адрес, става по-сложно, но пак става, а ако сте в някоя локална мрежа е идеално, няма да има забавяне почти
Трябва ти достъп до компа на жертвата за да инсталираш, трябва ти изхода от досовска команда "ipconfig /all" и си в играта 

и истината е в Remote Admin - инсталира се за секнунди, получаваш абсолютен достъп до жертвата, че дори и по-голям, единственото, което може да провали нещата е евентуално затриване на програмата от компа на жертвата

Няма икона, която стои до часовника, няма нищо, което да подсети за "незнаен процес" освен task manager-a, но там едва ли ще го забележи. Ако няма реален адрес, става по-сложно, но пак става, а ако сте в някоя локална мрежа е идеално, няма да има забавяне почти

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5